ChaCha, nej inte tjatja, menar Chacha som i danslåten. Chachacha

2010-09-30 16:07:54 My day
» [ 0 ] Kommentarer «



Goddagens,  tänkte bara titta in och skriva att jag faktiskt lever.
Sitter kvar i skolan och sällskapar med Johan medans jag väntar på Fröken Sofia som ska följa med till stallet. Igen. Värsta stalkern. Jag menar, hon tror att hon kan följa med varje torsdag och fririda min ponny? Ursäkta mig, men hallå? Vem tror hon att hon är?! Hehe skämt o sido, eller nej, Allvarligt jag skämtar inte. Eller jo det gör jag nog. Eller jag vet inte, eller nej faktiskt inte jag skämtar om att jag skämtar att jag inte skämtar.. är ni förvirrade nu?  Lyckades inte förvirra mig själv iallafall..ett misslyckat försök iallafall.

Men nu till det seriösa.. Har haft min första turism lektion. Veryfun. Är väldigt taggad på den här kursen, way better then EnglishC. Fast vill egentligen gå engelskaC men kommer inte orka eftersom jag har mycket att ta igen från förra året. Sådeså. Japp, turism är det. Hej då 0,5 meritpoängen och hej mitt nya fina MVG. fint självförtroende va? Eeey, i'm Awsome. kidding. Nejråå.

Måste sluta skriva nu, skäms över min icke-seriösa-bloggnings-attityd-dag-idag.


Virrvirrevirrpanna

2010-09-29 09:55:21 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

Efter att ha läst alla bloggar jag vet om, och vissa som jag tidigare aldrig sett, bloggat onödigt i mina tre bloggar, kollat igenom alla hästannons sidor igen och efter att ha råkat ha ner ett glasvatten på golvet och ipoden ramlade ner i't..Så hamnade jag ute på blocket och tittar runt. Ska nämligen sälja min Peak vinterjacka som jag köpte förra året. Ett väldigt onödigt och korkat köp för 4500kr eftersom jag inte ville ha den från första början utan jag ville ha en boomerang så i år har jag tagit mitt förnuft till fånga och sälja min "ny" inköpta jacka och köpa en marinblåboomerang istället. Om någon vill köpa min peak alltså, men tänkte kolla vad folk tar för dem ute på blocket nu så jag vet vad jag kan ta för den.. ett klurigt finurligt påhitt det där med att sälja sina egna kläder och saker på blocket. Blocket? vem döper en hemsida till blocket egentligen?

Nej nu måste jag sluta babbla, babbelbabbelbabbel..hehe.

Juste mitt smink är borta!!! Det är kaputt!! finns inte, existerar inte. måste tappat det när jag hattat mellan alla bilar, dumt och klantigt. Riktigt virrigt gjort. Jag har blivit riktigt virrig. Och jag gillar det inte alls! inte det minsta! Ladda mobilen existerar inte heller i min värld längre heller. den bara dör. varför dör den? slår lite gulligt på  screenen och inser att jag har pluggat in sladden i mobilen men inte i eluttaget. Duktigt gjort! Där har mina sista vuxenpoäng försvunnit.


Håll dig fin och ren

2010-09-29 09:37:33 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

Godmorgon.
Ligger i sängen och har kollat på miljontals victoriasectret klipp på youtube, ingen aning om varför. Läste något i tidningen om det och började söka och tillslut hittade jag jätte roliga sminktips som jag tänkte pröva till helgens utgång. Ska bli väldigt intressant!

Men först och främst ska jag ta mig till stallet idag, snart. Lillaponnin blev duschad igår. Vilket inte heller var särskilt uppskattat av damen, men vill man bli fin får man lida pin. Okej sen att det var hon som inte ville bli fin är en annan historia. Men sen ska hon klippas idag, äntligen! Det rinnger om henne efter ett lugnt pass, illa. Så nu ska en del av pälsen bort. Förra året körde vi på helrakning, året innan bara bog och hals, lutar mot det i år. Bättre att ta för lite till en början och klippa mer om det behövs senare, än att kapa allt och sen ångra sig.

vilket lulligt inlägg, how well så det kan bli ibland.






