Pluggeliplugg

2011-04-28 14:16:27 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

Pluggpluggplugg..
jobbar med en kampanj i marknadsföring just nu. Volkswagen ska göra en kampanj för en ny bil och jag ska göra kampanjen åt dem. Rent hypotetiskt alltså. Väntar just nu på ett samtal från general agenten för VW Sverige för att få reda på mer exakta uppgifter om budgeten osv. Hur mycket det kostar att visa en 30secunders video på kanal fem för en gång tex. Hur ofta den ska visas osv. Hur mycket det kostar att ha en helsides annons i DN med färg.. Det kostar multum. Satt typ i halsen. Det är synd att vår Marknadsföringskurs har varit så lullig och en väldigt lallkurs. Vi har egentligen inte lärt oss särskilt mycket om marknadsföring eller hur man marknadsför tyvärr.. utan mestadels av tiden har gått åt till UF. Vilket verkligen är synd för jag gillar Marknadsföring något enormt. Det är det jag vill plugga vidare med sen, dock med inriktning ekonomi också. Så det här arbetet är riktigt roligt nu när man kommit igång. Dagen innan det ska in. hehe


I find it!

2011-04-28 13:28:56 My day
» [ 0 ] Kommentarer «
Jag hittade min kamera! Wopppidoo!
Så nu håller jag på att tömma den så jag kan fota annat. Nu blir det massor med bilder från ERIKAS tävling för typ ett år sen, vår roadtrip osv. Så ja Erika, nu finns dem i datorn iallafall! hehe ett år senare liksom, but hey, bättre sent än aldrig.



Erika och Lettir





 

Elin och jag var SÅHÄR blöta efter colorado på Liseberg.

ERika om du vill ha fler bilder så har, och filmer. PUSS




Klassens fyraåring

2011-04-28 09:29:05 My day
» [ 0 ] Kommentarer «
Godermorgon.
Kan berättar kort om min klass skiva i måndags, Den var grym men varade inte särskilt länge för min del. Halv ett fick Cassandra åka hem, pinsamt nog. Men i mitt försvar var vakten en suris! Hemresan minns jag inte. Men kvällen var grym! Klassens fyraåring är jag!
I tisdags låg jag till sängs hela dagen, rörde mig inte en meter förrens sent mot kvällen, då tog jag en kort promenad i den friska luften.
Igår kom min studentklänning hem, dock var det fel. ( Ja, jag gick i taket!) Blev vansinnig. och ledsen..cissi tyckte att jag skulle döda dem. brutal chey. hehe. Men aa nelly skickade iallafall fel klänning, tydligen hade dem fått fel klänning från leverantören men skickade ändå ut dem till dem som beställt den andra. ARG JAG BLIR!
Tappade mina RAYBAN's i helgen också, hittar dem inte. Kul..1500 åt skogen. Det roliga är att dem finns inte i Sverige ännu så den som hittar dem kommer vara ensam om dem typ. Alltså kommer jag kunna se om någon har mina på sig. Men vad gör det för nytta? den lär inte tro mig iallafall.
Fick en glad nyhet nu på morgonen, slutar elva istället för halv fem. Yeay till mig!

kiss ´n tell

2011-04-24 14:25:19 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

Idag...jobbar jag. Igår..jobbade jag och firade påsk med släkt och mot kvällen blev det vänner och taxichafför till nublivande alkolister..( jag ogillar när jag inte stavar rätt och inte orkar ändra, eller ändrar..vad har jag gjort? ändrat, inte ändrat. stavat fel eller stavat rätt? hehe )
Släkten blev glada och resten var glada!
Idag jobbar jag men har mest gömt mig på lagret och på personalavdelningen. Har lekt städerska. En riktigt duktig sådan. Har städat i nästan två timmar nu, känns bra att gömma sig idag. Håret är fettigare än smööör. så har en äckelpäckel toffs med äckelpäckel smink kvar från igår. Ja så ambitiös var jag liksom imorse. Letade istället förgäves efter min jobbelinycklisar och efter tre dagars letande hittade jag dem! En magont borta.

Efter jobbet ska jag rida min hest, och springa ensammen ikväller. Middag hos pojken, och sen mina vänner...jag ska duscha!
Nej men nu kom äntligen alla mina papper ut så nu ska jag go back to wórk.


