This one is for you and me, we are right were we should be

2011-06-30 22:22:30 My day
» [ 0 ] Kommentarer «



Bara för att uppdatera er ytterliggare om mitt liv: Duschade nyss. kul att duscha i kallvatten. Gillare.
Sitter i sängen nu med en turban på huvudet, funderar på att starta en film eller äta middag. Orkar egentligen inte göra något avre. Blogglusten är på noll, funderar på att låsa den helt. Så ingen kan läsa. inte radera den, men låsa den. Jag vill självklart inte radera den då den innehåller massa minnen, men några av minnena vill jag just nu radera och skapa ett nytt kapitel, byta blad. Jag har tagit studenten, fyller tjugo om tre veckor, har ett nytt liv med nya möjligheter. Leave the world behind..typ.


" Look how she go, on the dancefloor, when she moves - i want her more, shes amazing, go little bad girl..You know im coming for you tuff, the game he's playing isn't how I play it"



California drem

2011-06-30 22:00:53 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

Gymmet avklarat, hamnade i ett solarium lite snabbt också.
Kvällen ska faktiskt spenderas i sängen ikväll till en film och musik i öronen. Jobbar heldag imorgon, sen är det min jobbar helg också. Så måste vila så jag orkar stå och vara trevlig i tre hela dagar.

It's now or never, all or nothing.



"Eye to eye, is it worth it? So how come, when i reach out my finger it feels more then miles apart"


Destination sky

2011-06-30 19:56:20 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

Har visst glömt bor min lillabloggis i några dagar..veckor.
Dagarna rusar förbi och jag hinner nästan aldrig andas. Är igång hela tiden, självmant. Är så fruktansvärt rastlös och känner hela tiden att jag måste ta vara på varenda lilla överblivna sekund för att hinna allt jag vill.

Snart ska jag bege mig till gymmet, har precis ridit ett hårt pass på Einrad. Benen skakar, på mig då alltså, magen krampar sådär sött. Nu ska resten av kroppen tränas! Skriver mer när jag kommer hem, kan inte riktigt sitta still ännu.

 



Bild från midsommar, firades med massafina människor.


Dreaming about yesterday

2011-06-18 13:06:12 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

Vännerna och jag hoppade utgången, men idag känner jag att jag lika gärna hade kunnat dragit ut. Mår ändå skit, har tryckt i mig lite mat nu under lunchrasten, men har ingen som helst matlust längre (äter typ bara en tredjedel av mina "vanliga portioner" numera,). Yrslig och dan, men måste jobba fyra timmar till. Efter jobbet ska jag rida, sen vet jag inte om det blir krogen med Cissi och några, något annat som en vän hittat på eller soffhäng. Somnade inte förrens fyra inatt så sömnen känns mest lockande. Ska ut och träna om kroppen tillåter sen också.

Aja back to work,


I'm coming for you tuff

2011-06-16 19:21:35 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

Smet in på Facebook snabbt för att avtagga lite foton, hehe.
Har lockat håret igen, dock är redan hälften påväg bort. Mitt längsta hår är för tungt för att ha vågigt/lockigt. Men det ser väll helt ok ut ändå. eller? LIER.
Ska alldeles strax smita iväg på äventyr med en viss person. Bio is it. bakmällan två är det som gäller, igen.
Hade turen att få låna en bil också, wopiido!

Imorgon ska jag rida och träna, jobba mellan 14-19:15, sen väntas troligen en utgång med vännerna. Jobbhelg, så gillar egentligen inte att dra ut då. Aja man lever bara en gång, man tar bara studenten en gång, så man får tilllåtelse att festa på sin jobbhelg när det är studenttider!