Bilder

2010-09-28 12:29:04 Bilder
» [ 0 ] Kommentarer «

Lägger in lite bilder från mobilen nu medans jag är iväg på lite ärenden, Fast jag inte får. Borde ligga i soffan och vila. men roligare att göra något. Herråå:) ( haha herrå, heter faktiskt hej då. )




korkade kusin förstod inte innebördan med att hålla i manen över diket och hamnade rätt ner i't! Oj vad vi skrattade, lilla klantskallen:)




Finfinalillabruna



Världens bästa Sabinis Gaaga med världens, säger världens för den är troligen det, godaste vita choklad! och sötaste!



En månad sen, vi skulle på make up store visningen.



En typisk lillabruna pose. nuttetööt:)



Vackra lillagrå, medryttarponnin dåra.



Nej vi kissar inte, vi plockar faktiskt svamp, lovar!!



Tummen upp

2010-09-28 12:03:09 My day
» [ 0 ] Kommentarer «
Herrejösses, det var lite läskigt lätt att ladda över bilderna.
Bildbomb kanske kan tänkas till bloggen. Sabina's chokladbilder ska upp iallafall!

(synd att jag är så oteknisk och inte vet hur min webbcam fungerar, för då hade ni fått en sån där söt tummen-upp bild, hehe)

Summer Glory

2010-09-28 11:55:38 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

Hola!
Sitter i soffan, nu tänker ni säkert, nähe gud vad ovanligt, har tjejen inget liv eller? men saken är den att jag har varit hos tandläkaren,igen. Och dragtit ut två tänder, igen.
Så har bedövning i hela höger sidan men det har börjat sticka lite så den verkar vara påväg att släppa, tack o lov. För jag verkligen dör av hunger snart! Vill äta matmatmat.
Jag ser lite ut som en groda med svullnad i ansiktet. hehe. Har bomull i hela munnen för att stoppa eventuella blödningar ur "hålen". Men usch, nog om min mun och mina tand-problem.

Ska senare ner till stallet för att tvätta min ponnihest. Men först och främst ska jag försöka lära mig hur man laddar över bilderna från iphonen till datorn. Nej jag har inte prövat ens så det kanske är, som man säger, piece of a cake. Eller är det ens så man säger? Gud vilket inlägg, babblar om allt och ingenting. Sa jag ens att jag var hungrig. För det är jag. Matmatmat..Mat är den enda som snurrar i mitt grodhuvud.
How well, ska väll sätta fart då. Lärarna måste undra vart jag tagit vägen den senaste veckan. inte bra Cassandra. inte bra alls!



Viva la France Spain..hehe


I'm out

2010-09-27 15:50:27 My day
» [ 0 ] Kommentarer «
Nu drar jag till jobbet. Börjar om en timme men ska först åka och lämna tillbaka bilen på firman, sen ska jag ta bussen (!!) mot jobbet och hem därifrån, vill inte åka buss. Får se om jag snor någon annan bil sen istället.

Skriver mer senare. kramar!!:)


Min ängel

2010-09-27 14:49:00 My day
» [ 1 ] Kommentarer «
Fick ett litet gulligt sms från min medryttare där det stod, ( måste tillägga, att jag älskar att få sms av Caroline, för det första skriver hon alltid massa fint om min lillabrunaprinsessa, och för det andra skriver hon så gulligtroligt):

"Litenbrun viskade i mitt öra att hon vill bli badad imorgon och klippt dagen efter:D för jag är jättevarm :o  så sa hon faktiskt till mig! Och så sa hon att jag skulle berätta de för dig :D "

Så ja, det får väll bli så. Om hästen till och med kan prata nu så är det något som inte står rätt till, så får väll ta mig ner till stallet imorgon och tvätta henne så hon kan bli nakenponni på onsdag. Söötponni som kommer se ut som en brunpudelponni!




