30/11

2011-11-30 16:44:54 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

Utmattad tjej.
Globen är över, har varit så himla roligt det här året, slår nog t.om. förra året och då red jag. I år slavade jag,i like'd it, och årets gäng var helt underbart! Hoppas på nästa år igen. Bilder osv kommer sen.

Back to the real life then.. LillaSvarta har haft en veckas vila i o med globen och hon är finare än någonsin. En vila behövdes tydligen. Snart kommer kiropraktorn också och ridlektioner ska bokas in. För Malin och Nina, samt Ylva. Idag jobbar jag 14 timmar och då är lunchtimmen uträknad. Bikbok och SATS. Pluggar mycket matte inför provet nästa vecka och försöker sova ikapp min förra veckas minimala sömn. Söndag-måndag sov jag endast 3 timmar. Somnade nästan ståendes- Men nu börjar det här inlägget bli väldigt ointressant.   time to stop.


I don't think i know you

2011-11-21 17:55:18 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

Hemkommen från stallet, la mig i min nybäddade säng, bästa känslan! Och mössa på. Mys! Ska kolla ett avsnitt av gg sen träffa en vän och fixa lite.


Changes

2011-11-21 11:31:00 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

Och som en vind ändrades planerna, imorgon bär det av mot Globen, men har två kvällar som jag måste jobba på men utöver det blir det bara Globen i veckan!


As the sun goes up

2011-11-21 07:54:51 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

Älskade helg, förutom att lillasyster varit dålig och jag har sprungit runt med gasmask hemma för att inte bli smittad har den varit underbar. Pållen har varit en riktig pärla, umgåtts med BÅDA mina föräldrar (dock inte samtidigt) som inte händer allt för ofta. Haft fint sällskap lite längre ifrån.

Dock mådde jag inte super igår, somnade väldigt tidigt och började jobba sex imorse. Slutar två så tänkte rida min pålle då, sen träna på gymmet och dööö i soffan ikväll. Fuck, måste plugga. Att jag höll på att glömma det. 'Attans.

Snart är det dags för Gluuuuuben Horse Show. Ska närvara fre-sön. Ska bara titta i år, känns ändå rätt skönt. Skrika lite på läktaren på ens vänner som rider eller sliter bakom kulisserna. Jag ska bara titta och shoppa i annexet. Måste köpa nya ridbyxor. pikuer. Det är kärlek. Mina svarta som jag köpte för EXAKT ett år sen idag, mår fortfarande bra, är hela men dock är dem lite förstora nu. Men det är iofs endast positivt. Men har levt i dem varje dag sen jag köpte dem...måste införskaffa ett par nya. Vill nog bryta trenden nu med ett par bruna...eller marin blååååå. Älskar mina svartisar dock. Nej sluttjatat om ridbyxor.
Kan berätta att jag (eller jag, inte ritkigt, men nästan jag) köpte/fick min efterlängtade GANT tröja i marinblå. Ska ha skjorta under den sen. den är så fiiiin. Även ett par stövlar fick följa med hem. Det enda som fattas är nu en vit GANT tröja och ett par UGGs. Och den där dumma guldiga klockan...




rudolf♥


It's à shame that you don't know what you running from

2011-11-19 22:49:03 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

Mysigaste dagen på länge.. Och det är inte över ännu. LYCKA


New dream

2011-11-17 20:49:57 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

Om man vill vinna mitt hjärta i år så vet ni hur ni kan köpa det iallafall. Högst upp på önskelistan i jul. KÄRLEK


.... Nämnde jag att jag är en sucker för klockor?


Every time you go

2011-11-16 12:43:34 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

Vädret, fina höstdag! Skulle helst av allt gå ut på en lååång promenad med bra musik spelandes, åka till stallet och rida and just breahte. Men vet ni vad jag ska göra? Jobba.. I nio timmar, som varje onsdag. Lite drygt när vädret ropar på mig. ( jag lovar)




Be mine


Very VIP

2011-11-15 17:22:21 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

Ooh guud. Träningsvärk på HIGH LEVEL!
Idag har jag inte hunnit med mycket, typ hängt på fors. (vill flytta dit so baad). Sen har jag pratat med mamma en del, försöker göra ett stort beslut. Men lyckas inte.
Pratar med allt och många, vet exakt vad jag vill men har lite problem att nå dit.

