International love

2011-07-31 10:23:52 My day
» [ 0 ] Kommentarer «
Den här dagen är nog värst av dem alla hitills. Den skulle vara en av mina finaste, men livet vänder snabbare än man hinner blinka ibland.

Har jobbat fem dagar i rad nu, två återstår sen är jag ledig två iallafall. Hann iallafall förbi centrum igår och fick lyckligtvis med mig två fina klänningar hem, samma modell i två olika färger. Perfekt till vardags eller fest. Idag har jag den mattsvarta på mig med ballerina skor med en liten sofistikerad bulle i håret. vad hände liksom? Tanken var att jag skulle sova i bollen och släppa ut så det skulle bli ett fint svall men det var både skönt och fint med bulle så den fick sitta kvar. osminkad också. Så sköönt! "En naturlig skönhet" eller njaaa..

Efter jobbet ska jag träna, hann inte till gymmet igår för jag stänger på jobbet när SATS stänger, men idag hinner jag träna i nästan två timmar. Det ska utnyttjas! Sen ska jag rida min hest. Tränade traven igår, men jag var inte fullt fokuserad och kände att jag sabbade mer än vad jag gav, så slängde upp Caroline i shorts så fick hon rida hästen..tog över igen när jag kände att "okej nu kan jag nog samla mig igen". Jag klarar inte av att rida när jag har en "psykisk" rubbning i huvudet. Typ när något speciellt hänt som jag inte gillar och mår dåligt över, ja då vissa stunder rider jag helst inte, för jag vet att risken finns att jag förstör för min häst istället för att hjälpa.

Gud vilket lulligt inlägg. Men aa mina dagar ser fortfarande desamma ut: jobb,stall, gym, vänner osv.

I wish i could, but I can't

2011-07-29 09:01:54 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

"Now I wanna leave but I'm lost
So now I can't break away
Although I've made up my mind
My heart is refusing me

I can't believe I'm giving in for you, I
I've been crushed, I've had enough "





Frozen to the ground


Dressed up

2011-07-28 15:18:21 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

Har hittat en ny favoritlåt. Skratta inte. Eric Saade- Hearts in the air.
Otroligt bra! Lite happy sådär. Något mer roligt, har klickat hem nya träningskläder, kommer vara så fin på gymmet snart! klickade hem en såndär ybersöt topp också, lite smycken och sådär. En bikini också, helt onödigt men det var rea.

Idag skoddes den lillasvarta också, tömmer plånboken som vanligt. Efter jobbet ska jag träna igen, igår blev det två timmars motion! Samma idag och solning. So put your hearts in the air, you must love being you. Don't be a foul. I'm the king of my own life.

Just nu fungerar mitt liv väldigt bra, förutom en detalj som jag för allt i världen önskar att det inte hade skett. Men man får inte stirra sig blind på felen, man får se framåt. Jag brukar inte tala gott om mig själv, men jag vet att jag är en stark människa och kommer klara mig ur det här oavsett vad som händer, har klarat mig ur det mest ofattbara hitills så kämpar vidare med underbara vänner vid min sida.


Imorgon eller på lördag ska jag köpa assnygga mördar klump klackar, ååh kommer döda mina fötter på dansgolven.


If i could change it, i would.

2011-07-27 09:08:07 My day
» [ 0 ] Kommentarer «
Första gången jag skrivet här som 20-åring.
Förra tisdagen blev jag lurad av praktiskt taget alla jag känner, vänner,familj mm. Fick en bil, en underbar kväll! (tar det i ett annat inlägg sen).

Varför jag inte har bloggat beror både på att jag inte har något internet hemma och sen finns det en personlig anledning. Vissa val i livet är inte dem enklaste, det kan vara dem svåraste och mest ofrivilliga man kan göra. Men någongång tar allting slut, även om allt säger ifrån inom en..¨för valet krossade en del av mig. Bloggen kommer ligga nere ett tag. Vi hörs när det finns bättre dagar att berätta om.

Ni får en kort update om livet: Träna, jobb, stall och vänner.