Who run the world, Girls

2011-06-16 17:23:36 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

älskar min vän Hanna! måste bara poängtera det. Hon är bra, bäst faktiskt min vän.
Har spenderat dagen i Farsta med Hanna dåra, hon shoppade och jag lekte handledare till ett mongo. hehe, amen alltså Hanna pratar inte så mycket med kassöskorna så jag säger tack, eller frågar osv. störd situation, rolig situation. Det bästa med Hanna är att vi två har samma idiotiska humör, sjuka skämt, och samma syn på allt. Gillar't. Mina vänner är fina vänner. Alla. Gud jag är nog kär i er alla. (jag skojjar bara med  er, lugna er.)

Dags att bli seriös tjej igen, som snart är tjugo, woopwoop. Seriöst var det ja.
Longerade min feta häst igår, hon fick springa massor i TRAV, hon fattade inte vad trav var först, bara tölta. Man ska inte tölta vid longering, trav vill vi se. Fick ha en liten brottningsmatch med henne först då hon betedde sig som en riktig jädra bajsunge och ville inte springa på en volt, utan mest stannade och hoppade och försökte vända, så får det inte gå till. Med lite bråk och övertalning så gick hon iallafall i en cirkel runt mig, dock i tölt. Minskade och förstorade volten hela tiden så hon var tvungen att fundera över situationen och föll sedan in i en fin trav med bra kliv, slutade när hon varit SÅHÄR duktig ett tag och en trött och nöjd hest fick äta gräs och göda upp sig i hagen igen. Unghäst, Cissis lilla fyraåring är lika utbildad som min sjuåring. Illa. Men Cissi tyckte att Einis blivit betydligt mjukare, då blev jag glad! hehe

Varför blev mitt inlägg om dagen ett hästinlägg om gårdagen? 'äääh. kan väll påpeka att jag tränade TVÅ gånger igår också. Den ni. Så hurtiga är inte NI. Du. Den eller DEt.




"If I moving like this, and you moving like that, catch me if you can"

På onsdag Elin! Catch us if you can


Call your girlfreind

2011-06-15 09:56:47 My day
» [ 0 ] Kommentarer «
Varför vaknar jag alltid så mycket tidigare än alla andra?
Har legat klarvaken sen åtta imorse..usch. Hur som..snart ska jag till gymmet med en vän och sedan solariet. Men först måste jag duscha för mitt hår behöver verkligen saneras, haha eller va?
Väldigt ointressant inlägg, men måste sysselsätta mig med något. Sluta gnäll. Gnällfior. Gnällollar. Gnällisar...

But know i see

2011-06-14 21:27:07 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

Har haft en jättemysig, framförallt rolig dag med cissi. Började med en långlunch på Fors, förbi mig i någon timma och sen stall där det blev ridning i spöregn. Tror inte det var tyst någongång, skönt att Cissi är lika pratglad o störig som jag. eller något, haha. Peppar till Öland!

Ska snart åka över med lite things till Hanna sen blir det att krypa ner i soffan till en film. Ska bara andas, tänka och sova ikväll. imorgon är en ny dag med nya tag. En utgång väntas, men det ska regna så vi får se vad kvällen tar oss då istället. Ska hinna med en joggingrunda och gymmet imorgon också, plus stallet och solarium. Måste bara påpeka att jag har VÄRLDENS FINASTE vänner, kommer klara allt så länge jag har er♥ Tack för att ni finns. (inget speciellt har hänt, tänkte bara passa på att påpeka det)

 

All i want for you is happiness ( Cassandra), sjunger Danny, hehe


ett två tre

2011-06-14 18:15:04 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

Cissi säger att vi är tillräckligt gamla för att skaffa barn och gifta sig..hmm..tror hennes cola satte sig i huvudet och sabbade tänket. haha.
Snart ska vi bege oss mot stallet för att rida på Lillabruna och Einis, hon ska nog få prova båda två. Träningsvärk på henne imorgon. Vi har lyckats planera in en Öland tripp inom en snar framtid också. Nu ska vi pladdra vidare, woopwoop



Spola tillbaka tiden.


