Gott nytt år!

2010-12-31 10:20:16 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

Sista dagen på det här året..är inte ett dugg taggad faktiskt. 
Nyår känns så överskattat, som om det är årets fest. Tycker egentligen att man bara ska fira med sina nära o kära. och kanske minnas det?

hursom..mina dagar är sjukt intensiva just nu. Vaknar, tidigt, och åker till stall 1 o stall 2. Efter det gym, shopping osv. Stallarna tar rätt lång tid. igår red jag på älskade Einrad med Cecilia. Väldigtmysigt!
oj vad klockan blev, jag ska befinna mig i centrum om 30 minuter och här sitter jag i pyjamas och lallar.

Gott nytt år!

Om 8 dagar är min prins hemma. Älskar dig jakob.♥


,,

2010-12-25 12:48:40 My day
» [ 0 ] Kommentarer «
Så jävla tråkig, känner mig så jävla förnedrad och sårad...

A Nice Day

2010-12-22 11:37:12 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

Idag vaknade jag på glatt humör! var till och med så glat att jag drog upp datorn och skrev ett arbete som jag skickade in för ett tag sen! Duktig tjej. Kan det bero på att jag fixade naglarna igår eller bara av att jag ska snart åka till ForsGård igen för att rida Einrad? Antagligen det sista, hihi står till och med uppskriven på hennes schema. Aaaw:') Ska snart klä på mig, sminka mig ( ska till jobbet direkt efter stallet så det är lika bra att vara färdig med den delen) klä på mig, sen ska jag ner till min häst som ska motioneras lite av lillasyster. Sensen ni..då ska jag ut till Fors!! hmm har jag redan nämnt det? jag ska rida Einrad igen, haha.

Sen att min pojkvän ringde mig nästan när jag var nyvaken gjorde mig också jätte glad. Gud vad jag saknar honom. Men den 8/1-2011,( helt sjukt. Vi träffas inte mer i år! ) möter jag honom på Arlanda igen. Min Älskling♥


Snygging

2010-12-20 22:26:05 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

Från att må bra och vara ómringad av underbara människor till att ligga ensam i sin säng.
Saknar min bebo så himla mycket..när jag gör saker så är det ingen fara. Jag saknar honom men tänker inte på det. Men nu till kvällen och ser hur tom hans sida av sängen är, det är då det slår till. Saknaden. Längtan.

Saknar min älsklings röst, hans fina ord och hans varma kropp. Vill bara ha honom här hos mig just nu. Krama honom i timmar och bara mysa. Hans sida är orörd ihopp om att hans doft inte ska försvinna. Kudden luktar fortfarande jakob. Min Jakob♥

Hottie♥
Jag Älskar dig mest av allt. Av hela mitt hjärta.

 

 


I'm flying, my heart is taking over. Vackra underbara Einrad

2010-12-20 22:13:12
» [ 0 ] Kommentarer «

Vissa dagar..som den här är så underbara!
Började dagen hos frisören, är nu blondare utan bajsrand!
Efter det blev det stall numero uno, fixade och pussade på min lillabruna för att sedan åka mot Fors..älskar Fors! Älskar människorna, så himla roligt att vara omringad av människor med samma intresse, samma ålder osv.

Sen fick Ylva syn på mig och så blev jag tillfrågad om jag var ridsugen..hann inte svara själv för lilla Emma var kvick att skrika.. JA DET ÄR HON! Så ja, jag fick rida Einrad. Jag är tydligen lättläst, för jag bara sken när hon sa Einrad och Ylva bara skrattar åt mig..hehe.