Förevigt, drömmar.

2010-09-27 14:40:38 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

" Think of me when you wake up and i'm gone. I keep dreaming that you are with me. Think of us when we said forever. Think of my and remember that i'm gone.  Forever was what we said"

Nu har jag snart skrivit klart min psykologi uppgift nr2. UF grejjerna är klara, känner mig som en rätt hyfsad VD iallafall, hehe. Laddar ner lite musik till min ipod just, väldigt behövligt. Har inte behövt använda den särskilt mycket den senaste veckan så nu måste den uppdateras med ny musik och nya batterier för idag kommer den användas flitigt igen, just like the old day's. Ska ju faktiskt åka buss och promenera och det fungerar verkligen inte utan musik. absolut inte. kommer inte på fråga.

Så ska fortsätta med detta nu, skriver mer sen.

gulle♥

 


Toddvigg

2010-09-27 12:56:17 Bilder
» [ 0 ] Kommentarer «

Här satsar vi högt, nejråå. bara några ynka 80cm. Hur kommer det sig att hindrerna alltid ser så minimala på bilderna? Visserliggen är hästen stoor., okej, nu ljög jag, igen. Han är väll 155 isch. Min finfina Toddvigg. Måste hälsa på min prins snart. Över ett år sedan bilden togs. ♥


VD för UF

2010-09-27 12:38:02 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

Nu är jag riktigt duktig och flitig.
Sitter och kollar runt på internet efter gratis slasch billiga hemsidor. Vi har UF nu i skolan vilket menas med att vi skapar ett eget företag, fast för ungdomar. Så nu försöker jag tappert nog hitta någon lämplig hemsida som erbjuder något utöver det vanliga. Så vet ni någon bra hemsida som erbjuder något bra, hör av er till mig!
Det får kosta, men inte multum. Jag har även ett namn som jag gärna vill att vårat företag ska heta, men det finns även ett annat förslag, så vi får se vilket det blir. Jag är iallafall, hör och häpna, VD. Vilken jädra utmaning. hehe..

När jag är klar med UF-uppgifterna ska jag sätta mig ner med psykologin, en riktigt klurig uppgift som är en vecka försenad, ( Det finns egentligen inga ursäkter för att inte lämna in saker i tid, men jag har faktiskt varit sjuk, en giltlig anledning enligt mig idagrå) Sen lite Rättskunskap och mattematik ska även hinnas med idag. Men det borde gå. Börjar inte jobba förrens fem, så det blir nog inga problem. Ska även ut på en promenad idag!! MÅSTE! inga ursäkter!

psst: Ska åka buss idag, lite läskigt. Har inte åkt buss på nästan två veckor. hehe man blir lite-väl-bekväm med körkort.



Mist finns kvar!

2010-09-27 11:38:14
» [ 0 ] Kommentarer «

Fick en glad överraskning nu, Stoet Mist är fortfarande inte såld och det är ny fakta om henne också, samt nya bilder! FinfinaMist. Synd att hon kostar mer än vad som finns i min plånbok.
En annan sak också, pratade med föräldrarna ang hästköp och nu är det igång! Men ur egen plånbok, dem sponsrar en del iallafall, men jag måste betala överskottet.  So It's on!
Men tyvärr hann tiden överskrida en gräns så Aska hann bli såld, vilket suger! För hon var definitionen av perfekt..Men tydligen inte menad för mig, så nu letar vi vidare och håller tummarna om ett nytt stjärnskott!