Get around, just like that

2011-06-14 11:59:25 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

Sommarlovet, som förövrigt inte bör kallas sommarlov då jag inte är student längre, rullar på.
Försöker reda ut vissa förvirrande delar av mitt liv, tränar min häst, solar och badar, hamnat på fors igen. Gud vad jag saknat att vara på Fors och med Sefja. Hittat en låt som heter Cassandra med Danny, den är riktigt bra! Ny favvo. inte alls pga namnet (a).

idag ska jag träffa Cecilia Lundgren, hehe. Vi ska äta lunch på Fors i solen. Mysigt! Sen ska jag rida min häst, som förövrigt har jäst upp sig rejält på två dagar utan motion?? Panikar lite smått över bullen på magen. hmm måste träna hårdare med andra ord. Liten kula ska dem skaffa sig på sommaren, men inte en bulle som hindrar rörelsen i benen, haha.

Skaffade mig spotify premium lite spontant idag också, kännde att jag vill kunna spela musik med bra kvalite fritt i sommar. så nu blir jag ännu fattigare varje månad. hehe

Danny gör redigt bra låtar just nu, just like that är också en grym låt! ååååh jag är helt lyrisk av mitt spotify! hihi



Fan vad vi garvade åt den här bilden, Sofia säger Cassandra och jag ser att hon håller kameran och slänger bak håret och kör POSE. haha okej låter inte lika roligt som det var! :(

 


Live your life, cause nobody else can

2011-06-12 02:52:50 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

 

Summertimes,

" Live for today, dream about tomorrow and chearish yesterday"


Student och sommarbilder

2011-06-12 02:47:28 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

Studenten..vad ska man säga?
Har inte riktigt smällt det själv ännu så låter bilderna tala för sig själva. Flaket bilder och annat fartfyllt kommer senare, just nu tar vi dem fina. Några bilder från dagen på stranden också.



Studenten var perfekt. Alla var så HIMLA VACKRA! Kommer sakna min underbara klass, finaste klassen man kan önska sig! Love you all♥

 

 

Bilder från dagen i ära, tagna med min nya systemkamera som jag fick i studentpresent av min papi:D



Underbara tid, stanna här med mig föralltid.


FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN!!!

2011-06-11 18:39:57 My day
» [ 2 ] Kommentarer «
FÖR JAG HAR TAGIT FUCKING STUDENTEN!!!! FY FAN VAD JAG ÄR BRA!!! Ligger just nu på Årsta havSbad med Sefja, ska snart röra Mig mot forsgård! Studenten var riktigt jävla bra!( Gud vad jag svär men öyckam Går inte att beskriva) ska visa bilder och berätta om Kvällen/dagen senare! Puss

Tummen upp för dagen!

2011-06-07 23:53:40 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

Snart, väldigt snart tar jag studenten! På fredag närmare bestämt. Har inte riktigt förstått det själv ännu.
Den här dagen har varit underbar. Började dagen med shopping i centrum, vidare till skolan för att fixa lakan till FLAKET! Klockrent!
Efter det blev det centrum igen, mer shopping. Sen Rudan med lite folk för solning och chill. Vidare hem med Sofie och åt middag, rudan igen och spelade kubb med några unknown peps, trevligt. Mer mys med sofie och nu väntas sängen och godnatt saga, eller film. hehe




Standing by your side

2011-06-04 13:19:29 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

Hola!
Sitter på kontoret ( At work), har lunch. Börjar känna att en förkylning är på gång vilket inte alls är önskvärt, kommer säkerligen vara sjuk på studenten. (SÅKLART, pepparpeppar). Dagens planer är varken långa eller många, jobba till 17:15, ska förbi stallet och rida min fina, kvällens planer är även satta men hÄmliga.

Gårkvällen var dömysig. Har egentligen inte mycket mer att säga. Dagens Outfit: hehe...höja jeansshorts,converse, svart linne med en vit kofta ( eller jo koftan ligger i väskan).