Soon to be

2011-07-19 08:25:18 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

Godmorgon igen!
Träningsvärk i baksida lår och rumpa sen min trappträning och gymmet igår.
Köpte mitt första riktiga träningslinne igår! äntligen och gud så behövligt! Nu sitter jag här på sängen med magknip och måste gå till bussen om en halvtimme. Efter jobbet ska jag firas av två släktingar och sen ska jag träna! Sola också tror jag!

Ska på arbetsintervju snart också!


¨Free fallin,

2011-07-18 09:08:12 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

Börjar min morgon med Fitness flingor. uek.
Hatar frukost, hatar flingor. Men nu tvingar jag i mig själv frukost för det ska tydligen vara viktigt när man tränar...suck. Redan fixat klart mig så ska ta det lugnt hemma i 40minuter innan jag ska bege mig mot jobbet.
Stalledig idag iallafall, lillasyster ska skritta min svarta åt mig medans jag är på gymmet ikväll!



Sommaren 2009.



" she is a good girl, it's a free way, all the bad boys, brokend hearts, she dosn't miss him,  free fallin"


Lost in the fairytell

2011-07-17 22:46:42 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

Trappor. Ja, dem gillar jag!
Det blev en springrunda med hunden, kände att jag behövde det. Hittade trappor efter vägen, ansåg att dem kunde vara ett bra träningsredskap. 19 trappsteg (varför gör man nitton trappsteg och inte bara tjugo? tjugo låter mer logiskt). Sprang iallafall upp och ner för dem 20 gånger, sen gjorde jag var tredje trappsteg, tio gånger, så det blev som utfall. Sen fortsatte jag min joggingrunda. Nu ska jag kolla på kvällens sista the hills avsnitt before i hit the bedish. Ska sova minst åtta timmar inatt. Sköööönt!


Spreading my wings

2011-07-17 20:46:14 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

Bra dag. punkt slut.
Har fått se hur fin min häst är, tur att Cissi kan rida någorlunda bra liksom..vad jag ljuger. hehe. Cissi följde med och höll lektion för Elina, they did very good. Sen fick hon rida min hest. Bilder kommer sen.

Har promenerat och solat. Nu väntar duschen och sen The hills, jobb imorgon.



VArt är min header undrar jag fortfarande??


vamos a la playa

2011-07-17 10:46:08 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

Gårkvällen var hur mysig och hur pratig som helst. Underbart!
Nu blir det jobb igen. Sen blir det de vanliga efter jobbet..stall och träning!
Har beställt min tjugoårsklänning nu! Så himla fin är den. Den kommer nästa vecka. och min virkade klänning kom i torsdags, den är också SÅHÄR fin! Köpte nytt spotifyyy igår också. Bara så ni vet allt om mitt liv.

Patetiskt inlägg, dags att fixa det sista innan öppning.



Working on it

Dagens note:  slösa inte bort din på någon som inte förtjänar den. 


Don't try to change me

2011-07-16 19:03:12 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

Note to myself: Det är ruskigt svårt att söka jobb. Jobbigt att fundera över vad man är bra på, varför just man själv ska få jobbet, vad gör mig bättre än det andra sökandes? Vad är mina svagheter ( försök få så positiva svagheter som möjligt..typ: jag är för ordningssam av mig, kan inte avsluta en sak om det inte är färdigt osv).

Ja som ni förstår så söker jag jobb, hela tiden. Jag har fortfarande mitt nuvarande jobb kvar. Men det är för lite tider och jag känner att jag gjort mitt där nu, jag vill utvecklas och börja jobba mig uppåt. Vill börja leva mitt liv. Kommer fortfarande jobba kvar mina helger på nuvarande jobbet, ( dem som betalar hesten). Men vill ha ett annat jobb, inte för pengarnas skull heller, utan för nöjet. Jag vill ha ett jobb som jag längtar till, att få känna att varje dag lär jag mig något nytt, får göra något nytt. Jag vill påbörja något nytt i mitt liv.


Dags att skriva ett nytt kapitel. Jag vet vart jag vill och jag vet hur jag ska nå dit. Måste bara påbörja drömmen.