Nästa vecka kommer bli så rolig!! Taggatagga



Miss it times to times


Mungyuu

2011-11-14 11:55:42 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

Har jobbat sen halv sex imorse, var faktiskt pigg när jag gick upp. Dessvärre börjar tröttheten slå till nu.. Men slutar om två timmar, ska förbi centrum för ett snabbt besök på jobb nr2, köpa sallad och vidare mot stallet för mock osv. Vidare till gymmet för att gå pass och sedan stallet igen för ridning. Ambitiös tjej! Effektiv-tjej passar bättre!


I'm Down for whatever

2011-11-13 15:04:49 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

Trött och sliten tjej. Efter jobbet igår var det födelsedagsfirande och planering av resa, skidresa. Guuuud. Kommer bryta varenda ben i kroppen.
Gick och la mig med en inpackning i håret, köpte en ny hos frissan häromdagen så ska börja sova med det nu några nätter i veckan. Big in need!

Efter jobbet blir det en promenad sen sova. Tacka gudarna för att min snälla lillasyster fixade åt min pålle idag! Ibland är hon bra go min syster!


Heaven is going to fall tonight

2011-11-11 11:31:17 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

Nu ska jag faktiskt klä på mig och hämta min gamla vinterjacka hos Hanna, nu ska den säljas!
Sen ska jag sola, sköna värme. Kl ett är det gym som gäller, gud jag ska inte kunna röra mig imorgon! Hard trainig it is!

Nu har jag även varit så ambitiös och öppnat ett nytt sparkonto. Eller vad det nu är för konto, kommer ha två kort och konton iaf. Läskigt!

 



SMÅSMÅ MUPPAR!


Dreams about you and me

2011-11-11 09:07:10 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

Gårdagen blev inte riktigt som planerat. Vittna var rätt roligt, nästa gång ska jag vittna i december! Köpte ett par skor eftersom min mamma sa åt mig att göra det, måste köpa nya Uggs påpekade hon fint också så nästa vecka ska jag tömma plånboken för dem.
Efter det blev jag inringd till nya jobbet, BIKBOK, så in i rea stressen och jobba. SÅ HIMLA ROLIGT!

Idag ska jag plugga matte, har misst massa lektioner eftersom jag jobbar hela tiden så känner att matteC snart är kört. Byta mina ridstövlar, köpa vinterridvantar ( FREEEEZING),rida pållen och träna på gymmet och en liten solning.


Stupido

2011-11-10 10:10:46 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

Dumma jädra grannar som ska bygga halv sju på morgonen, spela dunkdunk musik för att dem bygger en pool?! På vintern?! Men brinn.

Ja ä inte bitter.. Egentligen. Idag ska jag förbi Bikbok ( halva priset på ALLTING så in och shoppa vänner, eller inte på jeans och byxor men på resten!) men jag ska endast kolla. Tror jag. Ska förbi Lill-hästen för att köpa ett nytt rakt bett, sen till tingsrätten för att vittna inbrottet på Beijer bygg, sen träffa Hanna och sen träna med Feffe och sist rida min häst. Sensensen... Hehe. Idag ska jag prova att rida med redgrimman under tränset. Man trär tyglarna genom bettringarna och fäster dem i repgrimman. Då blir det mindre tag i munnen vilket gör att hästen blir ( förhoppningsvis) mer känslig för tygeltag så man kan rida ännu mer med endast sätet.
Jag gav ju upp med hackamoret för en vecka sen, absolut att det är ett bra bett och det kan man använda som variation för att låta hästens mun vila
Från ett vanligt bett, men det är
Även väldigt skarpt vilket jag ogillar. Jag personligen trivs inte med skarpa bett, lite rädd för att ta för hårt osv, oavsett hur fint hästen går så vill jag ha vanligt bett. Minst skadligt för min egen ridning och jag vet bäst hur det fungerar. Så nu kommer jag variera mellan 3-4 bett/metoder för att få einrad så lyhörd och känslig som möjligt... Ni ba: doooon't care i mina åsikter.


