På mina fötter i höst..

2011-08-29 21:38:11 My day
» [ 0 ] Kommentarer «


Snart bor dessa snygga skor i min garderob. I sabinas också..ja vi köpte likadana.
Vackra,fina perfekta skor♥


Where's the thruth when I need it

2011-08-29 18:19:34 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

Gillar den här dagen, massor.
Började dagen med lite plock i huset, centrum för att panik fixade naglarna då tre slogs av igår. Ajaj. Efter centrum blev det lunch med Sofie och Sedan stall med Caroline +vovve. En efterlängtad skogstur idag, barbacka. Mysfaktor. Tvättade lite utrustning, hem och slängde in lite tvätt och vidare mot gymmet. Körde crosstraining-pass med Karin. Hem duscha snabbt och slängde in blöta tvätten i torktumlaren och in med en ny tvätt. Städat vidare i huset och slängt sopor och fasen vet allt. Nu kommer snart min kollega/vän Sabina hit och vi ska laga middag..måste handla först. Vi ska laga veggomat. Mums!

Längtar tills onsdag och helgen!



Busbina förra sommaren då vi upptäckte vår nya favvochocklad som vi endast åt en gång..hehe


You can be my It-boy

2011-08-27 09:55:06 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

Bara så ni vet:

-Min häst var jätte underbar igår, longerade och hade mig. Underbart vackra häst.
- Att köra Bodypump efter ett konditionspass precis innan MED träningsvärk i ben/rumpa sen dagen innan och dagen innan det,,är ingen höjdare. Trodde mina ben skulle gå av och idag säger benen och resten av kroppen, ajaj.
- Laga tacos är ju väldigt enkelt.

Nu ska jag jobba. Laters


I must doing something right

2011-08-26 12:40:33 My day
» [ 0 ] Kommentarer «



Plötsligt känns livet sådär löjligt bra





Liten Cassandra, 2008


It's too late

2011-08-26 12:29:07 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

Gårdagen led jag, fram tills kl fem då Sabina kom in och jobbade stängningen med mig. Och på något sätt beställde vi ett par skor var, eller inte vilka skor som helst..Jeffrey Campell Lita!! Värsta kapet och sparade över 700 kronor. Nästa vecka kommer dem och om dem sitter bra ska vi beställa ett par till, dem är ju så perfekta!
Efter jobbet blev det träning med Gabriella som jag inte träffat på år, hemskt att man glömmer bort att hon också blivit äldre. Tänker henne som fjorton fast nu är hon snart sjutton. Hehe tiden går. Efter passet blev det middag och somnade till en film.

Idag har jag varit på ett möte. Gick kanon. Ska bege mig mot jobbet och hälsa på uttråkad kollega och sen fortsätta mot centrum, ska hämta ut ett oväntat paket och lämna en sak. Sen gymmet och sen stall.


Your love don't effect me

2011-08-25 09:17:17 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

Jobb idag, 9-19:15. Skjut mig, please. eller nee jag ska träna efter så måste leva. positiva tankar.
Men ärligt talat är tio timmar lite väl länge att jobba, speciellt när man inte får sitta. Fötterna skriker av smärta mot kvällens slut. Men hur som, direkt efter jobbet ska jag träna. Länge. Sen ska jag sola!

Längtar massor till helgen, varför vet jag inte. Men något bra sker på lördag, kräftisskiva. Synd att jag jobbar helhelgen dock. Vill ju inte.


" Ställer mig frågan, är det värt det?"

youre the missing piece, how can i hide it


Från samma säng, lyssna på samma regn

2011-08-24 16:31:14 My day
» [ 0 ] Kommentarer «
Vuxenpoängen bara haglar ner. Föräldrar plus syster har åkt iväg på långsemester. Så stora huset är mitt,mïtt och mitt..och hundens. Igår damsög jag hela huset och idag har städat ännu mer, handlat mat, varit på möte, lagt fram middagen på tining. Snart blir det jobb, sen stallet och sist laga sen middag.

Vuxen Tjej..



