Bara för att..

2011-02-28 23:40:18 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

...jag måste svära lite över en dålig sak!
Varför vill inte min vänster skänkel göra som jag vill? Den liksom mest hänger och dallrar när man rider. Dumma ben. Du är  ett värdelööööst ben! Förutom att vänster skänkel inte alls hänger med på noterna och att Mökkur har just svårare i det varvet så har jag börjat få styr på min dumma lilla ytterhand. Väldigt stolt!
Ylva nämnde faktiskt aldrig mina händer idag..wiiho. Måste vara typ första gången.

Ridlektionen idag bestod av massa skänkelvikningar åt alla möjliga håll och kanter. Riktigt jobbigt, Mökkur var väl hyfsat stark och lite halvseg när man jobbade honom i form men han lyssnade bra iallafall. Så ju mer jag red desto bättre gick han. Logiskt va? Men min mage fick jobba apa idag och benen med, ett lyckat ridpass helt enkelt!

SkrytSkrytSkrytSkryt osv.



Bara för att bilden inte alls passar in med inlägget. Bara därför passar den in så jävla bra!
Peace out!




PS:
Shit vad liten jag är på bilden, två år sen..ojoj


Uni och jag, vi är bästa vänner, fast en mycket olika..hehe

2011-02-28 23:31:17 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

I dagens ära:

Jag och Fina Uni






Han är ju för gooo!!


Bara massa hingstar idag!

2011-02-28 23:24:44
» [ 0 ] Kommentarer «

Barnminnen..massa barnminnen som susar omkring i mitt huvud. Tittade nyss på Lejonkungen2. Ååh vad söt den är! Men hur som haver...Red lektion idag på MÖKKUR! inte Einrad som i vanliga fall, damen fick vila så därför tyckte Ylva att jag skulle rida Mökkur. Magen knöt sig lite sådär halvt när hon sa det. Tanken var mest " shit hon kommer mörda mig, jag på hennes prins!" hehe men det gick kanonbra! Är jätte nöjd och gud vilken rolig häst att rida! Ylva var också väldigt nöjd. Kul. Einrad fick en liten rykt och massa pussar bara idag! Imorgon är det ridlektion på henne däremot för Ylva och även på fredag. Wiiiiie:)


Annars då, Sofia och jag har spenderat halva dagen ( ja alltså, från ett på dagen och till nio på kvällen) på ForsGård. Jobbade med unghingstarna. Sofia höll på med Vordagur som vanligt, jag å andra hand fick hålla på med Uni. En Svart stor unghingst. Riktigt trevlig kille, rolig och snygg. Sofia fick berätta vad som skulle göras eftersom jag inte är van vid unghästhantering på det viset, Sofia har ju iallafall fått rejäla genomgångar av Ylva. lyckost! Men det var riktigt kul att pyssla med unghäst och hingstar överhuvudtaget! längesen man gjorde det sist!



Mökkur,möken,makkan osv:)
Tänk att en 26årig pojk kan vara så rolig att rida! Kanske kan bero på att han är gamal världsmästare? hehe
Fiinfiinapojke


Men alltså orka att..

2011-02-28 12:42:50 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

...jag lyckades radera hela mitt förra inlägg..fail.
Idag har jag hitills inte åstadkommit mycket, bara dusch,film och lite mail iväg skickade.
Ska snart till stallet eller fors, vet inte i vilken ordning jag ska ta det dock. Ska hinna plugga med Sofie idag också.  Blir troligen ingen ridskola idag iallfall, Einrad måste vila efter helgens bravader. hehe


miss...miss...miss Cassandra?

2011-02-27 21:14:53 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

Med dåligt samvete sätter jag mig nu här och bloggar fast ostbågepåsen väntar på mig i soffan..allt för min ensamma vän Sofia som nu längre inte har något liv då hennes pojkvän har åkt tillbaka hem. Stackars liten Sefjamin..tur att min är här iallafall..mohaha buuurn. helt random tjej liksom..men nejrå!

Efter en hel helgs med jobb ska jag nu inta viloläge till en film i väntan på en annan. ( laddar ner en ny, uuuuh i'm bad) Ostkrokarna och ett glas vatten med is i finns även med. Imorgon blir det fors med Sefja och plugg med Sofie. Bra start på lovet...mitt sista sportlov i HELA MITT LIV! Tragiskt..riktigt tragiskt.


