" Dö, dö en hemsk död" hehe WoopWoop

2011-01-30 11:08:41 My day
» [ 1 ] Kommentarer «

woopwoop vad vi dansade igår! Efter en himla lång väntan i den där fördömda kön, massa klagomål plus betalning för inträde så slutade kvällen grymt bra! Träffade jätte många vänner som jag saknat massor. Längesen jag dansade så där mycket som igår, så jäkla underbart! Älskar att dansa. Dansade hela kvällen, den enda gången som jag inte dansade var när vi skulle hämta jackan på väg ut.. eller dansade jag då också?
Hur som helst, kvällen blev väldigt lyckad. Nu står jag här på jobbet och räknar minutrar. Fem timmar kvar sen blir det fors med Cissipissi. Sen plugg.





Jag och min älskling innan vi skulle ut i fredags. Igår blev det ingen bild alls. Men pojken dansade som en gud. hehe







Kommer antagligen bli brutalddödad av min lilla man när jag komme hem för att jag lagt upp den sista bilden, söte!
Måste bara: ( Dö, dö en hemsk död!!) haha internt skämt mellan mig och min adoptivson Edvin. Aka Sofias pojkvän. Men det är sant! Jag ska adoptera honom, min mamma och låtsas pappa vill också det! ( men han är min! apotivson alltså, tro inget annat, lägg avrå! Jäkla Pervs) Han är bra go den killen. Det som förstör glädjen med att adoptera honom är att sofia säger: Då får ni mig på köpet också. HERREGUD, där dog min fina fantasi om att adoptera edvin liksom. hehe ♥


One of us is crying

2011-01-29 10:11:31 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

Kul (alltså jag hatar att k ligger bredvid L, hur ofta skriver man inte kuk istället för kul? tänk vad min lillabloggis måste stå ut med!) att det inte är en enda kund i butiken?? Kul att mn kollega bestämde sig för att ta en lite längre sovmorgon? DummisBusbina! 

Egentligen har jag ingenting vettigt att säga men brist på annat blir bloggisen, jag tror faktiskt att min bloggis vill ha ett eget namn, bloggis är fuktansvärt opersonligt eller hur?  Wohoo nu kom första kunden..men damn you. var tvungen att klippa vaxduk. Hatare.



Turn on the lights

2011-01-29 09:56:45 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

Godmorgon..antar att dem flesta sover? Skulle jag nog gjort om inte dumma klockan ringde. eller dumma mobilisen. Dö väckarklockor!
Sitter hur som helst på jobbet och har 8 timmar framför mig, sen blir det utsläpp ( Tack sofia och Edvin som hjälper!) och sen blir det utgång ikväll igen. Gårdagen var väldigt lugn och mysig på Femtiofyra. Ikväll tror jag dock att det kommer bli lite, okej mycket, mer livat. Hur ska jag orka rida två hästar, jobba 6 timmar och gymma imorgon? Tur att Cissifissi ska vara med och liva upp mig i stall nr2 iallafall..nej men jag kommer nog vara pigg. .Nog.

tjingtjing


Måste tillägga

2011-01-27 18:29:19 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

Gud vad jag verkligen MÅSTE åka utomlands!
Är dösugen och min själ skriker efter värme. hehe.. poetiskt. Vad är det jag svammlar om egentligen?
Aja..det jag egentligen ville komma fram till var att jag måste till ett varmare land och bli brun. Bada i havet. Snorkla. åååååh låt mig åka!!

Snart åker jag till London iallafall!!! Vecka elva smäller det!


You know where to find me

2011-01-27 18:26:01 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

Hur ska jag börja detta inlägg då? Det här blir väll en bra början.
Dagen har varit väldigt trevlig. Men usch så kan jag ju faktiskt inte skriva. DAGEN HAR VARIT GREAT! där satt den.. ingen skola idag. därför passade jag och elin på att träffas för lite gott och mys, en promenad och stall. Sitter just nu hemma hos pojken och väntar på födelsedagsmiddag. Dock är det inte jag som fyller år, hehe inte jakob heller. Det är så att det är hans mor som fyller år. Efter middagen blir det gymmet igen, fjärde dagen i rad! Så ska det se ut! Värsta fit for fight!

Helgens planer är satta. 

