Det börjar här & nu!

2010-11-23 08:40:25 My day
» [ 0 ] Kommentarer «
Mornmorn! Sitter på bussen påväg till Erika, en bit att åka så tänkte uppdatera lite kort. Idag åker vi in till GLOBEN!! Träningarna börjar idag och rätt som det är så kommer vi rida för ett fullsatt Globen! :D åååååhwiiiie!!:D lääängtar! Nej nu börjar jag bli åksjuk så mobilen får hoppa ner i fickan igen.. Hehe ha det bäst!:D

Massa hästar i helgen

2010-11-22 21:13:31 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

Har så mycket mumsigt att berätta..men har ingen som helst tid. Så drar igenom det snabbt.

i helgen som börjades i fredags blev det bio, Harry potter, med älsklingen. Den var sjukt bra! Synd att slutet alltid är ett slut,gillar inte slut.
Lördagen spenderades på Forsgård som funktionär på FirmaKeppni och avslutades i ridhuset på ravefest med massa trevligt folk. Speciellt Kajsa och Sefja, plus lillasyster. Blev en rätt lång dag. Söndagen blev det Kurs för hela slanten. Först hade vi utsläpp så upp INNAN tuppen, åkte iväg i hästbilen med ponnin mot Västergården för en heldags kurs för Josefin Birkebro. Kursen var väldigt lärorik och väldigt rolig! Riktigt kul att byta ridsätt och ridlärare, man får en helt annan syn på ridningen då. Lillabruna skötte sig utmärkt, men fick lite frispel i transsporten innan vi hann starta påvägen hem, men sa till henne med ett usch och sen stod hon stilla. ( okej, riktigt så var det inte, inte så enkelt.,hehe).
Resten av kvällen spenderades på Forsgård för träning inför Globen, Ponnin slapp, men dock inte jag. Nu vet jag ungefär hur det kommer att gå till..nästan.

Idag har jag bara uträttat en massa ärenden till veckan i Globen. Fick ett par perfekta svarta ridbyxor av mamsen, köpte själv en fleecetröja som jag länge velat ha att rida kurser och ridlektioner i osv. Den kommer att användas flitigt i globen, men om den inte accepteras som show tröja så sprang jag inte på Kappahl och köpte en billig svart polotröja i en alldeles för stor storlek för att slippa det åtsittande äckliga strypkopplet runt halsen. Även ett par ridvantar fick följa med hem. Resten av kvällen har jag och Sofia farit runt i olika stall och fixat resten till imorgon...För imorgon börjar äventyret. Men lillabruna åker inte imorgon som de andra, hon åker på lördag eftersom hon inte ska delta på fredagen. Längtar!



josefin och hennes finfina!
Bloggar mer sen ikväll..resten av veckan kommer vara rätt tom. Kommer att ha fullt upp. 




Let it burn

2010-11-19 10:03:33 My day
» [ 0 ] Kommentarer «
Alldeles strax ska jag börja bege mig mot bussen. Ska till firman för att hämta en liten bil, eller nej, den är stor och ful. Vi har en reserv bil just nu för caddyn är brokend, fiaten är sönderslagen och aa listan kan göras lång.
Men hur som helst så ska jag och Caroline på äventyr, vi ska leta efter ridstövlar och ridbyxor,svarta. Det behövs tydligen till globen och jag måste nog vara den enda i ridvärlden som inte äger ett par svarta vanliga ridbyxor? hej-älskade-sönderslitna-rutiga-ridbyxor. hehe.. jo men jag älskar rutiga och mina brunrutiga är sönder nästintill överallt,men dem är en solklar favorit så dem får hänga med ett tag till.
Men till globen kanske man kan fixa sig lite iallafall..typ svarta. Gud vad tråkigt att spendera pengar på.