Glad pååååsk

2011-04-23 09:59:23 My day
» [ 1 ] Kommentarer «

Godmorgon, GladPåsk, Happy easter..osv.
Nu ska jag jobba till kl 15:15, sen ska jag hämta syster och company i stallet. Lillasyster rider min ponni idag, såg riktigt bra ut igår när hon red henne. ååh min lillasyster är typ världens bästa och finaste:') Hon är ju typ sjukt duktig på att rida också, ååh. Älskade lillasyster. Men hur som haver, det är ju inte alla hjärtans dag så behöver väll inte sitta här och förklara hur bäst min lillasyster är? Fast det är hon. Hon förtjänar att höra det.

En sak to note: Varför blir jag så stressad när jag läser stressade blogg inlägg. Läste Carolines blogg nyss, hehe hon faila med tiden igår och jag är skadegladare än någonsin. Men hon tycker om mig ändååå! Men då skrev hon ett väldigt stressande inlägg som typ lät som om hon glömde att andas...och vad gör jag? Jag läser det som om det är jag som är stressad. Påminnelse till mig själv...Andas när du läser Carros inlägg. Hon är ju trotsallt CAROLIIIIIN! ( ja, jag vet att hon stavas med E i slutet men jag säger det på ett finare sätt när jag uttalar HELA hennes namn och då passar inte E in. Punkt slut.)


Live you life, everywere you go

2011-04-22 17:22:34 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

Alltså jag måste ha sämst självdiseplin i världen..amen typ.
Skulle plugga, massor..pluggat i lite mindre än två timmar. Istället har jag varit så duktig på att måla naglarna, laddat ner musik, drömt mig bort,läst ut min bok..och ja..inte pluggat alltså. Men fick väll lite hjärngymnastik när jag läste iallafall. hehe

Men har fått lite gjort nu iallafall, får göra klart resten ikväll. (mm jo för det lär jag ju göra.) Skriver ett arbete om Island just nu, DIT, ja just dit, ska jag åka. Till vackra Island. Gud jag tror nästan att jag skulle kunna tänka mig att flytta dit om det inte vore för den där äckliga fisken som är deras huvudmål...yuk. Nej nu ska jag få tag på Alexandra Dolk, vi ska planera SM för sommaren och jag ska nog lura med mig henne på en island resa nu när hon är så duktig och är en arbetande kvinna!


Summer

2011-04-22 14:17:02 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

Nu är det sommarkänslor på höghög nivå! Jeansshortsen är på med converse, galopperat genom vatten i linne med strålande sol och en glass i handen nu.  S O M M A R K Ä N S L O R förstår ni?!

Nej men har precis spenderat halva dagen i stallet, nu ska jag plugga och äta en glass. Sen ska jag ut och springa innan jag beger mig till Papi för middag med pojkvännen. I helgen blir det jobb och påskfirande.




Longe time ago

2011-04-21 01:31:19 My day
» [ 0 ] Kommentarer «


from the tears that flows..sömnlösa nätter och tårar som rinner..det finns bara en utväg. Dont forget what i said: You just walk out from one of  my dreams,  du kom verkligen från min dröm.
You leave me breathless.



Det är ju din låt. This is how i feel, how i feelt, and what you just to make me feel.

You leave me breathless, your everything good in my life.

Say I do

2011-04-20 23:41:46 My day
» [ 0 ] Kommentarer «
Mamma mia. Alltså den filmen är göbra! Kommer alltid dyrka mamma mia.
Tänkte bara uppdatera kort om morgondagen då min kära vän är mest inne i mobilen och messar(??) Jag duger alltså inte...damn you som tog min plats.

Men morgondagen då, jag ska på möte med jobbet, har frissör tid i Handen kl två. Feels great. Hejdå bajsutväxt och jag välkommnar nya vackra blonda håret med bruna ögonbryn! Cassandra ska återuppstå. Thank gud. Riktigt illa att jag har gått runt med en bajsrand på knoppen hur länge som helst.  Bad girl.
Efter det blir det leta en klänning till Skivan. TAGGAR! Sen blir det faktiskt inget stall utan gym! Pepparpeppar.

Snart ska jag byta ut min fina vän mot min älskade pojkvän som endast kommer hit för att ge mig en godnatt puss. Är han go eller?



Hottie

2 to the today.

2011-04-20 21:52:55 My day
» [ 0 ] Kommentarer «
Goddagens.Godkväller.Godmorgon.Godnatt. hehe god-någonting.
Sitter och har myskväll med min fina vän Sofie. Myserkväller.Mysikväll.Massamys.myser.
Har precis gått en kvällspromenad med hunden..och Sofie. Ska snart sätta igång en filmis också..eller en rulle som coola människor säger. Men vi är superduper coola så vi säger filmis!