Idag fick jag faktiskt prova på henne "på riktigt" inne i ridhuset. Skulle mest tölt träna på böjt spår..ja så löd odern. hehe. Så det gjordes, hade henne mjuk och tränade tölt. Underbara häst. Hon är magnifik!
Dock var hon helt extremt pigg och jag har inte hittat alla knappar..som innefattar tex bromsknappen,hehe. Men jag fann den där efter ett tag och fick faktiskt till henne riktigt fin bitvis! Hon är alltid fin, men hon fick riktigt, alltså riktigt bra vissa stunder. Älskar att det är speglar i ridhuset också, man kan kontrollera allt, verkligen allt.  Fan ( man bör inte svära, men det är det enda utrycksfulla ordet som fungerar just nu) men vad jag önskar att hon var min. Sitter på små rosa moln hela tiden, ler för mig själv och bara njuter. Så sjukt underbar häst. Imorgon ska jag ut dit igen och då ska jag bannemej ta mig själv i kragen och boka en lektion för Ylva på den fina stora svarta. hehe Einrad då alltså, hon är stor!

Efter min ridning så pussades jag överdrivet mycket på henne. Sen kollade jag när Michaela red på Garun inne i ridhuset. JA, hon är femgångare vet jag säkert nu. haha

 



Önskar att du var min, underbara Einrad. En dag blir du det. ♥


 


<3

2010-12-19 10:24:29 My day
» [ 0 ] Kommentarer «










oh jag vill bara få en kram av dig nu. 20 dagar kvar..♥






Unlike

2010-12-19 10:08:55 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

Ogilla den här dagen redan..riktigt med ogilla!
Bilen var insnöad med en meter snö, börjar borsta bort allt...rakt på mig själv. Så nu sitter jag på jobbet, nerdrängt och blöt och inte det minsta lycklig. hehe depremerande-tjej-91.

Något att gilla med den här dagen är att jag fått tusentals ( okej inte tusentals, nu överdrev jag igen.) massa fina söta SMS från min bebo som är på andra sidan jordklotet ( ljög igen, bara några tusentals mil faktiskt). Saknar massor♥

Gårkvällen spenderades med Sofie framför en dokumentärThriller. Grät som en skitunge. The Dolphin cove. Måste ses! riktigt hemsk film, men man öppnar iallafall ögonen på hur idiotiska vi människor faktiskt är. Stackars djur.
Nu ska det jobbas och sen plugg hela kvällen,(ljög en gång till) vi ska först ha gäster, ogilla. Nej men vad positiv tjej man kan vara, det kan nog bli trevligt. hmm?



Sabinis, min jobbarkompis! :) hehe

 


jobbjobbelijobbjobbb

2010-12-18 14:38:37 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

Hjälp, känns skönt att få sitta ner en liten stund för första gången på dagen.
Det är full rulle på jobbet, bara att jobba på.

Sen har jag fått någon städ-mani och skurar i butiken HELA tiden. Folk klampar ju in med dyblöta skor och blöter ner hela butiken, haha så jag jagar praktiskt taget kunderna med moppen..hehe.

Slutar om 2h45 minuter typ. känns lite sådär halv tråkigt. Vill hem nu. Fick iallafall prata av mig lite med Mia från fors som kom in för att handla. väldans trevligt. Sen jobbar jag med Sabinis vilket gör det lite roligare, häst prat i mängder..och killar..hehe eller kille.



Fina tjejen♥


Godmorgon

2010-12-17 08:00:36 My day
» [ 0 ] Kommentarer «
Gillas som morgon musik. lite småpoppig med en bra text.

Godmorgon världen!
Ska iväg på ett litet möte så här på morgonkvisten. Planen var att jag skulle ta lillbilen, men det ville den icke sa nicke. Lillabrum har begravt sig, alldeles själv, under all den djupa snön. Så den går inte att hittas. hehe men det är sant, den är helt insnöad och även om jag tar bort all snö över den så kommer den inte kunna ta sig fram. Bilisen måste gymma, den är kleeen!
Så nu får mami köra mig dit och buss hem, jippie. Jag som älskar att åka buss. eh nej.
Det tar lång tid, mycket längre tid än att åka buss, man sitter inte lika bekvämt och en massa onödig tid o fy.
nu måste jag fixa mig i dunderfart, snart är mami här.