Jag vill till SACO mässan idag igen, vill till bartenderskolan,hehe..nej inte alls för att killen där var solbränd och snygg och erbjöd en resa till miami, london eller mallorca. inte alls..Det var ju självklart att jag vill dit för att få en till energidryck, burn. hehe! ( hoppas att det svider din dumme ***)

Globen internationell Horse Show

2010-11-19 09:17:41 My day
» [ 1 ] Kommentarer «

Vilken händelserik kväll igår! Massa shopping-galna tjejer, massa fina priser och produkter att handla om man ville så. Själv fick jag med mig en hel del olika krämer hem, chocklad utan socker.hehe..ja, Sofia du ska få smaka! kom hem vid halv tolv med värkande fötter och en skrikande mage, och en söt pojkvän. Plockade upp han mitt i natten påvägen hem, stackarn.

En rolig nyhet, eller rolig, helt sjukt Rolig nyhet!
Jag och min lilla Ásta ska delta i Globen Horseshow i år! Så söndag är det träning sen på Tisdag åker vi in till Globen för att träna, sen är det igång! min lilla prinsessa och jag♥  Vilket minne vi kommer få..ååh:D


Girlsnight at VW

2010-11-18 14:19:29 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

Dålig uppdatering idag, men har bra bortförklaringar..hehe som alltid.
Har varit på SACO-mässan idag, nu vet jag lite mer och känner mig snäppet klokare. Men nu är jag på Volkswagen i Hammarby och ska jobba på deras årliga tjejkväll. Så nu måste jag sätta fart..men tänkte bara visa att jag lever så ni inte blir oroliga.

Hugiies♥


Student 2011

2010-11-17 15:25:10 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

Phuuu..kan pusta ut. Hittade räkningen, påminnelsen egentligen, för min studentmössa från ABC gruppen.
Förfallodatumet hade redan gått ut så jag trodde min mössa skulle vara borta och skulle alltså behöva beställa om den och få den senare än alla andra. Men den fanns kvar där som tur var, så jag måste bara betala in så får jag den samtidgt som resten av klassen! Det ända som suger lite är att jag skulle egentligen vilja byta text på baksidan, jag skrev klassens namn. SP08d, men ville ändra till 2011. Men det fick inte för den är redan påbörjad..men jaja.. kommer nog bli bra! det är som sagt min student så det gör ingenting!!:D


Bright kid

2010-11-17 15:08:32 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

Sådär ja.. ringde då min städ-kompis ( Caroline. A.ka- Medryttarn) och tog ena tummen ur röven och började städa rummet. Caroline har den inverkan på mig, varje gång vi pratar i telefonen så städar jag mitt rum..eller någon annan stans..hehe. Har ni också någon sån kompis, som gör att ni måste göra något på direkten eller av bara rena farten? Jag har en annan kompis som jag alltid blir kissnödig av att prata med. Alltså jag menar så där akut kissnödig, ringer upp och hinner typ säga: hej det är Cassandra. Okej så orginellt brukar jag inte svara..mer så här: Hooooooolaaa eller tjatjaaa! , eller typ: Vet duuuu??, eller : jag måste berätta en sak för dig, med värsta hypade rösten..hehe. Men iallafall direkt efter att jag hälsat så blir jag akutkissnödig. Och måste lägga på för att springa på toan och sedan ringa upp igen.
ouups..det där borde jag kanske inte skriva i bloggen. Verkar jag knäpp nu? För alltså jag lovar att jag är FULLT NORMAL! eller inte normal..det är tråkigt. Jag är jag! Bright kid.

Men hur som helst: Jag pratade med Caroline i lite mer än en timme så jag hann inte bara städa mitt rum utan fortsatte med köket, sedan vardagsrummet och allrummet. Hann tillochmed dammsuga, fast med en dammsugare som inte sög ett skit. Den mest pös.. Jag trodde den var trasig, men Caroline upplyste mig om att påsen troligen bara var full. Hon är smart den där!



Bright-kid-91-som-snart-tar-studenten!!!


Nu ska jag ringa Sofia för att planera kvällen, och sedan plugga lite innan jag beger mig to the work.


I see it when you smile

2010-11-17 12:21:51 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

Jag är för trött för att äta..Riktigt tragiskt. För jag är hungrig!
Har egentligen ingenting vettigt att skriva men måste sysselsätta mig på något sätt.

