Cravings

2011-09-30 23:14:37 My day
» [ 0 ] Kommentarer «


Happy people

2011-09-30 23:13:48 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

Idag har jag jobbat, på två olika ställen. Ridit min fina häst, som skötte sig så bra så! Anmält mig och lillasyster till KM så nu är det ingen återvändo.
Tog en promenad med en vän i fina vädret. En lugn kväll med fredagsmys! Hehe


Game

2011-09-29 22:53:02 My day
» [ 1 ] Kommentarer «

Let's play à love game..


Back on track

2011-09-29 19:47:30 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

Idag är jag glad! Och blev ännu gladare i stallet av två.. Nej tre roliga nyheter!
Einrad är frisk så jag fick rida henne idag igen! Åh lycka! Malin bestämde att jag ska rida KM nästa lördag. Och sen en annan rolig sak som ni inte får veta!

Nu sticker jag en vända till solariet:)


Tingsrätt?

2011-09-29 12:58:45 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

Det damp ner ett kuvert från södertörns tingsrätt i min brevlåda idag, till mig. Snacka om att magen knöt sig, så nu ska jag tydligen vara vittne för ett gammalt snatteri på jobbet, och om jag inte befinner mig i rätten på den utsatta tiden eller inte vill delta måste jag betala 2000 kronor i vite. Fun!

Se vad som händer när man snor strumpor gott folk, dumma gubbe som
Stör mitt liv sådär bara.


Walking in the sun

2011-09-29 11:37:26 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

Solen skiner och jag känner mig lite piggare så tänkte ta en lång promenad med musik i öronen nu. Bara andas och njuta!


"jag känner dig så väl, jag ser direkt om nått är fel, jag frågar inte vad det är som tynger dig, för mellan oss finns inga spel. Jag hoppas du förstår att jag finns kvar när tiden går, och hör du sorg så är den vår, för
Vad som än händer och hur det än går, säg att det är regn"


Sjukling

2011-09-29 09:05:38 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

Ligger i sängen och hostar, jag har inte tränat på två dagar i hopp om att bli frisk, men nej. Jag har bara blivit värre, ( jag säger ju att man ska fortsätta träna fast man är dålig för då blir man bättre! Ååh ska lyssna på mig själv nästa gång). Så nu är jag iaf väldigt sjuk, riktigt jobbigt.
Idag får jag väll kurera mig hemma och ta det lugnt. Imorgon har jag fullspäckat schema så måste vara frisk då.

Hata att vara sjuk!!:(


And now i know how much

2011-09-28 22:06:40 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

Lyft inte min värld om du ändå tänker riva den


Gilla

2011-09-28 14:19:14 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

Hur grymt att man kan ladda upp bilder från mobilen direkt från mobilen? Hej jag kommer blogga hela dagarna nu!


Provar blogg.se appen

2011-09-28 14:15:31 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

Hola!
Har lyckats ladda ner blogg.se appen, duktigt! Hmm,. Har städat mitt rum nu iallafall, har matat bilen med bensin och ska snart hämta den från reconden , den har fått nya linser också! Min lilla brum. Annars har jag varit på en sak igen, damdam, bokat ridlektioner till stallkamraterna, lagat mat och lite så. Om några timmar blir det min sista städning på Eurostore, sista timmarna! Äntligen.

Efter jobbet ska det bli stall, gym och lite sol.


Miss school

2011-09-28 09:10:42 My day
» [ 1 ] Kommentarer «


Someday I will be back, London

2011-09-28 08:56:02 My day
» [ 0 ] Kommentarer «




Jag frågar inte vad det är

2011-09-28 08:45:29 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

Godmorgon!
Alltså är det bara jag som alltid lyckas vakna innan tuppen själv? Av mig själv också. Väldigt störande.
Sitter i min säng i min morgonoutfit (minshortsi, alltså det står mini på rumpan, haha, MINICOOPER shorts alltså, och en grön stor tröja med en ETTA på ryggen och på framsidan står det " Nu känns det bättre" Fnissar alltid lite åt texten, internskämt. Kan ni se mig framför er nu?) och betalar räkningar. Som inlägget under visar lyckades jag få en fin böter häromdagen. Lika bra att få det avklarat, hur mycket det än svider och är väldigt irriterande!