I'm exactly where I'm supposed to be

2011-08-19 18:12:31 My day
» [ 1 ] Kommentarer «


But I have this dream
Right inside of me
I'm gonna let it show
It's time to let you know
To let you know

This is real, this is me
I'm exactly where I'm supposed to be now
Gonna let the light shine on me

Now I've found who I am
There's no way to hold it in
No more hiding who I wanna be
This is me















Even though it seems
Like it's too far away
I have to believe in myself
It's the only way


___________________________________________________________________

Bilder från gårdagens träning, det kommer fler. Från min kamera bla. Lite fler galopp och pass bilder bla.
Idag red vi bara ut och tränade mental andning, hehe. Nej men det blev mycket stopp, stå och gå. Låååångsamt och läääänga steget i skritt. Stackars arma bebi ponni såsäg.

En runda på gymmet, en lunch med hanna, en systemrunda senare så sitter jag här och ska strax bege mig mot systemrunda nr2 och sedan biokväll!




Oval träning på Ensta

2011-08-18 21:59:50 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

Idag var jag och Einrad på vår första träning utanför hemmaplan och även första ovalträning. Malin var självklart med, även hon med hästar. Blev ett rätt långt pass och Einrad fick prova på några passläggningar med Malin. Riktigt rolig dag och nästa vecka blir det mer borta träning!

Igår inhandlade jag faktiskt nya ridstövlar och skyddsboots till hästen, Fick sällskap av Cissi som äntligen kommit hem, gillar våra nya planer. Nej orkar inte blogga mer, dödar min dator snart. bokstavligen, plus att det suger att försöka skriva med jätte långa naglar..dryga liv. eller? Nej gillar mitt liv, förutom en dålig sak som sker imorgon. Men annars är mitt liv underbart!!

Måste köpa en stor laptop!! Hatar min lilla cp mini dator som suger och är invalid handikappad!
stackars dator vad jag svär om dig..sympatisk.



Malin och Einis idag!


Gästblogg

2011-08-18 12:35:57 My day
» [ 0 ] Kommentarer «
Elina här, gästbloggar lite då Cassandra är för lat för att uppdatera sin blogg själv ;) just nu sitter / ligger vi i bilen och väntar på Malin , Cassandra ska nämligen rida för henne på ensta banan, där hon ska tävla den 17onde , tjolihoo ! :) efter det åker vi tillbaka till vårat stall så att jag kan motionera min häst också :) och cassanra ska dra till gymmet och motionera sig själv medans hennes häst dricker mer xd. Nu ska vi leta efter en toalett så Cassandra hör av sig till er senare , chiao ;)

Nothing more to fight for

2011-08-15 14:13:07 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

All this time I was wasting hoping you would come around
I’ve been giving out chances everytime and all you do is let me down
And its taking me this long but baby I figured you out
And you think it will be fine again but not this time around

You don’t have to call anymore
I won’t pick up the phone




Nu: Gymmet



Kiss me thru the phone

2011-08-14 21:37:04 My day
» [ 0 ] Kommentarer «
Hola! Igår kväll med blev det en utgång med massa vänner. Dansade natten lång och idag har jag jobbat. Två nätter med minimal sömn tar på en alltså. Men efter jobbet blev det träning, kondition och mage. Efter träningen blev det stallet, red ut med lillasyster. Tölt och galopp blev det en del av. Rolig ridtur.
Nu är jag duschad och känner mig nästan mänsklig igen, bara nästan. Ska torka håret (bara så ni vet liksom) och sen läsa bok för att somna med den i ansiktet. Skandalöst trött och lyx.
Sovgott..just nu känns mitt liv ganska härligt!