" times to times in life, we will al wake up and know what's real and wich was a dream"


Please stop wasting my time, make up your mind

2011-07-16 18:38:11 My day
» [ 0 ] Kommentarer «
"klockan är bara sex och jag har massor med timmar kvar att vara vaken på!!" Citat av mig själv.
Caroline skrattar åt mig för jag är typ helt lyrisk att jag har huset för mig själv ikväll, helt ensam. Jag ska njuta av min ensamhet ikväll! Fast får troligen sällskap senare mot kvällen iallafall, men några timmar i ensamheten får jag. Måste laga middag. orkar.verkligen.inte.laga.mat.....mamma var är du? (nej jag kan laga mat, jag kan sånt!)

usch nu ska jag fortsätta söka nya jobb! Heppåre!



"min" fina lillabruna och jag♥  jag lever för min dröm.

 

 

 


"Please don't waste my time"


Miss Cassandra Chanel

2011-07-14 19:31:48 My day
» [ 0 ] Kommentarer «



Chanel 2,55 jumbo. Ja det är min drömväska. Kostar bara sisådär 20 000kronor och det har man ju i bakfickan. Eller? Tack och lov finns det något i dagens samhälle som kallas "vintage" som är ett väldigt beträffligt ord. Begagnat. Har hittat en nu som jag är intresserad av, lagom peng för sin drömväska som man kan ha HELA livet.

Snart är du min, min egna chanelis♥ Vi kommer få ett bra liv tillsammans skuttandes, struttandes fram på gatorna. Ååh gör mitt liv vackert!


Mina fina, Lillabruna och lillasyster.

2011-07-14 17:52:50 My day
» [ 0 ] Kommentarer «


Ibland måste man verkligen belysa vissa människor, i detta fall ekipage.
Elina och ("min" som hon inte längre är) lillabruna har blivit så fina tillsammans. Det är sjukt hur mycket min lillasyster utvecklas hela tiden, är världens stoltaste Storasyster!
Sak två: Snart kommer deras tävlingsdebut, i september. Förväntasfullt, nervöst och pirrigt!






Vamos a la playa

2011-07-14 17:41:01 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

Gillar den här dagen! dock fick jag ett tråkigt besked från en nära vilket tynger mig lite, men utöver det så är dagen vacker och härlig! Allt jag har att säga för dagen.



Min fina ponni och jag idag. Vet ni att hon verkligen är det bästa som hänt mig? Visste ni inte? Nej men nu vet ni!


Playmates brings the drama

2011-07-12 20:36:01 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

Nu är jag trött på att dra en tusen ord om mina dagar här i bloggen. Långtråkigt. Så gör det kort.
Ridit,tränat, pratat i telefonen,pratat lite till, jobbat, promenerat, the hills osv.
Imorgon kommer dagen se lika dan ut. Jag vill typ börja plugga, saknar rutinerna.

usvh nej nu slutar jag blogga, kommer babbla om lite väl random saker annars. hehe

 

'

Jag är trött på ledigheten!! Ge mig mitt fullspäckade och meningsfulla liv tillbaka. Läxor,skolan och massa jobb. MAssa viktiga saker att göra. HATAR LEDIGHETEN!! Kryper i mig!!


I think that I should know

2011-07-12 00:25:18 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

Trots att morgonen inte började som jag hoppats så slutade dagen väldigt bra trots allt.
Hade med mig grannbarnen till stallet på morgonen, kl tio var dem redo att åka. Blev ridlektion på volten idag, så himla kul att lära dem alla grunder, tex volt, volt-tillbaka, snett igenom, rätt upp, slalom, halt osv. Så söta! Trava kan den ena helt ensam, gulle. Einrad fick en riktigt igenomborstning av H innan ridningen, så ren och fin flicka.