 
Ameeen åååååh liksom...hur söööta?!?!


Can i love you forever?

2011-02-24 22:33:53 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

Nu ska jag slänga mig i sängen med en bra film. Tänker inte vara mer social idag.
Skolan var som skolan alltid är, var lite tröttare än vanligt dock. Men på vår oändliga håltimme åkte jag och pojken hem och lagade Ceasarsallad till lunch. Fjärde dagen i rad som jag äter sallad..grymt! Älskar sallad och det är nyttigt vilket inte är ett minus direkt. hehe
Efter det åkte jag till stallet och fixade (man hinner rätt mycket på en tretimmarshålis). Skolan igen och sen direkt vidare på middag och morföräldrarna. Mysigt.

Nu väntar sängen, upp tidigt imorgon. Wiiiie...not.



Måste till min Einis snart igen..snart en vecka sen:( jäkla uf mässa som gjorde att jag missade min ridlektion.


I need your love, i can't sleep on my own

2011-02-23 15:10:43 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

Idag har jag hunnit till gymmet en stund, riktigt skönt! Ska försöka komma igång på riktigt igen. Vill ju verkligen!
Snart ska jag bege mig mot jobbet, inte särskilt taggad menmen plånboken blir ju glader sen iallafall.

Ikväll ska jag vara med mig själv, ensam. Ensam i den stora världen ( okej inte riktigt så dramatiskt). Kanske tar en promenad med hunden ikväll, kan vara skönt. Med musik i öronen och bara fundera. Har faktiskt mycket att fundera på. hehe
Det enda som jag verkligen vill göra nu är att åka till stallet! Tre dagar utan hästar är fan ritkigt svårt. Vill till min häst!!



Älskar den här bilden, älskar lillabruna, älskar hästar. Guuud vilken hästnörd jag är! haha skämt o sido..och nej! jag orkar inte byta typsnitt,,så FET text blir Greeejtans!


Morgonmorgon inte godmorgon

2011-02-23 08:20:19 My day
» [ 0 ] Kommentarer «
Godmorgon, eller nej stryk det! Det är fan ingen GODmorgon.
Jag låg där i min säng, jättetrött,jättedöd..men kämpade mig upp och var i skolan på 15minuter. När jag väl är där får jag reda på att första lektionen är inställd. Hallå det är liksom den jag fightar för? Nu väntar vi på svar ifall svenska lektionen är inställd. Hoppas för då ska jag fasiken åka hem och sova innan jag beger mig till jobbet.
Eller njaa..jag ska till FarstaC och hämta ut min efterlängtade klocka först. hehe

Intensiv helg

2011-02-20 22:43:35 My day
» [ 2 ] Kommentarer «

Intensiv helg må jag säga.

Gårkvällen blev inte som planerad, jag och pojken hade köpt biljetter till en film, men ingen av oss var särskilt taggade så Sofia och min adoptivson Edvin fick biljetterna. Jakob och jag stannade hemma istället och kollade på melodifestivalen och en film, älskling lagade en jätte god middag och efterrätt.
Den här dagen började vid åtta då pojken (lägg märke till alla olika namn han får, min bebi) behövde gå upp för att fara till jobbet. Jag drog på mig kläderna lite så där halvseg och åkte hem för att sedan bege mig ut mot fors med Sofia o gänget.

Red ut idag igen, gick lysande idag igen! Lite trist att jag inte ska rida min lektion imorgon på Einisen. Har nämligen UF mässa hela måndagen och tisdagen, så ridningen imorgon blir inställd för min del. Hade verkligen velat rida den eftersom allt har flytit på så himla bra de här två dagarna. Men får väll se det från den positiva sidan, får rida henne både måndag o tisdag veckan efter..hehe
Efter stallet blev det att jobba UF några timmar själv, sen hämta bebi på jobbet för att åka till Nacka forum på en tripp, sen hem och Jobba ännu mer UF. Imorgon smäller det...är inte så där suuupertaggad direkt. menmen..nu ska jag kolla på film på vår NYA tv. hihi

Glöm inte vår UF blogg: http://monkeysuf.wordpress.com/




Elina och Sefja, duktiga flickor!