I helgen blir det tävlingar med Sofia, Elina och Linn. Vi ska hejja på Erika!:)

 

Vackert dräktigt sto pris.ink moms. Hästar säljes



Mist, så himla vacker!

läs om henne här: http://www.hastnet.se/hastmarknad/sok/annons.php?aid=395436

 


http://pijano.blogg.se

2010-09-27 11:29:20 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

http://pijano.blogg.se

läste hennes blogg idag, för första gången. Är helt sjukt imponerad av henne! Ung och duktig, tränar sin häst i allt. kolla för ni kommer inte ångra er!! :)


Moving mountains

2010-09-27 09:34:53 My day
» [ 0 ] Kommentarer «







It's like moving mountains.
Why won't you just leave me.
You just leaved me.


Where is the hope?

2010-09-27 08:41:10 My day
» [ 0 ] Kommentarer «



"dagarna går men tiden står still
och jag kan inte stanna kvar här fast jag gärna vill
jag tänker aldrig på de människor jag glömt
jag tänker aldrig på de drömmar jag drömt"




At work

2010-09-25 10:35:20 My day
» [ 3 ] Kommentarer «



Hola! Sitter på lagret på jobbet, ( massa på, påpåpå) Skriver ut hylkantsetiketter, väldigt underhållande!
Har redan gjort hälften av det som skulle göras men nu väntar det tråkigaste, plocka upp ramar. Flera pallar med ramar. How great is that? very..aa fast nej.

Det positiva med att jag jobbar idag är att jag får jobba med Sabina, min absoluta favorit kollega. ( egentligen får man inte skriva/säga så, men båda älskar hästar, kläder mm. Så vi fungerar väldigt bra ihop, haha nu låter det som vi ska gifta oss, men så är inte läget. Så ni kan andas ut.) Men ska sätta fart nu igen.

Massa kramar till er, skriver mer under dagen. Ska skriva om gårdagens underbara ridning också! påminn mig!


Lite night-chat

2010-09-25 00:12:51 My day
» [ 0 ] Kommentarer «
Hej så här på kvälls ( natt-) kvisten. Ligger i sängen och borde verkligen sova, ska börja jobba 9 imorgonbitti istället för 12. Det suger att jag måste gå upp och jobba tidigt eftersom det var tänkt att jag skulle få en lugn helg efter att inte ha varit ledig på tre veckor. Men samtidigt betyder det mer lön så det tackar jag för. Hehe. För övrigt är det tänkt att jag ska på bloggawards imorgon men hoppar nog det, förlorar visserligen 200 kr på det men jag har verkligen ingen som helst lust. Kanske drar på efterfesten bara på café opera;) however, ska prata med mamma imorgon ang två ston. Lutar mot den yngsta(billigaste), det är även henne jag fastnat mest för. Men vi får se vad söta mamma har att säga om det hela:) Sweet dreams peps<3

AUTUMN

2010-09-24 08:52:05 Insperation
» [ 0 ] Kommentarer «



Bara för att det förra inlägget blev så tråkigt, så får ni nu den här bilden, En tröja från GinaTricot som jag vill inhandla, ska ringa upp till HaningeCentrum idag och fråga ifall den finns..

Men nu hörrni väntar frukost och några timmars plugg, kram på er!


Godmorgon

2010-09-24 08:45:40 My day
» [ 0 ] Kommentarer «
Gud, min statistik bara stiger. Förstår inte hur eller varför.  Men oj vad roligt det är att se att nytt folk kikar in och läser! Välkomna! hoppas att ni stannar! :)

Godmorgon förresten, stannade hemma idag igen. Hade någon extrem huvudverk samt tandvärk, gillas inte.
Så sitter i soffan och kollar på Vakna med the voice, Rapattackrna är bäst!
Ska snart ( hör och häpna) äta frukost. Sedan ska jag plugga, skriva en marknadsundersökning, lite psykologi osv. Ska även kolla runt på hästsidor, mail och lite annat.



( nej, det går verkligen inte. Har försökt att ladda över en bild på bloggen, men det vill sig inte så det blir tyvärr ett bildlöst inlägg)

Aska, ett årigt sto.