"Babe you know that I miss you, I just wanna kiss you.
Kiss me thru the phone"

Last day

2011-08-13 12:58:30 My day
» [ 0 ] Kommentarer «
Slutar om fyra timmar!! Woohi, halva dagen är passerad. Har just nu lunch och tänkte göra en Snabbupdate om gårdagen. Red ett jätte roligt pass på einis. Först ut och racade på vägen, sträcka ut benen och busa. Sen blev det lite böja och töja i en av hagarna istället för tråkiga volten. Hon var SÅHÄR fin! Fick lite påpekningar av Carro då och då, jag kan helt plötsligt glömma bort att Rida och då är det bra att ha Carro på backen Som väcker mig. Avslutade med ett litet race i hagen. Efter stall blev det systemet, två gånger. Sen träning med märtaberta och Natalie! Asrolig träning!:D sen solning o mys med sofie. Idag: jobb, stall, middag med h och sen utgång om alla Inte bangar. Ciao

The party is in my head

2011-08-11 20:00:49 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

Nu blir det gym! Ska pumpa kondition och sen blir det mage och sidorna, döda kroppen! Ska bli intressant och se hur jag ska kunna dansa i helgen. Aja nu blir det gym!

"I don't care if the club is empty, the party is in my head"

 


Malin agerar fotograf för att bevisa en sak...

2011-08-11 16:00:02 My day
» [ 0 ] Kommentarer «
This love is real..im beging you, don't go.



MalinSchön (ridläraren) fotade mig för att bevisa att min innerhand inte alls är så högt upp som jag tror. Varje gång hon säger höj innerhand blir jag galen för jag tycker redan att den är tillräckligt högt. Men nu har jag bevis på att handen inte är högt upp..fuck. Men det känns som om man har handen vid bröstet..fel av mig. Här tränar jag egentligen ingenting förutom att få in hennes jädra vänster bakben som inte vill sammarbeta med mig. Men hon är fin min hest iallafall.

 



på bilden här har handen uppe, inte mot mig eller mot benet som det ser ut, jag lägger handen snett över manken och höjer den för att be om eftergift.



mellan oss finns inga spel.

The best part of me

2011-08-11 15:34:39 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

Ridlektionen är nu avklarad. Har inte ridit lektion sen i Maj. Hur gick tiden så fort? hur som helst..
Den gick helt okej, men vi ska fortsätta träna på att flytta bakbenen, speciellt i vänster varv. Nästa vecka ska jag åka med Malin till Ensta banan för ovalträning. Spännande! Nu ska vi ta tag i lektioner och allt igen så vi blir så bra vi kan bli!

Snart ska jag möta upp minEnny på gymmet. Påtal om gym, mina armar är förstörda, kan inte sträcka ut dem helt längre, haha. Vältränade armar på g. Idag blir det endast kondition! Magen fick tränas under ridlektionen så den får vara klar. Försöker ladda upp några bilder från lektionen, men det tar tid så dem kommer sen.






Face down in the dirt she said, this doesn't hurt.
She said, I finally had enough.
One day she will tell you that she has had enough
It's coming round again

Do you feel like a man, when you push her around?
Do you feel better now as she falls to the ground?
Well, I'll tell you my friend, one day this world's going to end
As your lies crumble down, a new life she has found.

PUNKT.


Utelåsta

2011-08-11 14:34:21 My day
» [ 0 ] Kommentarer «
Jösses vilka boobs min lillasyster har fått..haha Rapporterar direkt från bilen, har varit utflöde en timma nu. Vart är våra nycklar? Vi har iallafall kämpat med pinnar för att få upp fönsterspärrarna.. Utan framgång. Prövat att nå mitt fönster för det är Mer öppet, helt utan framgång för stegen är i Garaget. Vilket vi också prövat att slita upp.. Gick inte det heller. Så nu har vi gett upp och lyssnar på musik!