Fick inte rummet städat igår heller, så tänker göra det NU, direkt efter detta. Sen ska jag till SATS, sen lämna in bilen på recond ( Det behövs!! Stallbil håller sig inte ren länge, haha). Och under tiden fixas ska jag till min halta pålle. Ikväll blir jobb och lite annat trams.



Ogilla

2011-09-28 08:38:03 My day
» [ 1 ] Kommentarer «


I never wanted to crush your world

2011-09-27 20:44:12 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

I brist på annat att göra, så bloggar jag. Med en halt häst och en sjuk matte kommer man fasen inte långt. För sjuk för att träna och ingen häst att rida heller. Har tvättat utrustning och pållan blir fint borstat varje dag. Shoppar för att sysselsätta mig och söker mer jobb. Ska få mitt drömjobb. Ger mig fasen inte!

Tänker nog träna imorgon även om jag inte är frisk, fast borde verkligen inte. Tränade igår och varje utandning slutade i en hostning. Men orkar inte ta det lugnt en dag till. En dag räcker! Tack. Nej men om man ska göra någon nytta, typ städa rummet. Eller kolla vampire diaries och fixa naglarna uinder tiden? Japp, så får det bli!

"It's never a right time to say goodbye"- och nej jag är inte depp, utan jag bara poängterar ren fakta kära vänner eller läsare eller ovänner eller vad ni är. BByebyeee

 

 



LITEEEN


It's a big world, it's easy to go lost in it

2011-09-27 20:37:18 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

Skippar vanliga "hej idag har jag blablabla" inlägget idag. Utan tänker visa vad jag handlat idag bla istället!

 



Alltså den här oranga (hur skriver man orange i den formen?) tröjan kommer bäras oavbrutet i höst, till fest och vardags, till klackar eller flats. Whatever.



Sen har jag bytt hårfärg också, välkomnar den nya färgen med ett leende på läpparna! Bye gult hår! Klippte bort 1,5dm också. Gilla!



Världens mest underbara poncho/halsduk liknande kofta. Kommer bära den över min skinnjacka till vardags och fest. PERFEKT!

På fötterna har jag mina älskade Jeffrey campell skor som jag dyrkar!


Dancing in the moonlight

2011-09-25 10:46:53 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

Jag har saknat min, min lilabloggis!
Har jobbat fem dagar i rad nu..har tydligen sömnproblem också. Vaknar sju varje morgon och somnar vid strax efter två. Jädra vampire diaries! Alltså jag är så beroende att jag inte kan slita mig på kvällen´.

Igår hade jag en rolig sista (med sista menar jag, sista helgen på Eurostore, slutar snart) lördag på jobbet, åkte ner till stallet och tog hand om min halta lilla ponni. Idag ska vi longera henne igen så hoppas det bara är pga alla sår på benen som hon haltar. min fina lilla. Efter massa ta-hand-om ponni fick hon flytta in i sin nya box.

Kvällen avslutades med en mysig bio och middagkväll med Sabina. Älskar när man hittar människor som man verkligen connectar med, det är få som man verkligen klickar med. Bina känn dig träffad mupp!
Nu ska jag jobba i några timmar (SÖNDAG i butik, nanana), sen träna (borde egentligen inte eftersom jag är dunderförkyld och hostar snart upp min mage, men halsen gör inte ont så jag får träna!) och sist stallet med insläpp.


My dilemma

2011-09-22 15:20:50 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

Okej nu failade jag stort. igen.
Hade skrivit ett lång inlägg om massa saker och så klickar jag kryss? WHY?!
However, jobbar tiotimmar idag..usch och blä. Efter jobbet ska jag vara effektiv och hinna med både stall och gym. Snabba takter. Hostar konstant och det känns i magen kan jag lova, träningsvärken är inte nådig!