Gud vad jag läntar till sommaren..Då kommer mitt föl!
Längtar tills januari för då har jag två hästar..nästan..Sen i sommar har jag tre för ett tag iallafall.
Ååh jag älskar känslan att veta vad jag ska göra med mitt liv! Jag ska jobba ett år och lägga ner massa tid på min ridning och tjäna pengar, åka till island i några månader för att jobba på en gård. Sen ska jag plugga, marknadsföring och Ekonomi. Tur att det är sacomässan imorgon, ska hitta den skolan som kan göra ett eget schema med mina egna inriktningar på. Riktigt taggad!
Sen efter tre års studier på högskola så börjar livet! Ska bli instruktör, vill gå på Strömsholm eller Hólar. Allt känns så skönt när framtidsplanerna ser ljusa ut!



Blev plötsligt pluggsugen, hehe ciao!


I take what i can get

2010-11-17 11:49:52 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

Gud vad jag är trött! känner mig jätte tung, typ drar mig fram. Är TRÖTT Okej.
Fick lite tråkiga nyheter igår ang några planer som jag verkligen såg fram emot. Men när en dörr stängs så öppnas en annan. Men nu måste jag ju leta vidare.
Borde plugga nu men orkar inte, får ta tag i det sen när jag vaknat. Snart ska jag iallafall äta lite lunch, städa rummet och förhoppningsvis plugga lite.

Jobb ikväll också.. får förhoppningsvis mitt nya schema. hehe


Please don't go..the tears i cry is for you

2010-11-16 20:14:06 My day
» [ 0 ] Kommentarer «
Det finns en person där ute som jag älskar mest av allt.
Han har mitt hjärta..Det spelar ingen roll vad som händer i livet, bara jag får vara hos honom föralltid.
Varje stund utan honom känns som en evighet, som ett hål i hjärtat..Det gör så förbannat ont att veta att han snart lämnar mig i en månadstid för en resa med familjen. Men jag förstår honom varför han åker..men bara för att jag förstår så blir det inte lättare för jag måste fortfarandra kämpa igenom 28 dagar utan honom. Han kommer inte bara vara ifrån mig, han kommer att vara på en annan världsdel. Inga godnatt samtal eller dagliga små gulliga sms. Om vi har tur kanske vi får möjligheten att maila varandra någongång. Men mer kontakt en så får vi troligen inte.. Det känns så jävlatugnt. Träffar ju honom varje dag annars, pratar med honom hela tiden. Han som stöttar mig hela tiden, min andra halva, han lämnar mig för en så lång tid..känner mig helt hjälplös. Vad ska jag göra? Vara med kompisar och supa bort mina tankar? JA! ..men jag tror faktiskt inte ens att det kommer att hjälpa. Behöver hans kramar, hans pussar, hans närhet och höra hans röst.

Att gråta redan nu känns så jäkla dumt och barnsligt..men mitt hjärta värker på bara tanken att vara utan honom. Tänk om något händer när han är borta? Vem ska tala om för mig att han inte mår bra? Mitt hjärta ska lämna mig, alldeles för länge..mitt hjärta ska resa till ett annat land i en evighet. Hur i helsike klarade man sig förr i tiden utan internet och telefon?!! Jag kommer känna mig så liten och hjälplös, var är min värld någonstans. Han är inte bara min pojkvän, han är verkligen min andra halva. Den halvan som jag inte klarar mig utan. När jag började träffa honom så trodde jag aldrig att jag någonsin skulle kunna bli så förälskad i någon som jag är i han. Jag trodde inte ens att vi skulle hålla ihop så här länge..nu ser jag hela livet med dig jakob! Ett liv utan dig vore inte mitt liv. Jag är så kär i dig, jag älskar dig! Jag lider..du får inte lämna mig här..ensam..när du kommer befinna dig i en annan del av världen. En hel jävla månad..det är 1/12 del av ett år. Det är jätte länge! Egentligen är inte en månad särskilt lång tid, för ett tag sen var det juli och det känns som igår. Men en dag UTAN DIG känns som en hel vecka. Hur ska då en hel månad utan dig kännas? Som ett år?! hur ska jag klara mig utan dig?