Dagen har bestått av plugg, stall. Red ut i skogen idag igen. Egentligen är det pollens vilodag men hon får den imorgon istället för jag kan verkligen inte alls rida imorgon. Efter det blev det jobb...eller nej stryk det. Det blev att bädda av sängen. inte bädda den, utan ta bort ALLT. För min dumma kisseskitkatt pissade på den igen! Han kissar värsta oceanen i min säng. Det går igenom allt, kudde,överkast, täcke, två tjocka kuddar, lakan och smala madrassen ner till tjockmadrassen. Alltså femte gången? Vem stängde inte min dörr idag liksom? Burn,,BUUURN!

Efter arght slitande av sängkläder och tvättande blev det jobb. Sen ni!! JAG BESTÄLLDE MIN STUDENTKLÄNNING! ÅÅÅÅH DEN ÄR SÅ PERFEKT!!!!  P E R F E K T ! fast ni får inte se den...hehe

Juste.. hihi sökte lite bussaker idag också. Till efter sommaren, Wohoo för mig!

Don't let it go to your head

2011-04-19 17:39:50 My day
» [ 0 ] Kommentarer «
..

It's a new world

2011-04-19 17:33:34 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

Dålig uppdatering. Men för att göra en lång historia kort.

Lovet är här, mitt sista Lov i HELA mitt liv. skumt. Einrad går just nu som en klocka.Riktigt roligt. Lillabruna är också riktigt fin och trevlig just nu, red henne igår. Älskade lillabruna, gud där uppe känner jag mig verkligen barnsligt hemma. ♥ Träningen för min del rullar på, springer så benen bränner.
Helgen var det tävlingsdag på fors, jag var support och hejjade från sidan. Duktiga vänner har jag!
Spenderar mycket tid med vänner och pojkvännen.

Igår firade jag att Einrad varit min i exakt en månad. Tiden springer iväg. Idag firar jag min underbart fina vän Sofie som fyller hela nitton år. Sen sörjer jag att min gammelmormor avled imorse. Så dagen kunde varit bättre.
Har gjort mitt glada idag och nu ska jag sörja med resten av familjen. min vackra 93åriga gammelmormor♥

Det är så hemskt att på bara några sekunder kan ens liv och värld förändras eller rasa samman. Tänk på det: Ta hand om dem ni älskar och skänk dem alltid en extra liten fin tanke, man vet aldrig när dem inte finns kvar vid din sida♥ RIP Gammelmormor Maria Lindgren.


Jaharå

2011-04-15 08:37:30 My day
» [ 0 ] Kommentarer «
Igår var en likadan dag som alla andra. Nationella prov på morgonen, Sen slutspurt i turism med redovisning och prov. Turismkursen är Avslutad och har ett fint MVG till min samling:) hehe Efter skolan blev det stall med SIS, vi red ut barbacka och bara andades, svängde upp i skogen och hoppade dike också. Haha Einrad ba whaaat? Hon Måste undra vilket pucko hon har hamnat hos egentligen.. Men igår var nog einis mest avslappnade ritt i sitt liv. Hon Gick så avslappnat att jag var typ i chock. Kunde jobba henne där Jag vill ha henne i form och hon Gick fortfarande avslappnad och ååååh! Min älskling. Efter Ridningen fick hon beta av det lilla gräs som faktiskt finns, fast hon gillade Min ficka mer. Hmm.. Åkte sen vidare till fors och kramade på Bästa jasse och snackade massa skit! Behöver mina forsnerds! Får umgås med Dem på söndag som tur är! .. Efter fors blev det en jogging runda igen! Börjar lätta lite nu, men har benhinneinflamation som Aldrig går bort. Den ska försvinna av vila, men jag har väll ingen tid att vila på? Det får göra ont...

...

2011-04-15 08:19:18 My day
» [ 0 ] Kommentarer «
Hur ont det än gör så förtjänar du inte mitt hjärta..

Hoppas på Hinni kursen!

2011-04-13 16:07:23 My day
» [ 0 ] Kommentarer «
Håller tummarna nu att jag kommer med på hinni kursen den 29/4. Hade varit grymt kul!
Får troligen svar i veckan, eller dagen innan. haha bra framförhållning härå:)

Skulle vara riktigt roligt att rida för Hinni på Einis och se vad han har att säga om min lilla tjej. Har fått lite frågor som kommentarer om varför jag inte rider för Y just nu och jag har tyvärr inget bra svar på det. Men allt jag vet är att jag vill smälta att Einrad är min och inte Y's längre och det kan vara bra för Y också. Så jag vet mer vad jag vill få ut av träningen för Y när jag väl ska rida och inte sitta där och träna på¨det sättet hon vill. Men jag ska börja rida för Y igen, hon är grym på sitt sätt. Men inte i nuläget vill jag träna för henne. Hoppas svaret duger:)

Talking to the moon

2011-04-13 16:00:22 My day
» [ 1 ] Kommentarer «

Gympasset gick riktigt bra, lite kondition, triceps och MYCKET magövningar.  Vi körde väll nästan två timmar, men ville inte köra ben eftersom dem är rätt trötta sen igår och dem ska ut och springa ikväll!