2011-02-19 17:41:55
» [ 0 ] Kommentarer «

Det var inte bara jag som hade en lyckad ridning idag. Sofia var SÅHÄR nöjd med vurre. Det är lite roligt, för när det har gått dåligt för mig på ridlektionen tex ja då har det gått lika illa för Sofia på hennes lektion. När det har gått bra för mig, ja då har det även gjort det för henne! Så idag var båda som två solstrålar med damp. Alltid damp dock. hehe



Här får vi en bild dagen i ära, okej den är inte alls från idag. Men den är Såååååfin att den måste finnas här. Sofia din kompis som fotat dig måste fota mig och Einrad! Så himla fina bilder!

Men hur som haver, det jag skulle berätta var att det även gick Kanon bra för lillasyster Elina idag. Hon red lektion för Malin och det är så kul att se vilka sjuka framsteg den där lilla flickan gör. Hon har utvecklats så sjukt mycket på så kort tid. Malin säger det också, det var inte alls länge sen hon lärde sig hur man flyttar bakbenen. Idag rider hon skänkelvikningar helt galant, galopperar höger galopp ( lillabruna har STORA problem med den galoppen), hon rider henne i form i alla gångarter osv. Är så stolt över min lillasyster som klarar av min dumma lillaponni. Augusta är faktiskt en väldigt svårriden häst. Jätte lätt att åka på, men väldigt svår att rida. Inte många som kan rida henne rätt, och det finns ingen i Elinas ålder som ridit henne ännu som klarat av henne. Det är riktigt roligt att se vilka framsteg hon gör. Önskar att jag också var så duktig när jag var i hennes ålder, men det var jag inte. Elina är en naturbegåvning i ridning, hon lär sig allt så himla enkelt. Hon tar in allt och sen sitter det. Gör en övning och kan det sen. Hon utvecklas mer för varje dag som går, Mycket, okej typ allt, är tack vare Malin som är sådan grym ridlärare. Ska boka in en lektion jag med för henne.

Men hur som helst: Elina jag är så oerhört stolt över dig!

Elina påminner faktiskt lite om Sofia, kommer ihåg hur fort sofia helt plötsligt utvecklades. Sofia är också en slags naturbegåvning med hästar. Visst, jag är tre år äldre än henne. Men jag ser verkligen upp till Sofia och hur hon är med hästar. Hon får instruktioner, tar in det och kan det. Elina har det som Sofia. Två sjukt duktiga tjejer!




Nu ska jag hoppa in i duschen, pojken hämtar mig snart, bio ikväll! Wihooo


Underbart!!!

2011-02-19 17:24:23
» [ 0 ] Kommentarer «

Underbart! Det är rätta ordet för den här dagen, underbar.
Började dagen med att åka ut till Fors med två trevliga prickar. Tog in min lilla prinsessa Einrad. Hon hade dock fått ett fult sår på ögonlocket och vid sidan av ögat. Troligen av broddsparkar. Hon hade lite små sår överallt, lite svullen och så. Men hon gick iallafall att rida och det gick bättre än någonsin.

Fick sällskap av Sofia på Vurre en bit på vägen (deras första uteritt, dock inte särskilt långt eftersom han inte har några bakskor ännu.), dem vände efter en bit men jag och Einrad fortsatte på vägen. Solen sken och underlaget var perfekt. Det var hur som helst hur mysigt som helst, men väldigt jobbigt för magen.hehe.. Einrad tickade på piggt och var hur fin som helst. Sist jag satt på hennes rygg var jag gråtfärdig, så dåligt gick det då. Men idag var hon hur mjuk som helst, flyttade sig för minsta lilla rörelse. Varje gång jag satt till lyssnade hon. Behövde inte röra tyglarna alls. Var hur skönt som helst! Varje halvhalt blev besvarad direkt, Vi arbetade mycket på tempoväxlingar med samma eftergift. Från arbetstempo till ökat. Från lång tygel med långt avslappnat steg i skritten till att korta upp tyglarna och fångade upp formen. Hon behöll samma steglängd bara att hon bar upp sig på ett annat sätt. Så underbar känsla när verkligen allt sitter! Det är ju faktiskt så, att om man inte kan rida skritten rätt går inte det andra heller. Men idag var hon BÄST! Så JÄVLA BÄST!

MEn nu borde jag sluta skriva..blir bara fel ordföljd och mest svammel. Bilder kommer sen. Fotade en fin bild iallafall.. hehe...EN!



