Teardrops on my shirt

2010-08-31 16:22:38 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

Snart är min design färdig, Längtar!
Kan inte ens hålla mig ifrån att blogga just nu, vill bara få den klar så alla kan få läsa och se hur fin den är!
Just nu sitter jag och pluggar. Ligger efter alldeles för mycket från förra året, jädra operation som förstörde hela andra läsåret. Blir påminnd hela tiden om det, hate it.
Men hur som helst,  har varit hos tandregleraren idag och kollat vad som ska göras och hur det ska göras innan och under tiden med tandställningen. Det slutade självklart med tårar, måste nämligen dra ut fyra tänder, så kommer få betydligt fulare mun än vad jag redan har under tiden jag har tandställning. Illa.
Men efter att jag lidit igenom en timme hos tandläkaren så gick jag i Farsta och började tycka-synd-om-mig-själv-shoppa. Men tyvärr inget roligt..Blev endast nytt smink och två ringar. Det där sista är bra grejjer! Ringar!


Kvällens planer är att plugga massvis, jobba en timma eller så på jobbet.
Sen halv nio börjar min ridlektion, vilket jag kommer skriva om här senare.
Men nu, pluggdags!


Sjunger om studentens ljuva sång

2010-08-30 23:43:03 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

Juste, för att göra det här inlägget lite minnesvärt ( för resten av mitt liv!) så beställde jag min studentmössa idag!
Väldigt nöjd, det tog mig bara fyra år i gymnasiet för att äntligen få gå ut!
Säger bara: Fjärde året, Sista året!



Snart!! Ska börja räkna ner dagarna. ( japp, jag är desperat efter studenten! Är helt översprallig efter dagens planering för vår student. Jag är till och med så förväntansfull att jag är med i studentkommitén! )



Sooner then later.

2010-08-30 23:29:43 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

Snart är headern och designen färdig gott folk.
Då får ni börja läsa min blogg(-is).. Känner mig lite halvt-sådär-lite-mobbad, som sitter och skriver som om jag har massa läsare när ingen kotte vet om den här bloggen ännu.. Hehe.
Japp, men sån är jag. Pratar med mig själv, en ensam liten grubblare.

SweetDreams ♥


Snart är det blogg-Opening

2010-08-29 19:41:01 My day
» [ 0 ] Kommentarer «


Ny blogg, Nya tag och nya mål.

Kommer alldeles strax börja blogga på den här bloggen, men ska få min design fixad så den blir lite roligare.
Vet exakt hur jag vill ha min design, nu hoppas jag bara på att Emma lyckas fixa den så. Antaligen gör hon det alldeles galant!:)

tillsdess, så kan ni läsa min andra, första och snart min "gamla" blogga: Cassandrasdiary.blogg.se



I mn blogg kan du läsa om mina dagar, min shopping, träning och framförallt min ridning.
Jag har ett islandssto som jag tränar och har tävlat lite smått, men rider nu även ett annat sto som jag satsar lite mer på för tillfället, rider lektioner och tränar för att förhoppningsvis komma ut på banorna till våren. Till sommaren kommer även mitt efterlängtade föl som bärs av Stoet Hrisla. Om mina planer slasch drömmar, går som det ska så blir fölet min kommande tävlingshäst.

Förutom ridningen så jobbar jag i en butik, och tränar på SATS för att hålla igång kroppen lite mer än det ridningen kan erbjuda. Jag spenderar annars min lediga tid med min älskade pojkvän eller mina underbara vänner och lever som en normal 19 åring gör, festar och shoppar.

Målet slasch drömmen i mitt liv är att ha en egen gård med inriktning Avel med islandshästar och även bli ridinstruktör,domare och beridare/tillridare. Vill även jobba som Marknadsföringschef på något stort företag. Ja jag vet, mina drömmar och mål är höga. Men om man inte sätter ribban högt så kommer man inte tillräckligt långt..Så om man har höga mål och når halva vägen, så har man nått längre än vad många andra gjort. Men jag ska nå mina mål och ni kommer kunna läsa min väg till drömmen här i bloggen. Enjoy! :)

"Life is a climb, but the view is great""


Välkommen till min nya blogg!

2010-08-20 08:53:56 My day
» [ 0 ] Kommentarer «