uschbläfyorkarinteallsmernu

2010-12-16 16:22:20 My day
» [ 0 ] Kommentarer «
Men åh vad jag får damp nu!
jag hittar inte någon hemsida där det står mer utförligt om späckhuggarspaning. Helt hopplöst. Jag ger upp. Fast nej, men jag får ångest. Den ska skickas in idag och jag hittar inte det jag vill ha med på arbetet. Så måste antagligen byta land och idé men bara det är jobbigt.
Jag blir fullständigt GALEN!!
Åh stackars min lilla bloggis vad den får utstå idag.

children is crying, soliders are dying

2010-12-16 16:00:54 My day
» [ 0 ] Kommentarer «
Sådär ja..Nu är magen full och kroppen är full av ny energi.
Dags att ta tag i pluggandet igen, kreativiten flödar. hehe
Nu har iallafall pojkvännen anlänt till kambodja,fick ett gulligt litet inlägg på Facebook eftersom allt annat kostar multum. Känns bra att veta att han är framme nu iallafall! Mitt lilla hjärta, gillar att han sa, jag citerar: Jag saknar dig♥ och gymmet..hehe" hoho jag är hans andra kärlek. söte
Time 2 Study

Stall i snöstorm

2010-12-16 13:14:21 My day
» [ 0 ] Kommentarer «
Nu blir det stall i snöstormen med Caroline. Vi får se om jag överlever.
Om jag överlever vädret är det bra, men frågan är om jag överlever bilfärden dit när Caroline ska övningsköra dit..hmm kan bli intressant..eller läskigt.
BEBBE<3

And I pray

2010-12-16 12:57:38 My day
» [ 0 ] Kommentarer «
Gud..jag älskar turism. Eller inte själva ämnet turism. Men jag älskar att läsa om andra länder, och andra djur.
Just nu ska vi bestämma resor för två resenärer med olika budgetar. ( hatar att behöva ha budget, såväl som på arbete eller i verkliga livet!) Nu ska den ena resenären få åka till antarktisk och se på valar, pingviner och isbjörnar. Se alla coola israviner, åååh jag vill också! Den andra ska till Norge för att titta på späckhuggare i verkliga livet. Jag har sett späckhuggare många gånger, men bara i bassänger. Tänk vilken upplevelse att få se dem i verkliga livet?! hur coolt liksom?!!
Badat med delfiner har jag också gjort, både i bassäng och i havet. Men när dem var lösa så var dem inte lika keliga, dom simmade iväg dumma fiskar, neeej! Dem är inte fiskar, däggdjur.

Vilken liten mupp jag är som är så fascinerad av fiskar, förlåt..däggdjur.
Men dem är så fina, och speciella. Hade en delfin på "foder" när jag var liten. självklart inte hemma, men jag betalade en summa i månaden för att den skulle ha det bra. Fick det som julklapp efter att min kompis från England hade fått det, då ville jag också ha det! hehe..Det var någon rädda-delfiner-fond. Fick bilder hemskickat och videos på den. Åh min lilla delle♥
Har fortfarande suget kvar, att få jobba med dessa fantastiska djur.
Det är fortfarande EN av många drömmar i mitt liv.
Så vackra och ståtliga.

Pluggstol

2010-12-16 11:49:05 My day
» [ 0 ] Kommentarer «
Förresten, jag ska nog införskaffa en stationär dator. Mycket bekvämare. En stationär dator som står på ett skrivbord och som har en bekväm stol att sitta på. Sitter just nu i lillebrors rum som har värsta dator grejjerna, Värsta ljudsystemet som jag dunkar på med. En sjukt skön stol med fotstöd. en stor skärm att titta på, inte som min miniatyr. en 10tummsskärm som man har i knäet. Nej, det här är mycket mer plugg-material-dator. En sådan vill jag ha!

 

All I want for christmas is you♥

 


Nej nu börjar mitt kreativa floow snart dö ut,
måste fortsätta så det inte försvinner.