Imorgon ska det fotas i mängder. Sofias pojkvän/min adoptivson ska agera fotograf till oss:D


London bokad

2011-02-15 14:09:11 My day
» [ 0 ] Kommentarer «
Efter mycket om och men.. har haft världens ångest över det här.
Men nu är det väll rätt klart.. Det blir London för mig och klassen vecka 11! Är fortfarande lite tveksam..risken att jag ändrar mig är alltså rätt stor. Men strunt samma.

 

London, here i come..eller något sånt.

 


Simply the best

2011-02-15 12:19:18 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

Fick en glädjande nyhet idag, I somras gjorde jag ett naturB prov i genetik. Var helt spiksäker på att jag kuggat där, men nej! Min lärare kom fram idag och sa att det var rättat. Ett fint MVG på det provet. Man tackar. Ett prov kvar i NaturB sen är den kursen avklarad! Nästa månad ska jag nog göra det. MVG eller VG i slutbetyg..känns great!

Igår skrev jag ett turism prov som gick galant! Ridlektionen däremot gick åt pipan. Helskotta var jag blev frustrerad. Förra gången gick himla galant och den här gången ville jag bara gråta. Men söndagens ridtur däremot var great! Sofia snodde Naggen och jag einisen. Där satt vi och sjöng " simply the best" med tina Turner. Hästarna uppskattade det väldigt mycket. lovar. Men det härligaste med turen var när vi red bredvid varandra i kort tempo tölt för att sen trycka på ordentligt in i en riktigt härlig ökad tölt! Underbart, vilken frihet det var!
Sen trodde en kvinna att jag och sofia var två femåringar när hon inte såg oss, utan bara hörde oss, för vi gick runt skrikandes med bebisröst. haha dagens!

Dags att plugga..jag lever iallafall. Jobbet i helgen gick asbra! Chefen var superdupernöjd! Sånt gillas.


Think twice before you jump

2011-02-11 16:21:39 My day
» [ 0 ] Kommentarer «
Funderar hela tiden på mitt kommande val, ett val Som kommer förändra en viktig del i mitt liv. Det är en som en sjukdom som vägrar att släppa. Tiden får säga sitt.. En annan tanke är hur i helsike ska jag komma på min tatuering? Vill ha en text eller ord som verkligen betyder något och säger något om mig eller mitt liv. Något värdefullt. Funderade på ett Fint À förut.. À asta och all. Dem finaste jag haft/har. Men tiden där Säga sitt därmed

Dream about tomorrow

2011-02-11 14:54:40 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

I brist på annat..terroriserar jag min lilla bloggis.
Tog en liten powernap men vaknade av att min pojkis snarkade som ett ånglok. Ja, så illa var det.
Snart ska vi bege oss upp mot Haninge Centrum för pojkisen ska klippa sig, hos min frisör. Han bara tror att han kan komma och sno henne??
Ikväll kommer det lite trevligt folk hem till oss för tacomiddag. Stallet blev inställt, mamma ville inte att jag skulle köra dit ensam? Det är farligt med snö.

Helgens planer är att jobba, lördag blir det stall efter jobb. Söndag blir det jobb och sen ska jag till Einrad på Fors och rida med Jasmine(!!) Längtar lite sött.. Sen består nog resten av min lediga tid till att plugga och mysa.



För du är det finaste jag vet♥


Kära dagbok

2011-02-11 14:48:18 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

Bara för att alla också har kommenterat detta: Har ni lagt märke till det hemska vädret som pågått hela förmiddagen? Min tanke imorse var att jag skulle ta bussen till skolan för en gångsskull, men då hade moder natur bestämt sig för att orsaka snökaos vilket resulterade i att inga bussar eller tåg gick. Hallå det har jag aldrig varit med om? Det är en väldigt stor händelse i mitt lilla liv. Var faktiskt i chocktillstånd! ( är inte alls sarkastisk, nej men ärligt, jag har aldrig varit med om det. Men det var lite av en tidsfråga tills det skulle inträffa) Men till saken, jag kunde inte ta bilen heller då den var insnöad och lillabilisen klarar inte av den svenska vintern särskilt bra...Stannade, som alla andra, hemma idag!

Lyckades iallafall ta mig till skolan med mammas bil snabbt för att hämta min "livsviktiga-nödvändiga-turismbok", har faktiskt prov på måndag. Måste prestera bra där! Men jösses vilket totalt värdelöst inlägg..

Dagen i ära har jag bara legat och dött, skrikit av uttråkighet, sprungit några varv i huset, hoppat lite och babblat massor..ungefär som jag gör nu...juste..har faktiskt skottat fram tre bilar idag också, Den NI!¨




next top...