Imorgon jobbar jag igen, dock på ett nytt ställe. Varken toyota eller eurostore. i stan, på ett cafe. Varför ett cafe?, det är ju verkligen inte mitt kall i livet...aja moneymoney.



Måste ju ha pengar för att betala min dyrakärlek. Du är fasiken dyrare än att ha pojkvän HÄST! (och när jag kallar min häst, för just det, HÄST, då är det illa. Kärleksorden flödar annars, eller?)

Nämen titta, detta inlägg blev ju betydligt roligare än det jag skrev först. Älskar min ironi.


Funderar..

2011-09-22 15:15:55 My day
» [ 0 ] Kommentarer «



Funderar på den här färgen till håret, mörkblond. Kan nog bli riktigt bra! Tänk vad skönt att slippa en utväxt efter en vecka eller så?


All I needed was to hear your voice

2011-09-21 12:03:04 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

Pigga och glada stod Karin och jag på gymmet strax efter nio imorse. Eller snarare rätt trötta men vi kämpade på. Rätt skönt att börja morgonen med ett träningspass, jag körde på min saknade crosstrainer och massa magövningar idag. Mitt dagsproblem är att jag vet vad jag ska och måste göra idag, men vet inte i vilken ordning. problems..ikväll ska det planeras! wooooho!


When I first saw you

2011-09-20 11:32:38 My day
» [ 1 ] Kommentarer «




Hela morgonen/förmiddagen har jag spenderats hos olika läkare, nu är höften röntgad och väntar endast på svar nu då. Ska måla naglarna nu sen ska jag upp till gymmet, måste förbi skolan för en liten lektion idag och sen ska jag till storastaden med Karin. Caroline ska rida lilla Einis idag, eftersom min förmiddag försvann.

Men först av allt: Anmäla oss till MÖRS KM!




Your my favorite movie

2011-09-19 20:00:05 My day
» [ 0 ] Kommentarer «
Goderkväller!
Idag har jag mest tittat ut genom fönstret på niagarafallen som förflyttat sig hit till Sverige, Stockholm. Eller iallafall på förmiddagen. Började min morgon på Haninge Fysiocenter för att kolla upp min smällande höft, efter en undersökning ska jag nu vidare till röntken och i värsta fall kommer även detta sluta med en operation. Känns tipptopp!( Sarkastisk) Efter besöket träffade jag Karin, sen åkte både iväg på Intervju och jag jobbar nu på Toyota bilcenter! Ska bli riktigt kul att prova på något helt nytt, men också lite tråkigt att jag aldrig hann uppleva arbetslösa livet. eller? Fast neee.
Efter Intervju och introduktion åkte jag iväg och mötte Karin again för ett gympass. Blev Crosstraining grupp-pass igen. ÄLSKAR DET PASSET! ÄCKLIGT ROLIGT OCH JOBBIGT! Nu sitter jag i Karins säng, proppmätt efter en god kycklingsallad till middag medans damen duschar. Vi ska ha moviiieniiightiii!, fixa naglarna också,,girlstuff. NERDS!  Imorgon är ännu en spännande dag!

I can watch you for a lifetime

2011-09-18 21:20:31 My day
» [ 0 ] Kommentarer «
Idag har Einrad varit min i 6 månader♥

Träning och tävling

2011-09-18 21:18:40 Bilder
» [ 0 ] Kommentarer «
Träning på Ensta och tävling 3/9 vallfari.
Världens BÄSTA Caroline och jag!
Malin lägger pass på Einis!

Dis 17/9

2011-09-18 21:10:15 Bilder
» [ 0 ] Kommentarer «
Resultat: Vann B-finalerna. Jätte stolt över min prinsessa!
Bilder från helgens tävlingar:
Elina på Lillabruna! Deras första tävling!