Feffe( vovven)

2011-11-09 21:08:13 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

Hahaha dagens garv! Upptäcker efter 1,5h efter att Fredrik gått denna fina lapp. Kärlek Fredrik, tänker alltid på
Andra. Hahaha älskar att han har engagerat sig så pass mycket att han tejpat väldigt noggrant kring pengen. Hehe


Tyran!!!

2011-11-09 19:39:40 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

Alltså.. Jag är lite smått upprörd. Fredrik tillåter inte mig att dricka en liten fnuttig MER, jag tänkte dricka den för att spara pengar och så
Tvingar han på mig en 15kroners dyrare dryck som inte alls är lika god. Damn him! Min sista mänskliga dag förstör han liksom, med sista mänskliga dag säger jag för imorgon ska jag träna ensam med Feffe och en Annan pt. Sist kunde jag varken gå, stå eller ligga. Kul liv. Bitter Chey! ( ja Sofia jag vill skriva Chey även om du hatar Chey, cheycheycheyceyhvheyyyyhecheyCHEEEY!)


NeXT thing

2011-11-08 10:43:35 My day
» [ 1 ] Kommentarer «

Hmm.. Jag tror min vän Hanna har alkohol problem. Missbruk kallas det, tror inte att 80% är riktigt nyttigt för kroppen, fy skäms hannis!


Take me to wonderland

2011-11-08 10:20:25 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

Sätter mig snart i bilen och beger mig hem mot Stockholm, till vardagen och allt vad det nu innebär. Idag ska jag rida min saknade polle, träna på gymmet och mysa med en vän och tjattra!

"I don't belive in fairytales, but i belive in you and me"


Try to fight the pain from à brokend heart

2011-11-07 18:37:46 My day
» [ 1 ] Kommentarer «




There is life even after a brokeheart
You can fight
The pain from a broken heart,


För mitt liv är mitt

2011-11-07 14:43:54 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

Sitter ensammen i en lägenhet i Jönköping. Väntar på mitt sällskap..så har några timmar kvar att avverka i min ensamhet. Har hitills gått i klackar typ en mil för att komma till Ica maxi för att handla tills ikväll, tagit en långdusch, satt på en ansiktsmask, betalat räkningar och planerar min vecka. Ska snart städa lägenheten och sen vandra lite mer i lilla staden. Så nu vet ni som gnäller på att jag inte bloggar, varför. Haha har ju ingen dator heller för snilleblixten här tog med en dator utan batterie och FEL laddare. Fun.


Tog en liten tripp till göteborg

2011-11-06 18:33:57 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

Tror jag tappade bort mitt destination, hamnade i Göteborg idag. Hmm skulle stannat tidigare,, fast nu fick man turen att träffa sina fina kusiner och gudbarn<3


Red lips

2011-11-04 19:55:00 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

All i'm saying: china red


Ren jävla lycka

2011-11-03 21:16:17 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

.. Är när man upptäcker att man kan ladda ner ett nytt avsnitt av vampire diaries!


I'm a sucker for love songs

2011-11-03 21:04:06 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

Åkte till solariet en snabbis efter ridlektionen som var lika rolig och nyttig som vanligt!

Måste tillägga hur mycket jag saaaaknat att ha blåa jeans. Jädra jobb som kräver svarta byxor, hehe


Keeping My head high

2011-11-03 13:25:19 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

Fick världens bästa samtal igår! Berättar när allt är klart! Så jävla lycklig! Mitt liv går åt rätt håll!

Nu ska jag och lillasyster åka och köpa lite småsaker, nagellack,läppstift och ett nytt mobilskydd för det jag har nu är pissgult.. Nice! Sen ridlektion för MalinS! Äntligen.


I Will always keep My head high, no matter what,