2010-09-23 22:50:45
» [ 2 ] Kommentarer «

Mycket fint sto!!. Hästar säljes

Aska
Har pratat med hennes ägare en del, men hon är eventuellt redan tingad. Men vi får se. Är dökär i den här söta ettåringen!!


Och med detta säger jag Godnatt och Sovgott. Har skrivit klart mina mail, inte pluggat det jag ska, knarkat alvedon, duschat osv. Så nu ska jag sova..Skriver mer imorgon:)

SweetDreams.


Letande fortsätter

2010-09-23 22:05:53
» [ 0 ] Kommentarer «

Dimmbrá frá Miðey-
hittade henne idag på bukefalos och har nu mailat ägaren ang stoet. Hon är femgångare, två år, Elitstam väldigt fina föräldrar. Visar stora och flotta rörelser. Kom till Sverige som föl.
Brukar i vanliga fall inte gilla skäckar, men hon fastnade jag verkligen för. Tyvärr rätt dyr för att vara två, men jag ska nog ändå ta mig en titt på henne och ett prat med mamma. Hon finns i Kalmar wich means ROADTRIP!¨



Alisa-

en har jag hittat en liten dam som är född nu i sommar. Femgångare som visat alla gångarter i hagen med bra aktion, väldigt välutvecklad för sin ålder. Hon är fölbedömd till 7,86 och har både Jorik från lönneberga och Mökkur i stammen. läs om henne här.
Ska skriva mail till hennes ägare och fråga lite om henne.


 


As the sky is open

2010-09-23 10:20:21 My day
» [ 0 ] Kommentarer «
Godmorgon. Har fortfarande inte vant mig med att vara "tandlös" på vissa ställen i munnen. Så idag stannade jag hemma från  skolan, dels för att det gör ont, för det andra är jag svullen i ansiktet och har världens grodhaka. Pga utdragningen allstå..hoppas jag. hehe.

Men även om jag inte är i skolan så måste jag ta mig till stallet, ska åka dit alldeles strax. Ska först åka och hämta Caroline för att sedan åka och byta bil, måste ha den större bilen för vi ska handla foder, morötter osv. Hästarna togs nämligen in igår, väldigt skönt. Mindre skönt är att det måste packas hö, konka vatten och mocka. Men samtidigt så är det en del av att ha häst, det är en liten bonus med att ha en egen häst. Det är de som skiljer att ha egen häst ifrån att gå på ridskola.
Sen efter stallet ska jag hem, städa mitt äckliga rum, plugga lite. Senare ikväll blir det Forsgård med Sofia igen. Vi börjar bli stammisar.

Juste ska hämta ut mitt körkort idag också!!!!!!'




Ha-ha! Werdoos:)


Tandlös-tjej-91

2010-09-22 15:47:25 My day
» [ 3 ] Kommentarer «

Ajajaj..Satan o förbövelen vad ont det gör!
Har varit hos tandläkaren och dragit ut två tänder, en från överkäken och en från underkäken, på vänster sida. Tyvärr hade jag redan en glugg på vänster överlinjen så nu är den kluggen dubbelt så stor och sedan har jag en precis en glugg under på underlinjen. Så aa nu ser jag ut som fem snarare än 19, isn't life lovely?
Så nu har jag jätte ont, mår illa av smärtan. Själva utdragningsprocessen gjorde inte alls ont, men nu i efterhand så gör det förskräckligt ont.Plus att det slutar inte blöda, fast jag sitter med bomullstussar i gluggarna, så jag ser förtaskig ut. Svullen och eländig. Stackars mig.