My dear

2011-09-18 20:29:44 My day
» [ 0 ] Kommentarer «
Mitt internet vill inte samarbeta med mig, modemet är stendött! Har massor med Bilder från helgens tävling och den förra som va. Helgen har varit otrolig! Min häst är otrolig! Skriver så fort jag har ett fungerande internet för mobilblogga är inte direkt min grej, ska kolla på VD snart iallafall! Måste ladda ner en ny säsong, Stefan and Damon, mary me! Man faller först för den fina snygga perfekta stefan och sen baaaam bad boy Damon med den hemligt fina insidan som han försöker dölja, åh brother love<3 ååh Gud vilken sucker jag är!

Dreamcatcher

2011-09-15 20:20:14 My day
» [ 0 ] Kommentarer «



Fånga mina drömmar och håll dem hårt



Solen går upp och allt som var dött växer åter till liv, det kan också vi

2011-09-15 20:18:10 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

Full fart framåt idag...och en träningsvärk som döööööödar!
Började min morgon med stallet, hovslagaren var på besök hos Einis. Kul att ponnin endast kan gå 5½ vecka innan hon måste skos igen, dyr tjej. (hon gillar uppenbarligen bara nya skor). Blev en snabb longering innan jag var tvungen att bege mig. Åt en snabb frukost och gjorde iordning mig för...damdamdam...det får ni ej veta. Efter det besöket blev det centrum snabbt, mötte upp Erika av en slump=lunch, Sen träffa jag Hanna snabbt. Hann shoppa lite smått också, ååh höst♥

Körde ner lillasyster till stallet medans jag träffade Cissi och red ut en sväng med henne på fina hästarna. Fick äran att prova på hennes lillaprins medans hon red stor vit sago drake. (Ja, vulcao är draken). Jätte söt liten kille hon har, duktig också. TÖtnosen. Nu efter en joggingtur ska jag bokstavligen döö i sängen framför Vampire Diares. ÄR BEROENDE!! Kan jag få veställa hem Stefan till mig rum typ? ( Fast cissi säger att jag kommer svika stefan och ba börja gilla Damon, konstigt det där. )

Imorgon har jag en fartfylld dag igen.MEn ikväll behöver jag vara ensam och fundera över massa saker. Ensam, med Vampire Diaries. He-he


When I look in to your eyes, I see rainbows in the sky

2011-09-14 15:31:06 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

We are going dance in to the sea-

Vilket roligt och grymt träningspass det blev idag! Tredje cirkelpasset på fem dagar, helt sjukt kul!
idag var det en tjej som höll i passet, i min ålder ungefär, (coolt att vara PT när man är så ung!!) Men idag vet jag inte vad som var så roligt, men jag var sjukt taggad och Karin med. Var aslycklig efter, älskar att träna! Pass är bäst! Motivationen blir som högst då. Innan passet hann jag köra crosstrainern i en halvtimme på högt tempo, hade någon störd energikick idag och den är inte slut. Vill bara ut och dansa ikväll känner jag, hehe.

Men nu ska jag städa klart mitt rum, sen jobba i två (onödiga) timmar, stallet och sen får vi se om natten bjuder på några festligheter med vännerna eller en lugn kväll med jobbsökande.


Det var här vår saga började

2011-09-14 10:10:21 My day
» [ 0 ] Kommentarer «



Igår var en bra dag, delvis. Men överlag..väldigt bra!
Kvällen var bäst! Jag och min lillasyster red tillsammans och det var längesen må jag lova. Hjälpte henne lite inför tävlingen och dem är sååååfina! Mina små kottar♥
Einrad då.. Efter tävlingen så går hon bättre än någonsin. Travar väldigt balanserat, iallafall i vänster varv, men hon är betydligt mjukare i höger. Så det jobbar vi på nu, att få det mer jämnt. Längtar till lördag, tävling. Det var så otroligt roligt sist. Kommer aldrig kunna sätta ord på vad dem här djuren betyder för mig. Min fina ponniplutt. På söndag har jag ägt Einrad i ett halvår. Ett halvår har då gått sen jag skrev på papprerna, sprang på parkeringen med henne för veterinären. Jag var så himla nervös, men lite rädd och förväntansfull. Det var mycket att ta in. Ska berätta hela vår historia någongång. Den är rätt lång. hehe


What hurt's the most?