Efter stallet blev det centrum med HannaPanna och Simon, (nej jag shoppade faktiskt inte!!) Stötte på två andra fina människor därmed. Efter centrum blev det gym med Hanna och Frida. Mina ben gick typ av. helt på mitten. kaaabom. Av. Timmarna rullade därefter på och jag har hunnit träffa ännu mera vänner, lillasyster, en runda extra till stallet och massa the hills avsnitt  nu på kvällen. Nu när jag skulle sova bestämmde jag mig spontant för att städa mitt rum. Nu är det jätte fint och tänkte belöna mig själv genom att titta på ännu ett avsnitt av The hills. Imorgon blir det stallet vid halv tio med sällskap, sen blir det gym och solning, träffa en vän och sist jobb på kvällen. Måste ha mer sysselsättning innan jag döööör!



Fina underbara studentdagen!


Take me away

2011-07-11 09:41:19 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

"Some dreams are meant to be crusched..some dreams are meant to become reallity"

Älskar att börja mina dagar med telefonsamtal, nej! eller vissa iallafall.
Nu pratar jag faktiskt med min efterlängtade Hanna som varit bortrest i två veckor, äntligen är hon hemma! Åker snart till stallet med HannaoAmanda som vill ha ponnyridning.typisch.  Sen blir det gym med Hanna sen med Hanna. Mystiiiime.




Take me away.


When you know that all you need is right here

2011-07-10 20:30:06 My day
» [ 0 ] Kommentarer «



It's a love story.
I saw you and I collide




Måste bara påpeka: Det bästa valet jag gjort i mitt liv var att köpa dig.
Min fina underbara vackraste lilla pärla. Första gången jag såg dig var jag fast, min söta lilla prinsessa. Aldrig ska jag lämna dig! You're everything to me.


I had so many dreams about you and me

2011-07-10 20:22:46 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

Nyss hemkommen från stallet, blev ett mycket givande skritt-trav pass, flytta hit och dit. Einrad blev typ döende sa hon. jätte fin tjej är hon! Min finaste.

Kvällen blir en filmkväll med en vän och systeryster. Mysfaktor på hög nivå!







" -All I wan't is you. Do you love me?
Yes.
-Can you give me another changes?
...
Say you're sorry, that face of an angel
Comes out just when you need it to
As I paced back and forth all this time
Cause I honestly believed in you

Holding on, the days drag on
Stupid girl, I should have known
I should have known

I'm not a princess, this ain't a fairy tale
I'm not the one you'll sweep off her feet
Lead her up the stairwell

I was a dreamer before you went and let me down
Now it's too late for you and your white horse, to come around

Baby I was naive, got lost in your eyes
And never really had a chance
I had so many dreams about you and me
Happy endings, now I know..

-Do you love me?
yeah.
-Can you give me another changes?
No"


Anmäld

2011-07-10 15:19:53 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

Sådär, nu finns det ingen återvändo. Det är officiellt nu!
Nu har jag anmält mig och Einrad till vår första tävling tillsammans. Inbetalad och klar. Einrads andra tävling i livet, (om Firmakeppni räknas som en tävling?) hon är visad en gång och deltagit i firma keppni en gång. Aldrig en riktig tävling, så kraven finns det inga av. Vi ska endast komma runt levande och försöka göra vårat bästa. Är redan nervös! Åh det ska bli så roligt!!





Min finaste skatt i livet♥


Sommartider är spontana tider

2011-07-10 14:15:46 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

Spontan-utgång, Spontan-trip till Eskilstuna, Spontan-shopping, spontana cassandra.
Just nu är jag väldigt spontan med det mesta, tar allt som det kommer liksom.
Igår åkte jag och Cecilia till Eskilstuna för att glo lite på SM, Veryfun. Fina hästar, dock blir man SÅHÄR tävlingssugen!

Vaknade borta idag, snart blir det gym sen blir det stall, ikväll promenad med sällskap. Sola solarium vill jag också! Städade rummet nyss också.