HAHA det hände en sån sjukt rolig grej, fast det är nog inte speciellt kul om man inte var där. Men hanna och jag garvade så vi höll på att dö! Hon krigar verkligen för mig, mehehe (a) Sötaste Hanna! Så kul att återuppta kontakten med en barndomsbästis! hihi

Snart är det jobb som gäller och sen joggning. Wiihoo. Bye komplexen eller vad säger du Hanna?




"At night when the stars
light up my room
I sit by myself

Talking to the Moon
Trying to get to You
In hopes you're on
the other side"           


Work out

2011-04-13 11:25:54 My day
» [ 1 ] Kommentarer «
Nu ska jag strax bege mig upp mot gymmet för ett träningspass ( daaah) med Sofie. Senare blir det jobb.
Och efter en joggingrunda med hunden igen. Plugg står på schemet som vanligt. Idag är det onsdag vilket betyder att hästarna har vilodag, jag har tränings och plugg,jobb-dag. Lillasyster tar alltså hand om dem idag, vet inte om Asta får vila, men Einis har iallafall det som varje onsdag. Då får tänka på vad vi tränade på igår också.
Städerskan är här också, bjöd på scones och som tack städar hon även mitt rum också, mehe. Gillar't! Nu luktar det gott och är väldigt cleant. Har faktiskt blivit riktigt duktig på att hålla rent i mitt rum, men damma och det gjorde hon idag åt mig:D wiiie!

Nej nu ropar gymmet på mig. Dags att bränna kalorier!





Ridlektion o studentmössor

2011-04-13 11:19:56 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

Igår var en bra dag! En riktigt supergrym dag!
Jag fick min STUDENTMÖSSA!!! Jag red en jätte nyttig ( läs: ROLiG) ridlektion. Jag var superhurtig och tog en 45minuters jogging tur med hunden. Kollade på massa bra program, och sov med min älskling.

Tänkte berätta om ridlektionen, det andra är väll rätt ickerelevant dåva. Mössan, ja jag fick den. Flera fick fel stavade på Ekonomi, det står på vissa Ekonimi. Min är iallafall jätte fin och perfekt! Fick mina studenttrosor också, hehe. Och joggingrundan var en vanlig joggingrunda med hund. Men nu fick ni mig ju att skriva om det iallafall..jäkla utpressare!

Men tillbaka till ridningen. Malin kom ut. Åh, världens mest roliga ridlärare, Alltid lika knäpp och glad. Hon får en alltid att skratta. Men lektionen gick iallafall bra. Malin började ridningen, jag bad henne. heh. Sen fick jag rida, Övade på nästan samma saker som förra gången, mycket avslappning, men vi tränade även lite eftergift osv. Var hur som helst riktigt roligt och lärorikt som alltid. Galoppen var nog mest roande, min koncentration hade väll flygit någon annanstans i sista varvet och jag bara satt och kved i garv, alla skrattade åt mig också. Hmm..och det där med mitt svåra och lätta varv har M och jag olika åsikter om. haha. tvärtom vill säga.

 

 


Count on me

2011-04-12 11:07:56 My day
» [ 0 ] Kommentarer «
UF lektionen är nu avklarad. Fick inte alls mycket gjort idag, blev en långfika ( fika för honom) med kusinen Zebbe. Jätte mysigt! Sen aa kollat student och skivklänning. Gick inte så bra. Den klänning som jag länge suktat efter var nu slut. ångest. Måste hitta två snygga skiv-klänningar och en studentklänning! Tre skor, guud!
amen alltså neeeej!

Black Angel

2011-04-11 16:27:47 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

Det ser ut som om det kommer att börja regna. Gillar regn. Ogillar att rida i regn. Vi får väll se om jag är kräsen knällig liten chey som inte alls kommer att rida. Är fruktansvärt trött också. Helst av allt skulle jag bara vilja lägga mig ner i min säng och läsa min älskade bok. ( Jo, min bok är bäst! Twilight kan slänga sig i väggen, amen typ!)