Hold my hand, Ill do everything i can. I want to be your one and only

Hold my hand, I'll do everything I can

2010-11-16 19:30:47 My day
» [ 0 ] Kommentarer «




Ta mitt skimmer..
för jag brinner






I never really dreamed a dream of you

2010-11-16 18:33:27 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

Hehe nu är mitt humör betydligt bättre.. ( du kan inte längre gå på mig)
Pratat med föräldrarna ang lite förändrade planer, again. Låter rikigt roligt om det blir så!
Gillar att planerna förändras ständigt..man vaknar lite till liv på så sätt. Märker att allt är verklighet..för det spelar ingen roll hur gärna man än vill leva i en dröm, för morgondagen kommer alltid vara en verklighet. Visserliggen kan en verklighet för stunden kännas som en dröm. Men det är bara att livet tar en vändning till något positivt.

På tal om verkligheten, kanske dags att jag återvänder till den och tar tummen ur röven och sätter fart med pluggandet? Hade möte med lärarna idag ( ååh ångest!!) och satt och planerade min skolgång för året. För som sagt, mitt liv har tagit en vänding åt fel håll. Men det börjar vända om till det normala igen, till det bra. Men jag har fortfarande spöken som förföljer mig.. som tez skolan. Allt jag missade förra året ska tas igen i år. Inte det lättaste, men jag jobbar på det.




Du är ren lycka, min lycka, min hamingja♥








Cause you are my heaven

2010-11-16 18:06:38 My day
» [ 0 ] Kommentarer «
Gårdagen var rolig, men jag var trött och lite svängig i humöret. Men fick mina vanliga skratt-attacker som man alltid får när man umgås med Sefja! Man blir psyko ( but in a good way). Fick även träffa på farbror polis eftersom jag hamnade mitt i ett bombdrama som inkluderade en värdetranssport med massa pengar och en hysteriskman och tjugohundraelva polisbilar. OKEJ,, så coolt var det inte. men nästan..

Idag har både jag och Elina ridit lektion för MalinS, även hon tog en liten tur på volten. Så lillabruna fick jobba rätt mycket idag. Men den här lektionen känndes så mycket bättre än den senaste, jätte roligt! Tränade mest på framåtbjudningen idag, plus lite annat. eller okej, ganska mycket annat.

Men känner mig inte särskilt inspererad till att blogga idag, skriver om ridlektionen mer senare när mitt humör är på topp igen, en viss person drog ner det till marken..bara för att jag för en gångsskull kände mig lätt, som om jag kunde flyga.

jag drömmer fortfarande

2010-11-15 16:13:23 My day
» [ 0 ] Kommentarer «





Nu är min lilla plugg paus över och jag måste sätta igång med pluggandet igen..känns lite sådär-jätte-trist.
Men är snart klar med turistarbetet och då ska jag bege mig mot stallet för att träna lite smått. hehe.
Sofia ska troligen tvingas med, brukar bli så. Om hon bara vill lära sig att svara! SVARAdådindummakorvSofia! Arg-tjej-91..nejdå!
Sen ska jag hem och plugga igen..pluggplugg.usch och fy!


Brumbrum, savesave

2010-11-15 12:59:10 My day
» [ 0 ] Kommentarer «


vw-golf-vi-gti.jpg

Detta är det jag sparar till, en bil för trehundratrettiotvåtusen kronor kostar denna Golf gti'n! hehe
NEJ JAG SKÄMTAR! ska spara till en vanlig hedlig golf, en 2005a. En gråsilvrig eller svart skall jag ha. Men i framtiden ska jag ha en vit GTI! Så snygga!

Nu kanske ni undrar varför jag köper en liten bil som inte kan dra släp när jag har häst? Men saken är den att jag har möjlighet att låna större bilar när jag ska tävla, så det är mer ekonomiskt för mig att ha en mindre bil som drar mindre. Så i sommar ska jag köpa en Golf! :)


Where did my money go?

2010-11-15 12:54:59 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

jag hatar att gå till banken. HATAR!
Den här månaden har jag inte shoppat något, eller jo ett par svarta jeans ( men mina andra gick ju sönder, livsviktigt!!) Sen en ridhjälm ( behövde en ny,´och den har var förtidsbeställd så bara att betala) sen ingenting mer. Resten har gått till räkningar, mer än halva lönen har gått åt.. Och jag fick en storlön, så det suger!
Men nu när allt är betalt, förutom studentmössan, så kan jag äntligen börja spara!