Säg att det är regn som faller på din kind

2011-07-05 18:37:59 My day
» [ 0 ] Kommentarer «
Dagen har rusat förbi.
Böjrade dagen med stallet, var där i drygt femtimmar. Kände mig väldigt stressad när jag kom dit vilket var konstigt då jag hade all tid i världen. Men jag är oftast stressad så idag tvingade jag mig själv att ta tid på mig med allt, och skaffade lite andrum. En dramatisk ridtur som blev väldigt snabb pga en älgko som kom rusande. Hejdå Sa Carro och Bingo sprang iväg, Einrad efter men henne satte jag stopp på snabbt. Men Carro försvann snabbt och Elina på Augusta möttes av en snabbBingo och en arg Carro. Haha, svårt att förklara men kul var det. Carro har tydligen en fobi för älgar eller? hehe:)

Efter ridturen på vägen fortsatte vi ( einrad och jag) på volten, hon gick helt okej. Kul vare iallafall. Sedan blev det sanering utavn hästarna. (och för mig, tvättade mina ögon med schampoo några gånger, ajaj). Sen fick dem gå ut i en hage med massa gräs i, medans vi fixade med utrustningen och babblade på. Mysdag!

Nu ska jag bege mig mot solariet och sen ska jag pumpa på gymmet!

Systeryster och lillabroder

2011-07-04 22:53:10 My day
» [ 0 ] Kommentarer «
Alltså nu börjar energin sina..men problemet är att jag inte vill sova.
Tänkte vara duktig och ladda ner The hills season 1-4, men alltså vadå det kommer ta ungefär 3 dagar. inte okej. Jag vill ju se NU! Måste komma på något att göra tillsdess...i tre dagar.

På tal om ingenting..pratar med lillebror i telefonen..ja vi är för lata att gå till varandras rum så vi ringer. ( han bor på tomten i en stuga). Han försöker hjälpa mig att ladda ner, och försöker sälja sina tekniska prylar till mig. ..fast han är skyldig mig pengar. Fail på dig Leo, i remember everything. Och sen påminde jag honom om att jag fyller TJUGO år snart och då får jag gå på systemet medans han fortfarande är så liten att han inte får gå på krogen..förrens i augusti. Syskonkärlek eller hur?



Virkat hjärta mig

2011-07-04 21:21:13 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

Okej...jag måste skämmas. Sitta ensam i ett hörn med en rosa dumstrut på huvudet. Det är precis det jag borde göra just nu.
Satt inte jag precis och sa " Enough is enough"? Aa vad gör jag? Klickar hem en virkad klänning..alltså Cassandra!
Men den kommer vara perfekt till utgångar som vanliga promenader, klackar, converse, balleringa, barfota..you name it. Is up to me how to wear it! Ååh den kommer bli så fin!! ( Tröjan jag beställde är typ identisk med klänningen. fast kort)

Crochet Mesh Dress - Ivory



Virkatvirkelivirkatvirkiiiiiisklänning!


Spralliballi

2011-07-04 21:14:39 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

HEEEEEEEJ! Alltså jag är typ SÅHÄR hypad just nu!
Sprungit runt och ränt i stan med dummasötaCissi i flera timmar, bränt alldeles för mycket pengar..igen. Funderar starkt på att sätta dit ett lås på min plånbok..pengarna vill ju inte sammarbeta med mig..och inte kläderna heller. Jag lovar att dem talar till mig, dem ber mig att köpa dem och hänga in dem i min garderooob. Alltså dem är typ hemska..och fina..ååh. NEJ enough is enough.

Efter massa shopping och babbel blev det ett gympass, eftersom jag hade (har fortfarande) någon sjuk energi sprang jag i över en timma på crosstrainern med Jenny. alltså varför blir jag inte trött? Efter gymmet nu har jag hunnit duscha, tvättat kläder (okejrå, lagt in dem i tvättmaskinen och startat den), städat mitt stökiga rum, hängt in mina nya kläder och stirrat mig blint på min dumma plånbok inom loppet av trettiominuter. Vad är felet? Blir nog en promenad med hunden nu..ja så får det bli!



 Tjingeling


I don't wanna feel like this, trying to screem

2011-07-04 10:21:09 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

Idag är jag ledig! Dock har jag redan fyllt hela dagen med händelser.
Började med en Powerwalk imorse med vovven, nu ska jag vidare till stallet för lite klättring med pollen.
Ska träffa Cissipissi sen, vi ska vara så vuxna och modiga idag. Vi ska till stora staden och shoppa. Alltså det här är egentligen inte alls något bra. Spara var det ja, men det är omöjligt i mitt nya roligare liv. eller? Aja får väll shoppa mycket denna månad och typ inget nästa. Beställde hem ett sådant där fint linne som alla fantiserar om..plånboken sa aj, men den är så fin. (Ja, jag härmade Cissi, jag är en copycat ibland). Ska klicka hem en virkad klänning idag också som jag tänkte använda på min tjugoårsdag som är om lite mindre än tre veckor!! Gaaah vad jag är gammal!