Tänk att få lägga sig med denna perfekta underar fantasifulla bok i sängen och bara lusläsa! mm..underbara tanke


You made me who I'm

2011-04-11 16:19:42 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

Skolan har varit riktigt trög idag, men fick till en bra redovisning i turism som avslutades med ett MVG. Genomförde ett prov, och klarade hela skoldagen. Nu väntas stall och sen resten av kvällen ska jag plugga. Mindre roande att plugga hela dagarna. Sen fick jag ytterliggare en utgift idag, men dö blodsugare liksom.

Nej nu åker jag ner till hesten och rensar tankarna och fyller tomrummet med andra tankar och funderingar.


Planer för veckan

2011-04-11 08:16:50 My day
» [ 0 ] Kommentarer «
Dagens planer: Skola till 14:20, hem och plugga lite innan jag beger mig mot stallet. Blir träning inför morgondagen. Efter det blir det gym och återigen plugg. rolig daaag idag!

Veckans planer (alla inkluderar skola):
Måndag: Ovan, juste måste förbi fors också!
Tisdag: Stallet och plugg
Onsdag: Stallet ( vilodag för hästarna), gym, plugga, jobba.
Torsdag: Stallet, plugga lite svenska och turism.
FREDAG: Sista skoldagen på veckan!! Värt att fira, rida hästar, INTE plugga, träna och njuta av att det äntligen är Freeedagsmys!
Helgen kommer att bestå av ridning, tävlingar, träning för mig, solning, och kanske lite shopping.

somewhere else but here

2011-04-11 08:10:52 My day
» [ 0 ] Kommentarer «
Goooodmoooorgon Världen!
Ska berätta kortfattat om gårdagen med små ord.
Jobbade 10-16:15. agera chafför åt pojkvännen, Stallet för lite träning på volten. Åh min fina häst! Det är så roligt att rida Einis för hon snappar verkligen upp varenda liten detalj, när hon har gjort någonting rätt och man har gett henne beröm då gör hon det mer än gärna en gång till. På förra lektionen tränade vi att göra halt med hjälp av min andning. När jag andas ut ska hon stanna, ( då menar jag alltså ingen liten tjipp andning utan en ändå nere från magen). Nu gör hon det lysande, spelar ingen roll om vi skrittar, travar eller töltar. Andas jag ut stannar hon. Sen är hon lite som en unghäst. Hon är ungefär som strax inriden just nu. Lång tygel för att hon ska hitta sin egna balans och framför allt lita på sig själv. Hon ska kunna tölta på längre tygel så hon inte får samma stöd från mig, förut förlitade hon sig väldigt mycket på ryttaren och ingenting alls på sig själv. Men nu börjar det ta sig! Lektion på tisdag!
Nåväl, efter stallet blev det solning, promenad och sen massa tv tittande i mitt rum. Nu är jag alldeles för trött och skulle måla naglarna här i skolan, men insåg nu att jag tagit fel burk, denna är tom. Får läsa igenom ett häfte i turism så länge, snart är det dags för turism lektion.
Amen okejråå, bilden är från  ettan i know. Men jag har inga andra i arkivet. okeeej?

Werdo sleepie little mami

2011-04-10 01:02:36 My day
» [ 0 ] Kommentarer «
Jag: Hej mamma
Mamma: Va? Hemma.

Ja min mamma är bra rolig hon. När hon har somnat på soffan och man väcker henne för att få henne att gå och lägga sig i sängen. Ja, då säger hon en del konstiga saker. Helt random saker som inte alls har med sammanhanget att göra. The best part is: She dosn't remember it the day after.

Some of us are just meant to be

2011-04-10 00:57:50 My day
» [ 1 ] Kommentarer «

Åh min häst var helt underbar idag! Riktigt jävla amazing!
Vet inte riktigt hur jag ska formulera mig för jag har liksom tappat orden. Men det blev ett barbacka pass på volten, och jösses. Vad kom den hästen ifrån? Så himla avslappnad, taktren,mjuk och bäst! Hon lyssnade på varenda signal och frustade som bara den. Efter ett underbart ridpass på volten avslutade vi passet med ett leende på mina läppar och red på ovalen genom våran insjö som skapats av all smält snö. Älskade häst.
Hon är ren lycka! Det bästa av allt är att hon verkligen börja lita på mig. Gnäggar och springer när jag kommer och är så underbar.





Lyckliga jag på min underbara häst och lillasysters (min fd hest) häst i handen. Ska försöka formulera ridningen imorgon när jag har mer ord. hehe

Hur som helst: JAG HAR KÖPT VÄRLDENS BÄSTA HÄST! MIN ÖGONSTEN LIVET UT!