Sparasparaspara!! 


Träning på ForsGård

2010-11-15 09:07:51 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

Igår hamnade jag ute på Forsgård med härliga människor. Ååååh älskar verkligen fors!
Det var träning inför Globen som stod på schemat, problemet var att Ylva själv inte hade en susning om detta. Så det fick bli träning utan henne till en början, men sen kom hon och styrde upp allt då vi inte visste vad som skulle göras. Sofia och jag fick redigt med motion, vi fick äran att springa som två idioter fram och tillbaka, viftandes med tomteblogg mellan hästarna, vissa var lugna och duktiga. Medans andra flög som tokar..Det märktes vilka som hade tränat. Hur som helst, det slutade med att jag hamnade på hästryggen, Jeanette slängde upp mig på vildaYlur, Han var så sjuktstressad. Han spände varje muskel så mycket att han skakade. Lillen♥ Första gången jag satt på honom också, mycket att ta in för honom. Ny ryttare och nya farliga eldsaker.

Efter träningen fick jag känna på hans maffiga rörelser och hans energi. Han var fortfarande väldigt spänd och stressad, speciellt när alla andra red runt i ridhuset i hundranitto. Men när alla andra lämnat ridhuset så började han slappna av i korta stunder och bitvis så kändes han riktigt fin men andra så kändes han väldigt stressad och ville mest springa. Men Gud vad rolig han var att rida! Längtar tills nästa gång, hoppas att det blir en gång till. hehe. Han och Augusta är som natt och dag. så olika vilket gjorde det hela ännu roligare.
Tack Jeanette för att jag fick rida snyggot! :)
juste, Awiiiiiie jeanette:D




finfina Ylur, längtar tills mitt föl efter honom kommer till världen! :D


Underbar helg

2010-11-15 08:56:58 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

Nämen..tjarå!
Helgen har varit underbar! Började fredagen med att fixa håret, nu är det fränt och blont igen. ingen bajs utväxt längre, thank gud.
Efter det bar det av mot Stureplan för att tillbringa en weekend på Stureplan Hotell med min underbara pojkvän♥
Ska skriva mer om det i ett annat inlägg, för tro det eller ej,. men jag ska bättra mig på bloggningen.

Igår kväll var jag på ForsGård för träning inför Globen. Skriver även detta i ett separat inlägg..Men nu ska jag skriva turistfrågor. :)



Sommar ♥


It's like an angel come by and tooked me to heaven

2010-11-11 21:16:28 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

Vilka intensiva dagar jag får utså..blir helt förvirrad.
Igår slocknade jag redan halv tio, helt död, platt som en pannkaka i sängen. Pladask.
Vaknade pigg som en lärka imorse däremot..eller inte så pigg, nu ska vi inte överdriva. Men pigg var jag.

Satt från klockan 8 på morgonen fram till 17 på eftermiddagen med vår affärsplan. Den skulle egentligen varit inne igår, men den blev helt fucked up när vi skickade över den till den andra datorn så vi fick börja om..från början. Så det är det Ida och jag har gjort idag, kämpat som två idioter. MEN NU ÄR DEN FANEMEJ KLAR OCH INLÄMNAD! SÅ JÄVLA GRYMMA TJEJER!


Dagens härliga:

- affärsplanen är inlämnad och klar!
- ridningen gick kanon
- fick reda på att from december kommer jag bara att jobba varannan helg och en kväll!!
- Köpte min nya hjälm!! Wiie!

Dagens sämre:

- En dålig sak
- stressat sönder mig för ett år framåt


Leaving the dream

2010-11-10 11:18:23 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

Jobbar med affärsplanen idag igen, den ska in idag. Och vi ligger efter, fareway behind!
Så lär sitta här i några timmar framöver. Jobbar från 17-19:15, sen hem och baka med lillasyster!