Sommar. rudan för någondag sen


Shoppoholic

2011-06-03 13:45:38 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

Jag tror att jag och Jakob har bytt personligheter...
Förr var jag den som shoppade upp varenda litet öre jag hade..och han "snålade".
Nu är det han som spenderar varenda öre och jag sparar...hmm

Dock köpte jag en väska som gjode mig lite fattigare iförrgår..hehe:) bilder kommer sen på den!


Snartsnartsnart!!!


Some days

2011-06-03 13:42:54 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

Gårdagen, hur ska jag förklara den med ord?-
Började dagen med att sova lite längre än vanligt, åkte till solariet och sedan blev det en Powerwalk med vovven min. Efter det blev det stallet, red Einis på volten och vet inte hur jag ska lyckas förmedla den fria känslan jag kände igår. Hon var så otroligt fin igår, löd minsta signal, bar sig själv fantastiskt, formen bara kom automatiskt (okej jag red som ett as, magen och ben gör ont idag, men jisses vad grymt!) hon var perfection igår. Carro klagade inte på mycket, hon klagar annars hela tiden, haha skämt o sido. Efter ritten var jag helt fanatisk och visste inte rikigt vad jag skulle ta vägen. Slutade med en powerwalk till och slutligen fixade jag mig och åkte iväg på dejt med Jakob. Åt resturang och pratade, en väldigt mysig dag. Inget kunde förstöra den kände jag!


Idag är det EXAKT EN VECKA kvar tills STUDENTEN!!!!  Dock kan jag inte fira detta nu för ska nämligen iväg till jobbet för att tjäna lite pengar. Jobbar hela helgen, därför kommer helgen bestå av jobb och ridning, träning osv. Kvällen vet jag inte hur den kommer att se ut ännu. Slutar antagligen bra som vanligt. Har hittat två tävlingar till mig och Einis idag också. Nu börjas det....damdamdam.!!! (okej ska sluta försöka göra ljudeffekter genom datorn, funkar inte).

 

Fler finare bilder finns på faceBOOK!

"För stunden som kommer känns livet nervöst och förvirrande, men ändå förtjusande"

 


My first kiss whent à little like this, smack, and twist.

2011-06-02 11:16:34 My day
» [ 0 ] Kommentarer «
”SOME WOMEN CHOOSE TO FOLLOW MEN, AND SOME WOMEN CHOOSE TO FOLLOW THEIR DREAMS. IF YOU’RE WONDERING WHICH WAY TO GO, REMEMBER THAT YOUR CAREER WILL NEVER WAKE UP AND TELL YOU THAT IT DOESN’T LOVE YOU ANYMORE. ” Igår blev det utgång med Hanna, hamnade på Laroy. Dansade ett tag in på natten, skrattade oss igenom natten. Hey this is My american freind Henrik. Hej jag heter Henrik! Hahaha Nu ska jag till solariet. Tänk På mitt citat som jag kopierat, det stämmer.

This is how you remind me

2011-06-01 10:00:36 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

Gårdagen spenderades med Hanna och Malin. Till en början på Rudan, liten tur i bilen, och avslutades hemma hos mig innan jag körde hem dem. Mysig kväll!
Idag är min dag rätt oplanerad, ska försöka åka förbi skolan och prata med lärare ang slutbetygen, har ju ingen som helst aning i flera ämnen. Sen ska jag på utspring, min vän Madelene tar studenten samt min bonusbror Andreas. Sen jobbar jag mellan 17-19:15, sen väntas utgång med massa peps. Like it!

Planer för torsdagen är redan satta och som vanligt är jag nervös. T Ö N T!! haha känns som när man är liiiten,



"You're not alone, i'm here with you.
But first i need your hand, then forever can begin, Something wispers in my eirs and says:
You're not alone, i'm here with you.
I know you are fare away, but i'm here to stay, always in my heart"


Michael Jackson- Alone♥