Nej nu sitter jag bara och beklagar mig, Snart får jag tandställning. Tänk positivt! Fast nästa vecka på tisdag ska jag dra ut två till på höger sida.. Hmm positiva tankar, nejråå sådana finns inte just nu.
Ska titta runt efter något litet förtjusande ungsto eller unghingst nu istället.. måste roa mig. Tv'n är inte alls underhållande just nu..:/

Förresten så kan jag inte prata, sluddrar bara,men inte för att jag är drogad utan att dom har bedövat hela vänster sidan av ansiktet. haha.. läpparna hänger, drägglar lite gulligt också. Ser efterbliven ut när jag försöker prata. Så för en gångsskull är jag tyst, hehe.


 

Hehe..



Ingen bebiföliis :(

2010-09-22 10:08:03 My day
» [ 1 ] Kommentarer «
Det här är hopplöst, det är inte meningen att jag ska få ett föl. Hrisla var inte dräktig den här gången heller. Men hon är påväg in i brunst igen, men snart börjar det bli sent för betäckning, eller alltså, inte sent för att betäcka men det blir ett sent föl. Om det nu skulle bli så att hon är dräktig nästa gång. Så vi vet inte riktigt hur vi ska göra, anitngen så betäcker vi igen och om det inte går då så ska vi ta prover på hennes ägg osv. Så får vi se hur vi gör nästa sommar. Men jag vet inte om jag har lust att vänta två år på att få ett föl, så vi får alltså se. Vill verkligen ha en Hrisla och Ylur avkomma, men är tiden värt det?

Annars så ska jag kolla efter unghäst, ( har redan börjat leta lite, hehe) om jag hittar någon nu som verkligen känns rätt så spelar det ingen roll om den är 1 eller 2,  för skulle ändå vänta på ett föl. Så jag letar vidare.
Men det känns så himla tråkigt att inte få ett fint föl från Ylur.:/

Nu ska jag til stallet, är sjuk...men ska rida iallafall! :)


Hoppas, I could really need a wish right now

2010-09-20 22:40:56 My day
» [ 0 ] Kommentarer «
Imorgon får vi reda på om Hrisla, stoet som förhoppningsvis bär på mitt blivande föl, är dräktig. Hoppas verkligen det. Har så länge drömt om att få ett eget föl, att få lära upp och vara med från första början. Så håll nu alla tummar och tår att hon är dräktig, vackra Hrisla.



kanske dags för mig att ladda över bilderna som jag tog på henne i sommras, så slipper jag använda samma om och om igen. Men i o försig, så är den väldigt fin så vad spelar det för roll?

SweetDreams:)


Taaadaa!

2010-09-20 22:31:16 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

Gillar ni min nya header? blogg? ( för er som inte visste om bloggen ännu.hehe)
Underbara söta EmmaStaaf har fixat den, förklarade hur jag ville ha den och den blev identisk, om inte ännu bättre. Så nu gott folk kan ni lägga gamla bloggen på hyllan, för det är den här som kommer uppdateras dagligen och ofta. :)



Liten p söt Cassandra, förra sommaren. Växt ifrån sötheten. hehe.


Ny header, snart klar :)

2010-09-20 13:17:42 My day
» [ 0 ] Kommentarer «



Ny header, snart är den där! kanske till och med ikväll, who knows?:) Älskar den, Emma är bäst! :)


Letar, Söker, Drömmer

2010-09-18 14:51:47 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

Sitter och kollar runt efter lite hästar,  om mina planer går igenom så kommer jag förmodligen att köpa en till. Men bara om det skulle vara så att Hrisla inte är dräktig. ( fast hoppas att hon verkligen är dräktig, hon är så fin Hrisla.) Alla hästar är länkade så ni kan läsa om dem. Enjoy! :)

Unghästmönstrad hingst av Barbara Frische avelsdomare. Hästar säljes

Hingst 2008


Superflott 5-gångssto!. Hästar säljes
 
Flott 5-gångssto'





Mist, min solklara favorit. Lovande 5-gångssto, även dräktig.