Har bokat ridlektion tills tisdag och även en klippning som min snälla ridlärare skall göra!
Rider kurs nästa helg också, sen är det även firmakeppni den helgen. får se om jag deltar på någon ponny eller ej, men funktionär ska jag agera iallafall. Sen festa i ridhuset. haha.


Today list

2010-11-09 13:35:13 My day
» [ 0 ] Kommentarer «
Det snöar, massor i mängder.
Kvällens to-do list:
*behöver bara damsuga rummet, var så duktig och städade det när jag pratade med Caroline i telefon mitt i natten, hehe stackars CAROLINE!
* Köpa klippmaskin, vill inte! måste spara pengar, men måste få ponnin rakad igen!
* Åka till stallet och fixa, klippa och skruva in brodd.
* PLUGGA AFFÄRSPLANEN!
* Kolla på desperate housewifes!
Nu börjar mattelektionen, tjingtjing
Ida sötnosen hälsar<3

UF-time

2010-11-09 10:17:42 My day
» [ 1 ] Kommentarer «

Det blåser storm som ni säkerligen redan vet om ni har tittat ut genom fönstret eller varit utomhus.. om inte annat, stanna inomhus. ( hehe leker väderleksgumma). Just nu jobbar vi med UF förfullt. Affärsplanen ska vara utkast klar idag, och imorgon ska den vara helt klart. Hade velat haft ytterliggare 1-2 veckor till för att trycka den till en bok osv. Men nu får vi göra en snabb lösning istället.

Efter skolan blir det stall i stormen, hade tänkt rida lite men får nog tänka om på den punkten. vill ju inte blåsa bort..eller bli snögubbe för den delen heller. Kanske blir en klippning och bara en massa mys idag. myspys!♥


Back on track

2010-11-08 18:04:12 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

Godkväll.
Sitter ute på lagret och väntar på att skrivarn ska sätta fart att skriva ut hyllkantsetiketter, Men den är seg så då passar jag på att blogga. Har varit på två möten idag, ett i Farsta och sedan ett med min chef på jobbet. Hoppas att allt går vägen nu bara. Efter jobbet ska jag över till mina grannbarn som fyller 9. Kan inte riktigt förstå att det är sant, träffade dem första gången när dem var 1vecka, jag har sett dem växa upp. Snuttisarna!

Det roliga är att deras föräldrar träffade mig första gången när jag var 9år, eller skulle fylla. Och nu fyller deras barn som då var ofödda, 9 år. Supergulligt!

Back to work, maskinen är READY!


känns sådär..oambitiöst

2010-11-08 09:32:03 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

Usch och fy..Min morgon började inte alls som jag ville.
Magont och illamående, har inte sovit många timmar inatt. Har mest vridit och vänt på mig.
Så idag har jag vikt mig, stannat hemma från skolan..men vill helst inte få upp något i skolan..trevlig information va?

Jobbar lite med UF nu, ska strax städa rummet. Sen plugga lite till. Vila är ett måste idag. 

 

Gammal bild återigen..hehe
Gillar kontrasten med den bruna hyn och vita toppen.


Nya tag

2010-11-07 22:23:19 My day
» [ 0 ] Kommentarer «
Tänkte skriva en liten lista på vad jag ska göra:

* Sänka mina krav på mig själv,
Det är okej att inte få MVG och VG i alla ämnen. G är också okej. Jag har inte gått i tvåan men går ändå i trean och läser avancerade kurser fast att jag inte läst grunderna och jag klarar av det bra. Förut ville jag alltid ha MVG i de mesta, nästan allt. Vilket har gjort att jag fått prestationsångest och det har lett till att skolan bara har gått sämre. För det enda jag har tänkt på är " du måste få MVG annars kommer du inte på högskolan, då får du inget jobb och hamnar på något skitjobb, skriv MVG" och den tanken har slagit knut på kunskaperna vilket har resulterat i att jag har nästan gått in i en vägg efter operationen. Så därför har jag nu blivit tvungen att sänka mina krav på mig själv, ta allt som det kommer och bara tänka på mig själv i första taget. Mig själv och min hälsa. Det är inget jag har bett om, men något min kropp ber MIG om. Och för första gången sen efter operationen tänker jag börja lyssna på den, det blir tufft men det kommer bli det bästa i slutändan.