Fredag: ingen skola, så stall,gym och köpa en blus står på schemat. Senare på kvällen blir det att åka in till stan med pojkvännen och hans grappar för några drinkar. Dock tror jag nog att han är den enda som dricker, jag agerar nog chafför.
LÖRDAG: jobb och sen utgång
Söndag: Jobb och träna, plus ridning på finaste Einrad!

Så nu vet ni vart jag är..för jag kommer troligen inte att blogga något alls i helgen. Fullt ÖS! mehehe




Dummadigdyraonödigabusskort

2011-01-26 10:14:01 My day
» [ 0 ] Kommentarer «
Hungrig,hungrig, matmatmat! hehe
Ska snart ta bussen (?) upp till haningeC för att möta Enny för lunchdejt på tacobar. mums
Sen ner till torvalla för att vänta på pojkisen som leker hockeyspelare med sina coola grappar ( stulet ord från sofia ). Ska kanske, bara kanske, köpa busskort idag också. Vill inte!! Bil är mycket roligare,bekvämare, snabbare och bättre än buss. ååh dumma dyra busskort.


Vill egentligen köpa en urgullig blus från DEEP, men måste köpa jeans, alla är trasiga. Så har inte råd med något alls! Dumma den som kom på att man ska spara pengar.
nej nu ska jag snart bege mig till bussen, thehe

 

PS: DUMMA BUSSKORT!!


Varning för negativitet

2011-01-25 14:25:04 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

Igår red jag ridlektion för Ylva på Einrad. (SKÅL, interntskämt)
Det gick helt okej, eller okej det gick bra. Jag är väldigt nöjd, Ylva var nöjd. Alla är nöjda. Idag har jag en fruktansvärt träningsvärk i kroppen, välbehövligt.
Längtar redan tills nästa måndag!

Idag var planen att jag och J skulle ut och äta med Sofie och William. Men planerna ändrades och jag kommer förmodligen spendera kvällen själv. Roligt huh?
Ska upp till gymmet med Jenny en sväng ikväll. Träna bort överflödet. hehe. Min hals är svullen igen, men den gör inte ont, iallafall inte svaljen men utsidan av halsen gör dock det. Men det skiter jag i nu. Den blir ändå aldrig bättre. Negativ-tjej-91-idag. Har haft en urusel kväll igår och den här dagen går inte direkt åt rätt håll.


Läggavrååå

2011-01-24 13:19:10 My day
» [ 0 ] Kommentarer «



AMEN LÄGGAVRÅ!!!

Dumma gamla dampbilder..dööö!!
Ge mig inte dåligt samvete, dööbilddö.!


Vafandå

2011-01-24 13:16:00 My day
» [ 0 ] Kommentarer «
Vad fan hände?



Jo jag slutade träna...

Idag ska jag rida min första ridlektion på ridskola på jag vet inte hur länge sen sist. Ska iallafall rida för Ylva på Einrad med tre andra ryttare. Sofia är med, hon ska pyssla med Vurre. Vurreburre.
Efter ridlektionen ska jag upp till SATS med Jenny. Nu är vi igång igen.

Helgen spenderades bara i en massa stall..Ridit massor. Både på A och E.
Tränat och powerwalkat. Ska få min kropp som förr. Nu jävlar..eller något.


Fredagsmys

2011-01-21 17:57:58 My day
» [ 0 ] Kommentarer «
Ikväll blir det fredagsmys! Med världens bästa S!:) mys med fina vänner är bra det. Riktigt bra! Gillas starkt!<3

.

2011-01-21 16:37:43 My day
» [ 0 ] Kommentarer «
Det är en rikedom att älskas utav dig, det är de vackraste för mig

Nyttigt

2011-01-19 15:57:59 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

H E R R E G U D !! handla aldrig med era mammor när dem bestämmer sig för att åka och stor handla.
Själva handligen i sig är rolig, man får vara med och bestämma osv- men..att bära upp alla miljoner påsar upp för alla trappor. Vilken workout. hehe och nej jag tappade inte påsen så den gick sönder. Den gick sönder när jag bar den.. allt poff bam ner på marken. mitt på parkeringen. Så där härligt film liknande.. En film incedent! mehe

Snart ska jag till jobbet och göra lite nytta..men först- mer nytta här hemma vid datorn, alltså plugga. vad trodde ni? surfa? pff..nej inte jag inte. skulle aldrig hända.




 
sån ska mami få, ska köpa av några klasskompisar som säljer sådana.
Lite reklam för (tyvärr, vi säger inte att jag erkänner detta.) det bästa UF företaget i år!
EasyShopper UF


inte okej

2011-01-19 10:05:06 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

Men fail på mig igen!
Tandläkaren ringde mig nyss. Jag har missat min tid, igen.
Häromdagen missade jag min läkartid. Sen när började jag missa mina viktiga saker?!
Har jätte mycket att göra den här veckan. Vill inte. Orkar inte. Neggo.