Nu undrar ni som känner mig säkert varför jag letar häst, jag har ju redan en och väntar på ett föl. Men den 21 september får jag svar om Hrisla är dräktig eller ej, hoppas verkligen att hon är det. Men om det skulle vara så att hon inte är det så kommer jag antagligen köpa en unghäst, nyinriden eller inte alls riden. Beror helt på vad det är för häst. Så därför tycker jag att Mist skulle passa bra in, ett ungsto med hela livet framför sig, nyinriden men måste utbildas vidare, även dräktig med Glampi från Snararp. Ett riktigt kap, har verkligen fastnat för henne. Så himla vacker.


Pictures på Vackraste!

2010-09-18 14:05:36 My day
» [ 1 ] Kommentarer «


Världens finaste lillabruna med Caroline på ryggen.  så fina så!!
Duktiga Agnes är fotografen, hoppas det är okej att jag tog bilderna.hehe.
Z ska med i veckan och fota mig och lillabruna samt lillagrå:)

 










Snart är det min tur!

2010-09-18 14:01:08 My day
» [ 1 ] Kommentarer «


Regn,rusk och mörker<3

2010-09-18 14:00:19 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

Är på jobbet, regnet öser ner utanför. Men jag bryr mig inte. För vet ni? jag har körkort*(!!) så regn dosn't matter, hehe.
Efter jobbet blir det stall, sen förhoppningsvis bio med älsklingen♥



Carro och min lilla ponniplutt♥


I Made it, i fucking Made it!!!!:D

2010-09-17 22:37:25 My day
» [ 1 ] Kommentarer «
KÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖRKOOOOOOORT!!!!!!!:D:D:D jag har körkort!!!:D

Vad gör vi? Nu kör vi!

2010-09-16 22:10:35 My day
» [ 0 ] Kommentarer «
If i made it tomorrow, så säger jag bara:vad gör vi? Nu kör vi! ett, två, tre.. Fanta och rose, ett, två, tre ge mig fanta och rose. Ett två tre, alla brudar ner på knä. Vad gör vi? Nu kör vi! Japp, så ligger det till gott folk. Ska fortsätta plugga och sjunga nu. Sen sleeptime! I'll see u in the morning sky,

My body is froze

2010-09-16 13:40:36 My day
» [ 0 ] Kommentarer «
Nej det här är då så långt ifrån okej som det kan bli. Mina inloggningsuppgifter till skoldatorn vill absolut inte fungera. Hur jag kan använda datorn nu undrar ni säkert nu? Snodde Sofie's uppgifter, hehe.
Har haft världens längsta håltimme nyss, eller den är inte över ännu. Svenska redovisning på något som jag inte alls förberett mig på, vilket suger. Mitt huvud hinner inte snappa upp allt som händer runt omkring.
Vill verkligen åka till stallet och rida, men jag finner ingen tid till det. Men i helgen ska jag troligen ha hunnit göra klart en del så jag kan ta mig tid till stallet igen. måste. finns inga men eller bortförklaringar längre.

Men nu måstemåstemåste jag verkligen,verkligen plugga till redovisningen.

( Använde en dator för en gångsskull, hehe..kan använda kursiv text igen, och fet, överstryckt och understryckt(!!) )
 

Min nya tröja luktar gammal kyckling

2010-09-16 11:18:14 My day
» [ 0 ] Kommentarer «
Holahola! Har psykologilektion med leszek ( uttalas leschek). Hans lektioner är inte så intressanta tyvärr, har alltid sett fram emot att ha ämnet psykologi, men våra psykologi lektioner handlar mest om lärarens helt (o-)intressanta liv och hans idéer, vilket gör att man hittar på annat att sysselsätta sig med. Så som att skriva lappar, kluddra på bänkarna, fnittra med ansiktet mer i mobilen. Jarå, jag lovar. Vi går sista året i gymnasiet;) Kramar