2011-02-09 15:42:36 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

Nymålade naglar, blev mörkbruna. Fränt!
Om lite mer än 1 timme börjar jag jobba, vilket betyder att jag strax måste börja fixa mig lite halv dant iallafall.
Har varit på en prommis med vovven/monstret, hämtat min lönespec från jobbet ( hehe kunde inte vänta), den ska nämligen börja komma på mailen men på något konstigt vänster ville den inte skickas till mig. Detta resulterade i att min chef fick skriva ut den till mig. Nice!

Nu börjar OC och Topmodel igen, zappar emellan. hehe


Fan vad allt går åt ........

2011-02-09 12:07:35 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

Fan vilken hemsk dag. Nästan att den är med i topp tio på hemska dagar i mitt liv.
Just nu vill jag bara ner till stallet och gömma mig i augustas man och aldrig kolla fram igen.

Måste fundera..på för mycket saker. Vilka saker som jag måste radera, vilka jag ska gömma undan och vilka som fatkiskt är VÄRDA att vara kvar. Det är sjukt att jag hela tiden tänkt radera den som egentligen förtjänar att vara i mitt liv mest, min älskade lillaponni. Tänker aldrig göra mig av med den viktigaste delen. Den fina delen av mig är du, lillabruna.


JävlaSkithelvetesonödigatvång

2011-02-09 10:40:18 My day
» [ 0 ] Kommentarer «
Varför ska livet alltid vara komplicerat? förstår verkligen inte..
Varför ska det vara så jävla svårt för?

Jag ser bara en utväg..en väg att gå. Jag hade lovat mig själv att ALDRIG göra det, men jag har inget annat val längre. Vill aldrig vara utan dig, du är min lilla. Jag lovade att det alltid skulle vara vi, det här är bara ett tecken på att man aldrig kan lova någonting. Livet är för oförutsigbart för det.

Vad ska jag göra? Varför kan inte allt bara vara enkelt..mitt hjärta brister oavsett vad jag gör. Varför började jag inte med fotboll bara? Där finns det inga andra inblandade...bara jag och en jävla fotboll.




Du är ju mitt allt..varför kan det inte vara som förut..


Förresten..

2011-02-08 08:21:47 My day
» [ 1 ] Kommentarer «
..Visst hatar vi att det snöar igen?
Jag älskar snö..till en viss del. Just nu känner jag att det RÄCKER.
Blev väldigt lycklig igår under ridlektionen, det regnade! REGN. Smattersmatter.
REGN♥

Älskade ridlektion

2011-02-08 08:17:07 My day
» [ 1 ] Kommentarer «
Åh älskade ridlektion igår då!
Red på utevolten för omväxlingsskull, inte mig emot direkt. Skönt väder och rätt okej underlag. Red på prinsessan Einrad. Hur kan jag ens tänka en sådan hemsk tanke? Vi fortsatte med liknande övningar från förra veckan, lydnad.
Väldigt mycket rida på stora mitt volten, halvhalt på ytter och fånga upp med innerskänkel. Minska volten till en 10meters för att sedan trycka ut hästen till den storavolten, men i samma tempo och form. Detta kan vara lite komplicerat då man verkligen måste få hästen att flytta kroppen i rätt ordning samt att den får varken öka tempot, tappa takten eller formen. Väldigt lärorik och krävande lektion.
Det som är extra bra med Ylvas lektioner är att man får kommentarer hela tiden. Man kan liksom aldrig sätta sig ner och titta på himmelen " gud vilket vackert väder, imorgon ska jag nog.." ja ni fattar. Det är något som händer mig lite väl ofta. När inspirationen släpper, och inget går riktigt som man själv vill..ja då försvinner tankarna.  ( med risk att låta riktigt störd)

Idag välkomnar jag träningsverken från gårdagen samt söndagen. Sjuk är jag också..så att hosta är något jag gärna undviker idag. Det gör väldigt ont i magen, den är hårt pumpad!



Hejjsanhoppsan

2011-02-07 12:21:19 My day
» [ 0 ] Kommentarer «
Oh fyfarao! Jag har en sådan fruktansvärt överdriven träningsverk från provridningen igår. Vilken jädra häst! Stor, jättestora gångarter men så ack så fin! Finhästpojke! Ett PS till mig själv: drick aldrig en stor redbull på tom mage. Jösses vilken kick,, yrsel och skakningar. Redbull är inte alls farligt.. Nejrå!