Looking in your eyes

2011-08-10 23:49:33 My day
» [ 0 ] Kommentarer «



Satt och läste igenom min gamla blogg ( Cassandrasdiary.blogg.se) hittade massa bilder på mig, vänner, gamla minnen osv. Blandannat videon ovan som min vackra lillasyster gjorde till mig när jag blev sjuk för drygt två år sen. Blir alltid lika tårögd och ville därför föra över den till den här bloggen så jag aldrig glömmer bort vilket undebar person jag alltid kommer ha vid min sida. Det är det som är bäst med att ha ett syskon, dem finns alltid kvar hos dig♥


Look how I feel

2011-08-10 23:24:39 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

Har haft en jobbig dag idag, har inte mått superbra. Huvudvärk, illamående och massa elände. Men ett gympass blev det iallafall, vi (jag, MärtaBerta och Feffe) körde något intensiv pass som Feffe fixat. (han ärpt). Med lite (okej mycket) övertalning gav jag med mig och körde alla konstiga övningar bland alla hunkar/killavdelningen som jag så fint kallar styrkeavdelningen för. Sen körde jag kondition ensam för dem andra gav upp efter det upplagda passet. Mina armar är totalt döda från igår och nu är dem ännu mer döda från idag, körde någon övning som dödade både armar och ben, men fokusen låg mest på benen idag så imorgon lär min ridlektion för lida.
Träningsvärk i armar, mage och ben. hmm bra kombo. Tror det endast blir ett kondis pass imorgon på gymmet.

Nu ska jag väll sätta fast den där screen grejjen på mobilens skärm, men då får man inte röra mobilen på några timmar så måste övertala mig själv om att jag måste sova. Borde sova för jag ska upp tidigt!

 

Why don't you move closer to me? Save the last dance.
Tell me why you doing this to me? Ibland är tystnaden bättre än vetskapen


Tell me why,

2011-08-10 15:59:06 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

Det hände två bra saker idag! Jag fick min nya Iphone och mitt nya iphone skydd, Michael kors. Så snyggt!
Måste beställa en till bok, två kapitel kvar på min nuvarande och jag befarar att dem blir lästa ikväll. Skulle egentligen sitta på någon uteservering ikväll med några "nyfunna" vänner.,men vädret tillåter inte detta så det blir troligen bara träning och solning efter jobbet och en lugn hemma kväll. Egentligen är det perfekt skräckfilmsväder, kanske får ladda ner någon läskig film. hmm..

Träningsvärken i armarna är inte nådig, (hej jag kan inte sträcka ut mina armar ordentligt utan att skrika), magen är fortfarande trött. Så idag blir det endast ben och rumpa. Eller självklart kondition också. Varje dag!
imorgon ska jag rida lektion!  Ä N T L I G E N !!



And we know it's never simple, never easy
Never a clean break, no one here to save me
And I can't breathe
Without you, but I have to


Fade in to darkness

2011-08-09 11:46:11 My day
» [ 0 ] Kommentarer «
Har legat och dragit mig i några timmar i sängen, läste min nya favvobok. Läste fram till kl tre inatt och började morgonen med att läsa. Om en timme ska jag befinna mig på gymmet och träna med Veronica och PT'feffe. Kondition och armar idag. Sen ska jag träffa Sofie, hur längesen som helst. Rida min hest ska också göras.
Tänkte lägga in bilder på min bil senare ikväll också, fick önskemål. hehe
Bild från förra sommaren, underbara sommar, underbara du.

Dreaming about yesterday

2011-08-08 23:06:35 My day
» [ 1 ] Kommentarer «

Jag, Qela och Märtaberta

Bild från kräftskivan, En kräftskiva utan kräftor, vi slängde som sagt alla dagen efter. Eller vi provade en, jag och någon micke, jag tog en klo. Smakade skit så vi slängde dem vid fyra på natten. Vill ha kräftskiva ute på årsta igen!


Sexdrop, think about it when you touch me there, dancing in the dark

2011-08-08 22:40:03 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

Hade en mysigkväll med min fina Hanna ( som även gjort om min bloggs yttre. fint va? BästaHanna!!), vaknade på hennes golv, kollade på en film. Sen köttade vi på gymmet! Hon drog lite tidigare än mig, jag körde nästan två timmar. High five på mig! Sen väntade Bella på mig och vi åkte spontant till centrum och fixade naglarna, nu är dem så perfekta! Köpte liten tröja också.hihi..