Menneeej

2011-01-19 09:01:45 My day
» [ 0 ] Kommentarer «
Fail på mig. Fail på dig. Igen!
Hade skrivit 2 dataskrivna sidor till mitt turism arbete, men einstain här har raderat det! Alltså det är så långt ifrån okej som det kan gå. Måste göra om ALLT nu igen. Life is great..men aa om man ska sätta fart och skriva om skiten då?!
Arg.tjej.91.hejhej!

Bränd.Svart.Mat

2011-01-18 11:55:09 My day
» [ 0 ] Kommentarer «



och jag fortfarande inte laga mat, Brände allting. Fail på mig, Fail på dig!


Viskar en sång för oss alla på en gång

2011-01-18 11:46:05 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

För att göra något långt till kort så drar vi igenom detta lite snabbt.
Jag lever. Jag är fortfarande sjuk. Vill träna. Pluggar för fullt. Spenderade någon timme på Fors igår med SneellaCissi. Pratade med Ylva. Jag börjar ridskola (?) nästa vecka- dock en liiiten grupp på fyra personer med privat hästar, så det blir mer inviduellt än "vanlig" ridskole lektion. Kommer alltså rida Einrad varje måndag plus lite rullande schema beroende på hur Y's veckor ser ut. Nytt Schema varje vecka. 2 nya hästar i stallet. Elina var grym med lillabruna när hon inte märker att jag och Carro har hökögonen på och gnäller. Titta genom fönster är waaybetter.

Förövrigt har jag bajsmycket i skolan, så hårdhanskarna är på och kör all in för första gången på hur länge som helst. Drömmer mig bort stundvis om sommaren, studenten och E. Jädrar vad kul min sommar kommer bli. Och jag vill fortfarande åka till island, jag vill fortfarande flytta till ForsGård! Älskar fortfarande min pojkis. Mitt liv är desamma. Nothing is changed.




" jag viskar tyst, blundar och drömmer"


Vill utomlands

2011-01-15 13:41:09 My day
» [ 0 ] Kommentarer «



Snygging♥


Invincible

2011-01-15 13:35:33 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

Phu..är så fruktansvärt trött. Kan inte sätta ord på det.
Tog iallafall en liten break nu på tio-femton minuter. Har ändå ingen lunch så varför ta ut hela lunchen?

Kvällens planer är satte nu..bio med bebo och middag. Jag bjuder. H e r r e g u d.. jag som är fattig just nu.
Men man är väl som sagt aldrig fattig om man är omringad av kärlek, eller är det verkligen så?
Det är samma sak som när man säger att "man kan inte köpa sig lycklig" tro fasen visst att man kan det. Strunt prat. Den som sa så var verkligen fattig eller dum. Jag blir lycklig av min häst som vi köpt. Köpte lyckan.

Gud vad mitt trötta humör gör mig grinig. Ska lyssna på musik och gunga i stolen lite.

Tjing!


Dreaming about tomorrow

2011-01-15 09:30:55 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

Trött.trött.trött.trött..massa timmars jobb och med tanke på att det inte var en människa här igår så känns det som om det kommer gå trögt idag med. Gillar inte alls de dagar som vi inte har något alls att göra. Med vi menar jag mig själv och min kollega. Jobbar fram till fem, sen ska jag troligen hem och dö i soffan. Kanske biomys ikväll.
Lillasyster ska rida på Lillabruna.

Måste åka till Fors i veckan! Pussa på Einrad, kanske sno henne när jag väl är där? Träffa dumburkarna och snacka strunt osv. hehe inte dumburkar. Sneellaburkar.

Time to work.


Shopping gör en lycklig

2011-01-14 13:27:59 Insperation
» [ 0 ] Kommentarer «

Har på något sätt hamnat i någon slags sko-mani! Har hittat massa fina som jag vill ha.
Okej jag ska inte ljuga..kläder också.