Vidga sina vyer

2011-02-03 11:00:21 My day
» [ 0 ] Kommentarer «
Ångest, tvivel, förvirrad och i tvä delar. Sitter just nu på filosofilektion, gillar det här Ämnet. Djupt och komplicerat, man blir tvungen att tänka och vidga sina vyer. På söndag ser det ut att det kanske blir en liten tripp Med Cissi och lite provridning. Hjälp.. Läskigt. Läskigt att åka bil med Cissi, Läskigt att provrida nu finhäst. Spännande.

No matter what

2011-02-02 13:59:26 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

Nu står jag där igen, mellan två val. Mellan två tankar och problem.
Mitt hjärta säger en sak, hjärnan säger två. Men den ena låter bättre för stunden. Antingen väljer jag den som kan ta mig en bit på vägen och mitt hjärta får sin vilja igenom och jag en del av min dröm. Den andra tanken hjälper mig nå en framgång. Men vad är en framgång om den inte är bara min?

Antingen chansar jag stort och satsar på det jag tänkt, eller så tar jag den väg som är smartare för stunden men riskerar att förlora sen. Hjärta eller hjärna, framgång eller hjäta. Varför är jag inte miljonär för? Då kunde jag ha båda..utan att fundera. Nu står jag där igen, mellan två val.
Jag har redan min lilla och fölet kommer i sommar, då har jag två. Så nu handlar det om vem ska bli mitt projekt, min dröm, min hjälp fram. Hjärtat kan lika gärna bli såld under stunden som jag väntar, och då förlorar jag båda. Om jag tar den andra, fäster mig vid den och hjärtat blir sålt och sen lämnar den andra mig. Då är jag ensam kvar igen. Vilka problem..sen att jag släppte min box för två veckor sen ungefär gör saken bara ännu värre..

Måste tänka..själv


Ridlektioner o tankar

2011-02-02 13:51:46 My day
» [ 1 ] Kommentarer «
Ridlektionen i måndags gick väll inte så superduper bra, men helt ok. Men jisses vad frustrerad jag blev där ett tag. Vi skulle rida slalom mellan koner, böja och flytta bakbenen. Smart det lät va? Kanske inte..men mina ben löd verkligen inte. Dem mest hängde där och gjorde ingen nytta. Einrad hoppades mest och var supertaggad medans jag mest var död. En säck potatis. Efter en liten utskällning från Ylva att jag måste vakna och rida med benen och en liten andning från min sida var vi igång igen och passet avslutades bra iallafall.  Vi tränade på lydnad och massa annat. Väldigt givande och jag älskar verkligen den där hästen! Vi red på fyrkantspåret och mellan m och F, ( tror jag att det var, minns inte bokstäverna, blir så när man är van att inte ha några bokstäver att rida efter) skulle vi rida i mellan till ökad tölt med fortsatt samma böjning och form, Sen vid f skulle vi sakta ner med hjälp av sätet till arbetstempo, riktigt sakta alltså. ( Varför gör jag idiot förklaringar?) Och sen enhandsfattning i tölt i slalom med samma böjning osv. Snacka om att döda sina elever. Till råga på allt så får jag inte vissla längre.

Att rida för MalinS och Ylva på samma gång, är som att blanda dag och natt. Vissla är något som är självklart när man rider för M, men det får man icke göra för Y. Höja handen eller låga händer. Det är sådan skillnad, men gillar båda sätten jätte mycket, men det är väldigt komplicerat och förvirrande att blanda mellan dem två. Visserliggen varnade Malin mig lite för detta;) haha. Men På lillabruna är Malins sätt det absolut bästa. För Einrad är det Ylvas. Men det handlar mest om vad dem är vana vid. Men nu hoppas jag att nästa lektion på måndag går bättre och den 19 är det ridlektion för Malin, Denna gång ska jag också rida för henne. Måste få lite ny insperation till ridningen på lillan.


Hejhopp

2011-02-01 15:17:36 My day
» [ 1 ] Kommentarer «
Just nu pratar jag med världens mest osociala människa SofiaPettersson i telefonen. Vettetusan vad hon håller på med.. det viskas och triskas och inte tusan får man reda på någonting heller.
Ska väll iallafall röra mig hemåt strax, kanske tar en tur förbi fors och underhåller Sofia.