Me and You

2011-04-08 16:34:28 My day
» [ 0 ] Kommentarer «
Varför regnar det för? Alltså missförstå mig inte nu, För jag ÄLSKAR regn. Men måste det ösa ner så mycket att man inte kan gå utanför dörren utan att det ser ut som man precis kommit ut från duschen?

Jaja..jag pluggar på här och sjunger, pratar med fina Hanna och ska snart börja bege mig mot jobbet.


And there she is, dreaming about you and me. Wish that she could be me

2011-04-08 15:58:49 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

Partynatten på GK var riktigt rolig! Dansade loss hela kvällen med underbara vänner. Riktigt lyckad!
Dagen därpå gjorde lite ont när man gjorde ett kontoudrag dock, men det var det värt..då iallafall.
Igår blåste det ju som sagt storm, men jag beslutade mig för att rida stressad Einis barbacka på vägen iallafall. Fick sällskap av min vän Sofie som inte alls rider, men hoppade vågat upp barbacka på lillabruna iallafall. Riktigt roligt var det också! Einis var jätte stissig till en början, men sen poff släppte hon allt och lunkade på i luuuugn och avslappnad skritt. Stolt matte!
Hann även med en promenad, lite plugg och lite pojkvän.Skulle sova hemma men vid halv tolv på natten, efter en massa snurrandes satte jag mig i bilen för att åka och kramas med pojkvännen.

Gud vad jag älskar honom!
Är så glad att det är JUST jag som får följa med honom hem varje kväll och han med mig. Finaste skatten jag har♥ 

Idag då...har jag inte hunnit med mycket. Plugg, Träffat Sofie, Storstädat mitt rum ( ja, igen!) bytt gardiner, rensat garderoben, provat mina gamla ridbyxor som förvånadsvärt fortfarande passar. Tre år senare ba. Om en timme ska jag jobba ett litet pass, sen blir det stall med syster. Lite ridning blir det nog för min del. Hem och duscha och packa för att tillbringa kvällen med min älskade.

Helgen består av: Lördag och söndag ska jag, jobba, rida hestar, träna,umgås med pojkvännen. Sen ska jag försöka trycka in en solning och plugg. Lördag kväll ska vi ( jag och pojken) hem till pappa på middag. Sen blir det nog en massa golf tittande. Och tro nu inte att det är JAG som valt. Nix det är Jakob som måste se. Livsviktigt!







Dem passar fortfarande..men ska dock köpa nya inför tävlingssäsongen. Vill ha helvita (pikör) det stavas inte så, men det uttalas så. Hatar bomulls ridbyxor!


Partynight

2011-04-06 18:02:10 My day
» [ 0 ] Kommentarer «
Ikväll blir det årets första studentskiva! Woopwoop!
Egentligen skulle den första invigas imorgon, men äh vi kör idag! Ska använda min nya perfekta byxdress med klackar. Yes that's how i'm gona look tonight. ( amen gud vad jag leker, no lifer) Nejmen det ska bli riktigt roligt. Är sjukt taggad! Får träffa mina gamla clasmates, wiie!

Sen imorgonbitti måste jag vara  i skolan och redovisa, jaa men vi får nog se hur det blir med det. PUSS


As somebody else

2011-04-05 11:45:47 My day
» [ 0 ] Kommentarer «
Hihi jisses vad det är kul att kolla igenom gamla bilder på fb.
Alltså jag har typ glömt bort hur man festar? Festar verkligen på alla gamla bilder, mesta dels med Ida.
Men på torsdag blir det troligen studentskiva, men kanske imorgon. Man vet faktiskt aldrig.
Gårdagen spenderades i stallet efter skolan, började med en hejdundran till fart på vägen med Carro på en hest. ( svårt att förstå va?) Vi rejsade massor, Einis brallade av sig också. Sen blev det ett jätte mysigt ridpass på volten.
Senare på kvällen åkte jag och mamsen och köpte kläder, hehe.

Idag blir det bara stall och plugg. :)

Someday you will understand

2011-04-05 11:21:10 My day
» [ 0 ] Kommentarer «
Jag hatar känslan att inte veta som kommer att hända. Studenten närmar sig med stormsteg och framtiden är bara allmänt skrämmande. Jag ska inte börja plugga nu på en gång, ska vänta ett år av personliga skäl. Egentligen vill jag börja plugga nu med detsamma, men kan inte. Många kommer flytta långt bort för att studera. Många som kommer lämna mig..jag kommer behöva lämna en person.