Blusen är såååsöt att den var jag tvungen att beställa. Shortsen funderar jag på, söta men vågade.


 
Måste jag tillägga att skorna från Kenzas kollektion är ett av dem snyggaste par skorna i stan?
Dem skall klickas hem..typ nu på momangen!

Sen är det Hunterstövlarna som ska hem till vega. Hem till mig. hehe


I want that perfect moment

2011-01-13 13:49:03 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

Woho snart är jag klar med Rättskunskapskursen..och det sjuka är att jag gjort en kurs på en vecka! Känns väldigt effektivt. Men är så tacksam för all hjälp från Sofie. Snart ska jag lämna in mitt sista arbete i Rättskunskap och sen ska jag skriva klart två svenska arbeten idag. cread! Har plugg flow denna vecka så vill göra allt nununu.

Ikväll ska jag även fortsätta på ett turistarbete som jag ska redovisa på onsdag nästa vecka. Har även två psykologiprov nästa vecka och matteB tenta eftersom jag inte gjorde den kursen i tvåan..pga operationen. Har värsta powern i plugget just nu. Vill bara bli klar med allt!

" All i want now is a white light moment"


Come with me

2011-01-12 17:55:56 My day
» [ 0 ] Kommentarer «
Nu har jag pluggat in sex kapitel..six more to go.
Ska snart bege mig mot jobbet, dit kommer även Sofie som ska med mig hem för att plugga i några timmar innan jag ska hem till bebo för att sussa. Stressad dag, eller inte stressad. Men iallafall en mindre rolig dag..vad det nu har med saken att göra?

har laddat ner massa musik, men en låt vägrar fungera så nu ger jag upp! Musiken ska få hoppa in i mobilen nu medans jag läser igenom det sista på kapitel nr 6.


Last night

2011-01-12 13:40:00 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

Svarta,älskade svarta naglar.
Nu är dem långa fin manikyrerade naglarna borta och har blivit ersatta med svarta naglar. Mycket fint!
Det är liksom mitt delemma. Älskar långa naglar med fin manikyr men så dör jag för svarta mellan långa naglar. Men min sport är inte den bästa för att ha långa naglar som kostar multum att göra. Svarta naglar kostar så mycket mindre och håller bättre till min sport.
Patetisk tjej som babblar på om sina förbaskade naglar..men sån är jag..tyvärr..stackars lillasyster har blivit smittad också. hehe

Snart ska pojkvännen hämtas och köras hem till sig(?), vet inte varför jag kör, men jag är kär och sneeeell.
Men hejåhå så det kan gå..jobbet ringde. min inhoppare är sjuk, chefen är sjuk och massa strul. Så halv sju måste jag befinna mig på jobbet för att låsa. Skönt att bara låsa thank gud. Har inte tid för det här HELLER! Dumma mig..pluggtime ¨typ NU!





Fina tjejor.


All of the lights

2011-01-12 13:00:54 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

Har plugg upp över öronen och ingen sóm helst ork till att ta tag i't.
Har ett prov som är större ( med en knutta överdrift) än mounteverest.
Det finns alldeles för många tankar som cirkulerar i mitt huvud just nu. Vill ha juni nu´..då kanske min dröm äntligen slår in.

Vad jag gör nu? sjunger och tar bort mina naglar. Nästa gång jag har naglar är till studenten! Annars försöker jag förskjuta tanken om att mitt betyg avgörs på morgondagens prov.. hej klump i magen.


HAJHAJ

2011-01-11 13:53:18 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

Lyckorus att pojkvännen är hemma igen! Något som ger mindre lyckorus är att skolan är igång.
Har två prov och en inlämning denna vecka. Ser inte fram emot det...inte det minsta.
Så fram till torsdag är jag s.k stallledig. off duty..hehe
Ingen ridning på Einisen heller då hon vaccineras idag. Men jag är iallafall frisk nu och ska träna på gymmet en kortis imorgon! Nu ska jag bli fit igen. Naglarna ska tas bort också..alltså inte mina riktiga, utan mina fejk glasfibrer naglar. Måste spara pengar och göra naglar är att kasta bort pengar. ogilla.



Dem här är mycket bättre att bränna pengar på än naglar. Ett måste inför slaskiga våren!
Resten utav pengarna skall sparas!!


Whats the time?