2011-09-12 21:53:42 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

Mina dagar springer, nej rusar förbi.  Fulla med saker att göra.
Söker jobb, pluggar, tränar, rider min häst, jobbar och sen är det tusen saker därimellan. Men jag klagar inte.
Har prov nu på onsdag.. ååh det är faktiskt kul att plugga. Har saknat det massor märkte jag när jag väl satt där med boken i knät och skrev anteckningar. Älska skoltiden! Även fast man var så äcklig skoltrött när man satt där i skolbänken så saknar man det som tusan nu i efterhand. Så ni som går i skolan, framförallt gymnasiet. Ta VARA på er tid där, för ni kommer sakna det!

Idag har jag hunnit med rätt mycket.
Sökt jobb i ett helt centrum ungefär, tränat ett mördar pass med Karin ( Cirkelträning med tränare, döööö!), ridit min häst som är så fin och helt underbar så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Efter nästan ett halvår så har jag äntligen fattat henne och hon förstår sig på mig, min fina prinsessa. Ni förstår inte vilken kärlek hon är. Det bästa valet i mitt liv, helt klart! Hur som helst, pluggat massor och sökt ännu fler jobb på datorn. Skrivit på mitt CV som jag ändrar varje dag, hängt på jobbet med min chef och städat mitt rum. Mina dagar ser ungefär likadana ut.


Ni ska få ett tips av mig också: Träna aldrig ett mördar pass utan att ha ätit något under dagen. Man ska fasen aldrig slarva.
Tips två: När ni gör Spinderwalk ( man klättrar som spindelmannen, hehe) så var försiktiga så att ni inte sträcker höften. Jag lyckas på något konstigt sätt alltid med det, och tränarna skrattar alltid lika mycket åt mig för det. Fun.





Livet är löjligt roligt, även om det inte alltid blir som man planerat så blir det alltid fruktansvärt roligt.
Som dem säger: Man ska inte gråta över spilld mjölk, man kommer alltid spilla igen. ( okej det sista hittade jag på själv, helt ensam. Fyndig-tjej-91, hehe kände att sträck-ålder grejjen var way to long ago sen jag använde den, nej slut på bloggeriet. Såhär skumt kan jag inte ha det. skummit.) SLUTARÅÅÅÅ


Go nowere but up

2011-09-06 12:38:11 My day
» [ 0 ] Kommentarer «



Skatten i mitt liv, we can go nowere but up.
Den enda som någonsin kommer få hela mitt hjärta är Du.


I know is hard,

2011-09-06 12:34:27 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

Man lär sig av sina misstag, eller det sägs att man ska göra det iallafall..
Varför lär jag mig aldrig utav mina?
Det jag alltid fruktat, är det som händer. Inget kommer någonsin förändras.


Love you like a love song

2011-09-01 09:33:19 My day
» [ 0 ] Kommentarer «
Igår var en rätt hektisk dag, började jobba kl 07 med inventering, halv tolv mötte jag upp Carro och bilflängandet började. Hämta släp, sedan hämta ponni och anlände till fors. Red lektion för Malin, en sista genomgång innan tävlingen (hjälp!!). Kändes helt okej. Jag får helt enkelt andas som malin så fint säger, har lätt för mig att sväva iväg och sluta andas vilket resulterar i att ponni blir spänd. Men jaja jag är iallafall dödsnervös för tävlingen men samtidigt sjukt taggad, vår första tävling! Vi får hålla tummarna att vi klarar oss runt i rätt gångarter, det är det enda jag bryr mig om just nu. Att vi sätter alla gångarter. Efter träningen lämnade vi ponni och sedan släp. Hemma vid halv sju.
Mådde illa, trött, värk överallt. Läste min bok och sen kom Hanna och tog hand om mig. hihi

Idag blir det jobb 9-15:30, stall, gym, solning och städning utav huset. Fun day.