Creation time

2010-12-16 11:45:34 My day
» [ 0 ] Kommentarer «
Känner mig kreativ. Gillar den känslan. Att vara kreativ och verkligen göra allt jag ska.
Idag ska jag bara sitta bänkad framför datorn och plugga. Plugga i mängder.
Ska göra klart mitt största turistarbete, Ett..nej två. svenska arbeten som ska in nästa vecka. Samt en rättskunskap uppgift som det blev strul med. Tänkte faktiskt ta tag i det mesta idag. Men rättskunskapen behöver dock inte bli klar idag, men jag ska påbörja så den når sitt slut i tid.
Ska förbi stallet också, funderar faktiskt på att ta en skritt tur på vägen. Är ruskigt ridsugen och har en träningsverk i kroppen efter gårdagens ridpass på Einrad som måste jobbas bort, och det går nästan bara med hjälp av ridning. Så hennes vila kanske får ta en liten break idag, mohaha. Elak matte! :)

Einrad<3

2010-12-16 09:05:46 My day
» [ 0 ] Kommentarer «
Gud..min dag igår.
Kan ha varit den värsta och bästa dagen i mitt liv. Pojkvännen åkte till Thailand och vi hade vårat sista samtal igår kväll vid 8, nu kommer jag inte få höra hans röst på en månad. FYFAN! men jag överlever..han med.
Det bästa med gårdagen var att jag åkte ut till fors för att stalka Jasmine och Emma när dem jobbade. hehe..Det slutade med att jag fick rida EINRAD!!! Jag blev helt sprallig när Y frågade, haha och hon skrattade lite åt mig, inte med mig, haha. Hur ska jag formulera ridningen då? Hon var superpigg, väldigt lätt i gångarterna. När vi galopperade kändes det som om man flög, väldigt stora och rumsliga gångarter ( det kändes större också antagligen pga snön) Men jädrar vilken skillnad det är att rida henne mot lillabruna. Einrad är riktig ridning och så jääääävla söt!
Nu ska det tjatas och blinkas med ögonen lite mer.

 

Vackra tjejen!

'

 


UF time

2010-12-13 15:13:46 My day
» [ 0 ] Kommentarer «
Hola!
Sitter i skolan, dock på övertid.
Tjejerna från UF-gruppen jobbar med montern och fixar o trixar inför imorgon. Det är vårt första försäljningstillfälle! Ska väldigt kul, för att inte tala om intressant. Hoppas vår produkt blir eftertraktad!
nu ska vi måla klart montern och fixa broschyrer, för som det ser ut så hinner vi inte få våra visitkort färdiga.
skriver mer senare, back to UF time.

Sometimes we smile, and sometimes we cry

2010-12-13 09:21:21 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

Godermorgon!
Min helg har varit underbar! Bara mysigt med pojkvännen framför Tv'n, med några bra filmet lite gott och massa mys! Älskar sådana helger.
Därav min helg så har jag inte ägnat ett sekund åt datorn, bloggen osv. Men statistiken ökar iallafall..lite kul faktiskt. Har fått min första hat-kommentar också..haha. egentligen ingenting att skratta åt, inte roligt alls egentligen. Men vad gör man?

Resten av dagen ska bestå av plugg, är typ drängt av det. Ska förbi hästen också en sväng, sen ikväll ska jag sussa hos pojken, och imorgon med. För sen är han borta en månad. herregud! Vi är som två nervpinnar som springer omkring just nu, vi blir alltid så när någon av oss ska resa iväg. hehe




Loong time ago.


Leendet glittrar

2010-12-10 12:24:57 My day
» [ 0 ] Kommentarer «
Nehepp..no lunch for me then. Jag fick ingen..JA! ni läste rätt.. jag fick INTE äta lunch i min skola! förnedrande skola. Ursäkta för att jag glömde min nyckel hemma. förlåt så jävla mycket. haha! nej så arg är jag faktiskt inte. Bara väldigt hungrig.
Ska bara vänta på kära Sofie, sen ska jag till centrum för lite ärenden.
Hämta pojken vid skolan sen också, as usual. hehe

HELT VÄRDELÖST INLÄGG. VERKLIGEN VÄRDELÖST!