Jag kan erkänna, jag har jätte svårt att lita på folk. Att dem faktiskt gör det dem säger, att den håller det dem lovar. Att ord som verkligen har en betydelse inte går till spillo. Det finns en person där ute som betyder väldigt mycket för mig, en person som är expert på att lova saker men också expert på att bryta dem. Tillit är ingenting man får, det är något man förtjänar. För mig tar det en längre tid att ge personen tillit. För varje gång man ser en början på att personen i fråga verkar bättra sig..visar den sitt riktiga jag. Jag kommer aldrig vara någon som förlitar mig på en människa till 110procent förrens den dagen personen visar att jag kan. Men det räcker inte att säga "jag lovar",eller, "du kan lita på mig". För hur många gånger har man hört den visan och sedan blivit sviken? Ord är ingenting om man inte förstår dess innebörd. Jag själv har många brister, men jag vet ändå hur jag är. Jag är öppen ( kanske ibland för öppen), jag drar mig inte tillbaka, jag säger det som jag tycker ( ibland det första som ploppar upp i mitt huvud). Därför ljuger jag aldrig heller. För lögner kommer man ingenstans med, det kanske låter bra för stunden men förr eller senare kommer sanningen fram och man sårar personer mer än vad som hade behövts. Sanningen kan göra ont, men att ljuga och få reda på sanningen senare gör ondare.
Jag släpper inte in människor nära inpå, inte längre. Förr gjorde jag det. Men nu avvaktar jag och försöker hålla andra på avstånd för att inte sen bli sårad. Självklart skapar jag nya kontakter, har mina vänner. Men jag är väldigt försiktig med nya. Eller egentligen är jag inte det. Men samtidigt så är jag. Men tillbaka till ämnet..
Till hösten kommer jag behöva vara ifrån en av mina närmsta. Och jag vet ärligt talat inte hur jag ska klara mig, jag är livrädd för att det inte ska fungera som jag vill. Jag hatar att inte veta vad som kommer att hända. Jag vill ha kontroll på allt kring min närvaro. Jag litar inte på en viss person tillräckligt mycket för att klara av det, att bli lämnad här och den långt bort. Jag misstror för att den ska svika mig, för den är väldigt bra på att såra mig och utesluta mig från dess vardag. Jag ska försöka lita på personen en gång till, men jag mår bara psykiskt dåligt av att tänka den tanken. Jag är livrädd. Livrädd för att bli lämnad. Speciellt för någon annan.
Egentligen borde jag inte känns såhär om allt vore frid och fröjd eller hur? då kanske det inte är frid och fröjd? Det kanske inte alls är så bra som jag alltid trott..
Vad gör man när man förlorat tilliten till en annan människa? eller egentligen, om man aldrig riktigt skapat någon tillit. vad gör man? Det finns ingen därute som sårar mig mer än den, det finns ingen som gör mig så lycklig, det finns ingen som jag känner såhär för, Det är bara du. Men samtidigt så litar jag inte på dig. Inte ett dugg..

"I'm not the only one"

Bullbak, något på P?

2011-04-04 10:48:40 My day
» [ 0 ] Kommentarer «
Ååh vet ni vad jag ska trycka in i veckan? Bullbak!
Mums vanlijbullar med inslag med liiiitelite kanel. Gött!
Torsdag är det studentskiva också! Första för året. Måste komma på något att klä ut mig till på P? hmm..


Juste...

2011-04-04 09:39:15 My day
» [ 2 ] Kommentarer «
..inom en snar framtid ska jag på arbetsintervju för ett stort och känt företag. Ett klädföretag.
Känns sjukt roligt och pirrigt! Men vi får se om jag ens vill ha det,,kommer känna mig rätt felplacerad. hehe
Smell you guys later♥

Good weekend

2011-04-04 09:36:07 My day
» [ 0 ] Kommentarer «
Helgen dåva..
Fredag: bio med älskling och ridning på prinsessan!
Lördag: Ridlektion för Malin, Gick jätte bra (Skriver mer om det senare). Efter stall blev det lite chitchat med Elin för sen en kväll hos Papi. Fotbolls tittande och fick beställa hem en ONEPIECE! Nice. dem är riktigt fula, men gud vad mysig! Fick även en studentklänning, dock måste jag köpa den först. Plus en bil till sommaren, den fick jag dock inte. Men jag har en bil till sommaren iallafall!
Söndag: Tävlingar på morgonen med fina vänner. Longering utav Einis och omhändertagning av två andra hestar. Solning,träning, plugg och filmmys hann jag med!
Idag är det massor med redovisningar i skolan, i veckan är det fullt upp med skolan, stall och träning. Ska även förbi ett klädföretag ikväll och köpa lite nya kläder! :) wiiho! ska även betala min första stallhyra idag. Help me