2011-01-06 15:36:01 My day
» [ 0 ] Kommentarer «



AWWWWIIIIIIIIE!!:D


Måste införskaffas

2011-01-06 15:08:39 My day
» [ 0 ] Kommentarer «



Nu när man ska börja träna Einisen för instruktörer och sådant så tycker jag faktiskt att jag måste införskaffa ett par ridstövlar. Vill inte lägga flera tusen kronor på ett par stövlar som man tyvärr oftast måste göra för att få tag på ett par bra. Men hittade ett par fina på HÖÖkS för en, inte skyhög summa, som verkar bra. Ska inhandlas när tränset skall. Så fina vi kommer att vara, jag och (min) lilla Einisen.


Marinblåa Pikeur ridbyxor likaså. Men får nog bli till månaden efter. Mina svarta får duga.


Beslutsångest

2011-01-06 13:01:12 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

Vad ska man göra en dag som denna då? Gå ut? Skulle inte tro det. Det är snöstorm.
Borde plugga..men var är min motivation? Vill åka till HÖÖKS för att köpa ett träns till Einisen. Hon går liksom runt med ett ridskoleträns. Inte alls okej! Ska träffa Sefja också..hm hon kommer att bli smittad.
Skulle behöva sola, min bebo kommer ju vara svart när han kommer hem. Vill inte se ut som ett lik bredvid honom..fast det lär jag göra i vilket fall som helst.


Beslutsångest. Vill åka till Einisen.
PS: tycker lite synd om Carro som valde just denna dag att ta hand om lillabruna. Epicfail



Ett sånt tror jag nog att Einisen vill ha..iallafall med vit stoppning.


Så mycket var det med en god natts sömn

2011-01-06 11:17:30 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

Usch..har inte fått mycket sömn alls inatt.
Kunde först inte somna, sista gången jag tittade på klockan var den 04:37. Sen kl 6 ringer mobilen? Då är det min kära pojkvännen som ringer för att berätta vad han har köpt till mig i Thailand. Söte. Den mindre söta var att jag inte kunde somna om efter det..låg och stirrade upp i taket i någon timma och funderade. Funderade på det mesta.

 



Kom ge mig sommar..


Vi glömmer våra bekymmer

2011-01-05 23:10:44 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

Hur kommer det sig att jag vill blogga, bara sådär, när datorn är igång? random.
Sitter just nu i soffan och ska kolla på en skräckis med syskon och kusiner. Halsen typ dödar mig, vem har sagt att jag vill bli sjuk liksom. how well..imorgon ska jag dejta Sefja. Längesen man såg den filuren, men vi är period vänner. haha hemskt det lät..nej men vi umgås antingen hela tiden eller ingenting alls. Har ingen totto imorgon heller så ska plugga på morgonen innan jag åker till Brandbergen för att leva livsnjutarstajl i soffan. Vill ta en liten promenad också, men kanske får bli en med livsnjutaren. Sen till kvällen blir det plugg återigen.



hehe eeeeh..en två år gammal bild på liten no-lifer.

Nu vet ni hur min dag kommer att se ut, nu ska jag klicka hem lite kläder. Borde inte, måste spara. Till ett viktigt ändamål.


5 Januari 2011

2011-01-05 20:51:00 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

Oj vad jag har mycket att berätta! Men får dela upp det bitvis.

Måndag, Tisdag och Idag så har jag varit ute på ForsGård, ungefär som alla andra dagar det här lovet. Har ridit på Einrad. Den här veckan har det varit med Cissi. I måndags hittade vi på något busigt och lurade ut lilla Virrevarv på vägarna. Tisdag var det fullfart framåt på LouLou och Einisen, och idag..idag hände det. Min och Einisen första ridlektion tillsammans för Ylva. Jag är iallafall nöjd och vet nu exakt hur jag ska gå till väga med träningen på E. Måste även tillägga att jag är så himla kär i Einisen. Längtar tills lilla Cecilia kommer hem från Island igen för då ska vi rida lektion på E&L igen.


Förövrigt är jag sjuk, min hals ser ut som en paddhals. ja ungefär så illa är det.
Jakob kommer hem på lördag..jätte snart ju! Bara två hela dagar till utan honom! Tiden har faktiskt flugit förbi, kan delvis bero på att mina dagar har varit fullpackade med händelser, och att jag har ersatt honom liiitelite med Einrad. Den prinsessan blir min, tillslut. lovar.

 







Det känns bra det här, nästan för bra..