Fortsatte vår tripp till stallet, longerade en mycket fin hest idag. Einis hade en riktigt underbar dag. Skritt till trav, galopp till trav, allt i rätt sekund. Så fort jag bad om något skedde det direkt. Travade med ren takt och mot slutet tog bakbenen i som hette duga vilket gav henne ett väldigt fint steg och hon orkade t.o.m trava sakta med egen bärighet. Galoppen var fantastisk. Ångrade mig lite att jag inte red när hon gick så bra. Men min fina häst, kommer alltid vara min, har jag varje dag och hon är bara så bäst.
Sa till Einis idag (eller egentligen till Bella men hesten ville prata okej). " Vad skulle jag göra utan dig?" Svarade på min fråga helt själv" jag skulle ha massa pengar". Men då hade jag inte haft finaste flickan i världen och jag hade bara haft en större garderob och det blir man dessvärre inte mycket lyckligare av.



Min och Bellas hand, jag har nog Världens finaste människor omkring mig!

Nu ska lillasyster bli hämtad, jobbiga syster. B A R A utnyttjar mig för bil..hehe


Chris Mhina

2011-08-08 00:24:27 My day
» [ 0 ] Kommentarer «


Den här killen är så otroligt bra! Hörde honom första gången en dag på jobbet och berättade för min kollega/vän Sabina att "den här låten är sjukt bra!". Då visar det sig att det är hennes vän som är sångaren. Så jag tycker ni spanar in honom, kommer bli något sjukt stort! Älskar låtar som man kan förknippa och relatera till sitt eget liv, låtar som sjunger rätt in i hjärtat. Min nya favvo! Hans skiva ska beställas direkt.



Den understa låten hittade jag nu. Åh varför finns inte alla låtar på spotify? Måste ladda ner.

Kräftskiva utan ätna kräftor

2011-08-07 20:50:48 My day
» [ 0 ] Kommentarer «
Long time no see..min bloggis får ingen uppmärksamhet av mig längre.
Igår var det kräftskiva som gällde ute i Årsta Havsbad med ett skönt gäng..kräftorna vaskades och spriten flödade. (brutalt ärlig bara). Nattbad i swimmingpool, träffade på en gammal vän, fulla och glada människor hela natten, ingen sömn alls och vidare mot jobbet i varken körbart tillstånd eller arbetstillstånd. Mådde skit. Men jobbade på och körde bil, Efter jobbet tränade jag.  Det är inte att rekomendera, träna aldrig bakis. Speciellt inte om du inte ätit på över 24timmar. Kände att ni kunde höra om mitt brutalt ärliga liv...damdam.

Imorgon är min första lediga dag på 13 dagar, för er tröga människor så har jag alltså jobbat 13dagar i rad och nu suktas det efter ledighet på HÖGNivå. Imorgon ska jag träna, Sola, rida min hest och senare mot kvällen får ni inte veta..hehe. Det enda som jag vet att jag ska göra i veckan är att: Rida lektion för Malin, ÄNTLIGEN! tävlingen närmar sig. Fixa naglarna, vill ha fina naglar nu ett tag igen. Träna och rida. Umgås med vänner.


pump it up

2011-08-01 09:39:38 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

Återigen på jobbet, 9-19:15. Efter jobbet är det de vanliga som gäller..det vill säga stallet och gymmet.
Red ett väldigt givande pass igår, einis fick tänka efter ordentligt ibland, väntade in på mina signaler, lyssnade bra och första traven gick inte i hundranittio, arbetstempo fick vi till. Vi ska ha en trav-vecka. Traven har hon tappat lite, hon är mer stabil i den nu än tidigare, nu har hon egen balans mm men aktionen is gone. Men den kommer när vi väl börjar arbeta på den, så denna vecka ligger all fokusering på skritt,trav och lösgörande. halvhalter är vår nya grej, halvhalter och halter. Tvärnit från galopp om man så ber om det. Min fina lilla Einis.

Kan säga såhär: Gymmet är mitt nuvarande hem, älskar det! Har blivit alldeles beroende igen. Ska aldrig sluta gymma, underbart!



Min fina prinsessa