Sweet as sugar

2011-04-01 14:29:14 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

 

Amen alltså den här skulle jag verkligen vilja ha. Dock är det en gammal kollektion från Nelly, så den finns inte kvar. Tradera kanske? fast näe..vet inte om jag vill ha second hand. Tycker det är lite shabbigt. obehagligt alltså. Veta att någon annan okänd människa använt kläderna jag ska bära..näe hoppar nog den tanken. Får leta efter något liknande. Så söt!


Muziiicc

2011-04-01 13:42:42 My day
» [ 0 ] Kommentarer «
Det är tur att det finns musik. Jag önskar verkligen att jag kunde sjunga riktigt bra!
Jag skulle verkligen älska att vara sångerska, älskar musik. Tänk er en värld utan musik? Förstår ni hur tyst och tråkigt det hade varit? Hur levde folk förr i tiden utan musik? Gud.. jag hade dött.

Har suttit i en timma nu och bara funderat med musik i öronen, lever mig in i låtarna och bara tänker.
Underbart! Nej nu blir jag lite ledsen..har laddat ner massa låtar och fler står på tur, men nu tillåter inte Youtube mig att ladda ned mer..dumma! Får väll vänta en stund och fortsätta sen igen. hehe

Call your girlfriend..its time for you have the talk.., say its not her fault. But you just meet somebody new and now its gona be me and you

When I was little

2011-04-01 12:56:38 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

Dags att skaffa ny dator då..exakt vad jag ville köpa. en ny dator mitt i allt. Nej tack!
Den laggar sönder och den går knappt att använda och spökar hela tiden. Den här dagen har varit allmänt pissig. Än så länge finns det inget positivt med den. Känner mig bara kränkt och besviken, ledsen och sårad.
Orkar inte med det här längre..ingenting. Det ska inte vara såhär komplicerat.

Det finns mycket som gör mig ledsen, men det finns vissa saker som tar extra hårt. Hur som helst så är dagen förstörd. Vet inte riktigt vem jag ska vända mig till just nu, alla har egna problem och inte orkar jag tynga ner dem ännu mer med min skit. Deprimerande inlägg jag vet. Men det är egentligen bara här jag kan skriva av mig allt. Kräver ingen respons eller medkänsla, bara låt mig skriva av mig här. Det är min dagbok. Och idag, den här veckan, är allt bara skit.

I dreamed more, i belived more..when i was little..Once it was a lovestory


The perfect man

2011-04-01 11:46:51 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

"The perfect man is the man who could be anywere in the world but choice to be with her"

Sitter och målar naglarna. Blev stalledig idag, fick väldigt stressat schema och bilen kommer inte hem förrens lite väl sent för att göra ett stallbesök.  Kollar på en urgullig kärleksfilm som går på tv'n samtidigt, åh vill ha den där nykära känslan igen, när man smyger hemma hos varandra för att föräldrarna inte ska märka att man har sällskap..ååh det är så gulligt! Ska försöka träna på gymmet idag igen. Magen är fortfarande öm efter träningen i onsdags. Va fan gjorde jag? haha


Meningslöst

2011-04-01 09:15:17 My day
» [ 0 ] Kommentarer «
Nej den här matte lektionen går ju inte direkt lysande. Har gjort ett tal på en timma, keep it coming. Men jag är Helt sjukt trött, skulle verklgen vilja lägga mig i sängen och sova igen. Slutar skolan Om tre timmar, fy för skolan! Måste komma på något april skämt också, haha Gud vilka meningslösa Inlägg, pinsamt meningslösa

Ove sundberg

2011-04-01 08:31:52 My day
» [ 0 ] Kommentarer «
Hej Ove Sundberg här. Nej jag skämtar faktiskt inte! Igår när syster och jag skulle köpa Lösvikts godis inför helgen ( okejrå jag ljuger, kvällen och helgen) så skulle vi väga och då Stod det typ 57 kr för absolut ingenting, böt våg och då stod det 24,89 öre. Litade fortfarande inte på vågen så vägde den en gång till.. Japp då stod det 24,64 öre. Alltså sparade jag 25 öre! Alltså jag är Typ pinsam, vem bryr sig egentligen om 25 öre? Jag tydligen. Illa! Gillar inte mitt ekonomiska jag. Begränsade jag. Gillade när jag kunde göra vad jag ville Typ...