* Börja ta hand mig själv igen,
jag ska börja ta mig tid igen att gå upp på gymmet, äta nyttigt och må bra fysiskt igen. Få tillbaka mina muskler och kondition. För som jag ser ut nu mår jag inte bra av, jag äter onyttigt och jag kan inte ens säga att jag njuter av matens goda längre. För nu äter jag bara för att jag kan. Innan operationen så var jag på gymmet 5-6 dagar i veckan plus ridning. Åt bra och mådde underbart. Allt föll på plats.

* Ridningen/ stall,
Min livsglädje. Måste ta mig tiden att åka dit varje dag igen. Oavsett hur mycket det svider att jag tappat mycket av mina ridkunskaper, mina ridmuskler så måste jag ge mig fan på att rida igen. För då kommer allt tillbaka och jag kommer kunna börja andas igen. Andas lugnt. Det är som att lära sig cykla- det sitter i..men om man inte cyklar på länge så kan det vingla till..men det sitter därinne och kommer tillbaka igen.

Det här är mina nya mål..kanske inte så stora. Men det är mina mål för att komma tillbaka till den jag var innan operationen. Och jag vill bli henne igen, då och då tittar hon fram och allt känns så skönt. Men jag vill att hon ska finnas där hela tiden, jag vill att hon ska bli jag igen. Så mina krav på mig själv ska minska, det får ta tid. Jag kan komma dit jag vill oavsett betyg och ålder..Spelar ingen roll om jag lyckas bli en framgångsrik affärskvinna vid 22års ålder eller 40 års ålder, bara jag når dit. ( Egentligen är detta bara något som jag önskar att jag ska kunna säga och stå för, så jag försöker själv intala mig själv att det är så det är!) Så slut på pressa mig själv, från och med nu börjar jag..Med att komma tillbaka. Samma mål fast med en annan tidsplanering. MarknadsföringsChef och Ridinstruktör, domare och beridare/inridare. Allt kommer, isinom tid.

Det här är mest skrivet för mig själv, så jag kan gå tillbaka och lyssna på vad jag borde göra. Inte vad jag ville göra förut. För mitt liv är inte desamma som det var för ett år sedan. Men jag är samma person, men måste ändra på vissa mål och krav. För annars kommer jag aldrig orka. För er som vill veta: Så är jag nära att, inte gå in i väggen, kuta in i väggen. Jag håller mig knappt uppe på benen, eller det börjar bli bättre. Mycket tack vare lovet, vänner och stall.

Godnatt vänner

Som Gubben i lådan

2010-11-07 21:55:08
» [ 0 ] Kommentarer «

Målamålamålavarjesöndag..tjalala.
hehe ja men det är ju det jag gör, sluta tjata! Jag målar naglarna, det blir nog fiint! kan dock inte bestämma mig för vilken färg..hm stort problem det där. Rött? njaa lite för gulligt. Svart? har haft i flera dagar nu. Brunt? ska ha brun tröja imorgon så det kan bli lite enfärgigt..Eller kanske beigt? Det funkar iofs alltid. Det är cleant. Beige får det bli! hihi det skrimmrar lite så där overfancy också..


Mycket om nagellack märkte jag, inte med flit. Lovar!
Imorgon börjar skolan igen, Eftersom vi inte har några prov eller så denna vecka så ska jag plugga ikapp allt som jag hamnat efter i. Hade egentligen tänkt vara så ambitiös under lovet och göra klart allt då,,men så blev det uppenbarligen inte. Jag har missbedömt mig själv..jag är inte alls ambitiös. hehe eller jo egentligen..jag har bara lagt energi på allt annat som jag måste vara ambitiös i. hehe AmbitiösAmbitiös. Väldigt sofiticerad ord..fast nejrå. 