Holahola

2010-12-10 11:32:58 My day
» [ 0 ] Kommentarer «
marknadsföring och säljarargument är färdigt inför läraren. Har berättat och fixat.
Nu ska jag väll dra mig hemåt för att äta lite lunch, städa rummet och röra mig mot hästen.
eller nu ska jag äta i skolan istället. Love!

Filmer från Globen

2010-12-10 10:55:26 Globen Horse Show 2010
» [ 0 ] Kommentarer «
Lite filmer från Stockholm International HorseShow.
ååh vill tillbaka dit igen! ♥

Cause some of us just are.

2010-12-10 10:05:27 My day
» [ 0 ] Kommentarer «
Gårdagen var himla mysig. Stallet var himla mysigt. Ponnin var himla mysig! himlahimlamysig! :)
Hon hade en sån där kallad överskottsenergi, antagligen pga vilan.. Det är två veckor kvar på den..men om hon ska vara som en tickande bomb i två veckor till så får vi nog korta av den. För hon är inte nådig längre, igår fick hon flipp när jag busade med henne i grimskaft, väldans mycket bocksprong och lekar, galen lillabruna, men ack så söööt.
.....
Skolan är i fullgång, ska upp till centrum och lämna in mina trasiga dyra jeans på lagning, värdelöst att dem gick sönder, totalt. Sen blir det stall och fixing inför kväll. Ska på bio med Sofie och se på The piranha i 3D, äta en mysig romantisk middag i Kungshallarna och sen tjocka oss i biografen. Pojkvännen ska vara med the Big-boys tonight.. äta lyxigt middag på Café Opera för att sedan fiesta lite.. såklart agerar jag chafför. Känns bra att papi ska vara där och hålla ett öga på min lilla prins. hehe..nu undrar ni säkert: Varför är hennes pappa med? jo det ska jag tala om, han är hans chef på Bavaria ( BMW), så det är jobbmiddag för dem med jobbfest. hehe
....
....

 

Lillabebon åker snart till varmare breddgrader, till andra sidan universum! dumming:(


Bad,really bad

2010-12-09 17:44:53 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

tänka sig..Psykologi provet gick faktiskt förvånadsvärt bra. Sen borde jag väll lära mig att det är bäst att plugga och inte gå på ren tur/chansning.
Sen var jag väldigt effektiv på vår två-timmes-långa-håltimme och gjorde massa left-overs. Är på plugghumör! Rätt skön känsla, vill egentligen bara ut och springa, nej ännu bättre..jag vill till gymmet! Men nu ska jag påbörja ett arbete som ska in nästa vecka, samt redovisas. Sen blir det stallet för att fixa, sen ska jag faktiskt upp till solariet och dra en 20-minutare. Resten av kvällen ska jag plugga matte! Måstemåstemåste, inte bra att inte gå på matte lektioner så här nära inpå ett matteprov! som förresten är på onsdag nästa vecka, får en stor fet klump i magen när jag tänker på't. Hur tänkte jag? Jag har inte ens gjort MatteB men går ändå in på MatteC?
Bad thinking.



En bild från Glooooben! ♥


Gillar inte alls Apple datorer

2010-12-09 09:37:39 My day
» [ 0 ] Kommentarer «
stackars min lilla bloggis som är alldeles ensam där ute i världen.. liten‚ ensam och rädd. Bäst att jag börjar ta hand om den lille igen..hehe Nej men uppdateringen har inte alls legat på topp..snarare på botten. Globen är förbi och det var ett av de roligaste sakerna som jag upplevt i mitt 19 åriga liv. ( kan berätta mer och visa bilder sen, en annan dag).
Skolan tar alldeles för mycket tid och hästen tar den lediga. Snart får jag förhoppningsvis hem en till liten sötnos till stallet.. i Januari typ. Snart har jag prov i Psykologi, kommer gå...ja..käpp rätt åt skogen. Har inte öppnat häftet eller boken. Men nu har jag rättskunskap..måste visa framfötterna där. Tjing!