Liten Cassandra, ettan i sam/ekonomi. ååh så liten man va! och blek,,,och brunette.

Time to go♥


All I wan't is happiness

2011-07-03 10:48:03 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

Hola!
Sitter just nu på jobbet, lite trött sådär men ska väll inte klaga.
Gårkvällen spenderades med cissi och andra fina vänner på Wookhouse. Ingen var direkt danssugen så vi satt där och hade det väldigt trevligt. (okej, sen blev vi faktiskt danssugna). Har lyckats boka in en utgång med Tobias, haha vi skakade hand på mycket igår. Nattbad? kallt. hehe

Måste berätta: Nu är jag en riktig stalltjej igen, slet (bokstavligt talat) bort mina gelenaglar igår. Dem ville inte lösas upp och dem såg förtaskiga ut så nu har jag vanliga naturella naglar igen. Just so you guys know.





"I've been crushed, beaten down
And I'm frozen to the ground
Like a fool, I've trusted you
Still I'm hopelessly in love
I never thought that I would be this helpless
I can't believe I'm giving in for you, I
I've been crushed, I've had enough

Now I wanna leave but I'm lost
So now I can't break away
Although I've made up my mind
My heart is refusing me"


Kämpa igenom det svåra, du blir starkare efter

2011-07-02 12:00:38 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

Hittade en sådan otroligt fin text på jobbet,

" We belive our first love is our las and our last love our first".
den kan ju tolkas på två olika sätt, och postivt från båda. Gillar den skarpt.
En annan text som drog igång mina filosofiska tankar är,(hehe eller?)  om man har det jobbigt i någon månad, eller några månader i sitt liv så bör man inte stirra sig blind på felen, problemen eller det jobbiga. För livet är långt och en månad av ens livstid spelar liksom ingenroll. Man ska inte tjura över småsaker, man ska alltid försöka se det positiva med allting..även när det är som svårast. Alla måste någongång genomgå något svårt, men när man klarat sig förbi det svåra så är man starkare än innan.


Look how she goes on the dancefloor

2011-07-02 10:12:25 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

Godmorgon, solen skiner men luften klibbar. gillar inte när det är kvavt. fast igår var det iofs ännu värre.
Gårdagen bestod av en heldagsjobb, dvs 9-19:15. Tur hade jag att mina fina vänner som lunchade och höll mig sällskap praktiskt taget hela dagen, svassade efter mig när jag jobbade och tjattrade på om allt! Efter jobbet hände väll egentligen inte speciellt, åt middag, hämtade min underbara tröja som Bella köpte åt mig för att jag inte skulle hinna. Den perfekta sommarblusen må jag säga att den är. Resten av kvällen spenderades i en soffa, dock inte i min. hehe gåtfullt va?
Nej men kvällen var mysig, skrattade en heldel. Alltså livet känns så mycket bättre när man kan skratta åt egentligen ingenting. Nåväl, att skratta förgyller iallafall min dag.

Idag ska jag jobba, 9-17:15, utan lunch. Efter det hoppas jag på att hinna rida. Men troligen inte. Carro vet vad hennes plikt är isådanafall. (hehe skämtosido). RID MIN HÄST KVINNA! (misstolka förgudsskull inte detta nu era pervs). Kvällen ska troligen spenderas på ett dansgolv med vänner. Eller jaga en viss person med en viss annan person..så jag kanske inte alls får dansa. Fast en hemmakväll eller grillning vid vattnet lockar också. Eller nattbada! Amen det vill jag ju göra, faktiskt. Hur som helst så jobbar jag även imorgon, så kvällen slutar förhoppningsvis i tid.



"Go little bad girl, on the dancefloor she's amazing"