 

Gubben i Lådan♥ 

Helgens låt! ( OCH NEJ, jag har ingen som helst jädra aning om hur man gör låten till ett sånt där grått sträck så njut av texten på videon. hehe)


Helgens Bravader

2010-11-07 16:31:48 My day
» [ 1 ] Kommentarer «

Hej Mrs Älg. ( hehe träffade på en älg idag, eller två)

Helgen har varit fartfylld. Fredags kvällen slutade på Nype med några vänner, men avslutades i pojkvännens säng. Han var så gullig och kom för att hämta mig på stureplan fast att han skulle jobba dagen efter. Söte.
Lördagen var det en heldag i stallet, red min häst som var så himla rolig att rida. Till en början var hon väldigt seg på vägen. Brukar oftast vara på vägen som man knappt får stopp på na, men igår fick jag driva för att komma till en någonsånär ökad tölt. Volten däremot, ojojoj vad kom allt ifrån? Hon var väldigt mjuk och lyssnade på minsta lilla signal, ökade minskade, flyttade sig för det minsta lilla. Magen fick jobba i ökade traven, hon tog i för hela fosterlandet med bakbenen. Det var verkligen en lyckad ridning! En dag som igår borde man ridit lektion, för det var riktigt längesen vi hade en så harmonisk ridning tillsammans. Riktigt kul! Ett leende på läpparna hela tiden.

Kvällen avslutades hemma med en mysig familjemiddag, halloween stod på schemat. Sen blev det en kväll i soffan med skräckfilmer uppradad efter varandra.

Dagen har inte varit så annorlunda mot de andra, Fors Gård på dagen för att kolla på privat lektioner som Ylva höll. Erika och Kajsa red bla. Nu är jag väldigt sugen på att rida en lektion för Ylva, så det ska bokas redan i veckan! Sen blev det lite lillhästen i stav, lite stall och pussa på min lilla häst.
nu väntas en kväll med städning utav rummet, plugg och mys med pojkvännen♥

 



Två år gammal bild på mig, liten och smal var man då. inte som nu, gammal och några ton för mycket att släpa på,. hehe


Am i good or Am i good?

2010-11-05 15:44:39 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

Plugga på lovet? Vad är det? Vad har jag gjort?! PLUGGAT PÅ MITT LOV! OFATTBART! haha..
okej, plugga man kanske bör ska göra på lovet, men inget som jag brukar ägna min lediga tid åt. Men idag chockade jag mig själv, en. Nej två gånger. Gick igenom centrum och kollade i butiker i väntan på bussen och shoppade ingenting,,fast jag har pengar. Duktig tjej!
Sen har jag pluggat sen 9 imorse fram till 3 med mitt UF företag, grymt bra jobbat gruppen! 

Snart måste jag åka till jobbet, sen efter det blir det jobb. Sen väntas en kväll som består antingen av: pojkvän, Erika eller Utgång, beroende på hur morgondagens planer ser ut.
 


Live your life

2010-11-03 20:10:09 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

Nämen tjaabaråå!
Mina dagar rör sig för fort framåt, hinner knappt andas.
De senaste dagarna har bestått av väldigt mycket häst, bio och Sefja, och självklart min lilla plutti.

Hästfronten:
Hrisla är ultraljudat och har nu ett 40 dagars föl i magen som väntar på att få komma ut till mig i sommar. Hrisla kommer även flyttas över till Eriksberg i december, väldigt förväntasfull Cassandra!
Lillabruna har haft en rätt lugn vecka med korta intensiva pass, fina framsteg gör hon! Snart är det kurs för Josefin Birkebo på Västergården också, men först ska en ridlektion för Malin bokas. Hovslagaren är ringd och tid fixad, har även ringt Micke ang körning till kursen. Hästbil. brumbrum.
Horse Show närmar sig och jag är väldigt taggad!

Vanliga livet:
Var på bio igår och såg förmodligen världens bästa komedi, due date! Skrattade mig igenom den, verkligen igenom den. Pojkvännen skämdes lite sött över mig. hehe. Mycket middagar ute med vänner, har gymmat en del, jobbat och pluggat. Ikväll väntas en lugnkväll i jacuzzin med pojkvännen och Paradisehotell. Imorgon jobbar jag 9-19 vilket verkligen behövs, kommer tappa en massa timmar den här månaden så en heldag räddar lönen. hehe.

 



Imorgon på lunchen lovar jag ett inlägg, kanske kluttrar in ett ikväll också;)