Mitt jobb<3 mig

2010-09-15 18:05:15 My day
» [ 0 ] Kommentarer «
Älskar mitt jobb, speciellt idag, just idag! Sitter i lunchrummet och pratar med mina kollegor, två som slutat och sen är vi några som säger hejdå. Jätte tråkigt:(. Så har suttit här i tre timmar nu, men får betalt, very nice! Få pengar för att äta och prata strunt slasch gossip. Efter jobbet blir det promenad och kolla på pojkvännens hockey träning. Sen plugga al night long! Men skriver mer sen;) kramar

Morgon stress

2010-09-15 07:40:17 My day
» [ 0 ] Kommentarer «
Ajajaj.. Min morgon kunde ju ha börjat bättre. Somnade halv tio igår, vaknade sju, bussen går alltså om 28 minuter. Min mage dödar mig, det ilar i benen..aa en hemsk morgon. Och till råga på allt så missar jag bussen, jag missar aldrig bussen, Aldrig. Plus att det regnar, massvis. Så har ingen större lust att gå ut till vägen för att försöka hinna med en annan buss.. Så nu kom mamma och kör mig. En glad cassandra, en mindre nöjd mamma. ( får gottgöra det på något sätt sen). Men nu är jag i bilen. Kramkram

Dumma Nv lärare som snor min pojkvän, desperat-tjej-91

2010-09-14 21:11:42 My day
» [ 0 ] Kommentarer «
Hemma från jobbet och ligger just nu i sängen( fortfarande för lat för att hämta datorn) och pluggar lite smått. Hade tänkt att sova strax, ( ensam, helt ensam i min stora säng, vart är då min pojkvän kan man undra? Jo han är på någon paddling slasch camping med skolan, detta var tydligen obligatoriskt. Hur sjukt är inte det? Att vuxna människor ( de flesta Som går i trean är ju över18, alltså myndig=vuxen) måste sova med klassen på sin ledig tid? Tänker dom inte alls på att eleverna har ett lov och att ( som i detta fall) de har en liten ensam flickvän som vill ha sin snarkande nalle bredvid sig?! Nejråå, jag ska nog klara mig..ehm men jo..det ska nog gå..hehe..mardrömmar utan min älskling. Hej desperat-tjej-91 :) nej men nu får jag ta mig i kragen och sova.. För då går tiden fortare och ju snabbare tiden går, desto snabbare får jag träffa min prins! Så får det bli, sweet Dreams. :)

I'm off to work

2010-09-14 16:53:26 My day
» [ 0 ] Kommentarer «
I'm off to work now. Meet the new girl, fight with My boss and everything. Mm jo så kunde det ha låtat, men snäll och cool som jag är i min höstiga outfit, så ska jag bara till jobbet i två timmar. Välkomna den nya tjejen, prata lite smått Allvar med min chef. Inget farligt alls. Lovar. Hehe.. Bild på outfit kommer sen, känner mig punkig och inte alls lika söt o pryd som vanligt..gillar't. Kram på er:)

Ajjjrå

2010-09-14 14:46:36 My day
» [ 0 ] Kommentarer «
Home from school.. Väldigt skönt! Har kopiöst ont i magen, så sitter nu i soffan och läser lite olika saker, i brist på annat. Vid fem ska jag bege mig till jobbet. Vettetusan hur jag ska orka med magont och allt. ( Gud vad jag klagar, orkar inte ens resa på mig och hämta datorn och blogga som en normal människa, hehe) efter jobbet ska jag pluggaplugga och plugga lite mer. Städa ska jag också se till att göra. Ett måste! Men nu ska bege mig till böckerna och verkligheten,( som inte alls låter särskilt frestande)

God morgon

2010-09-14 08:47:08 My day
» [ 0 ] Kommentarer «
stolt som jag är över att jag kan blogga från mobilen.. Så tänkte jag skriva ett morgon-inlägg:) väntar på bussen nu, har en lång dag framför mig. Skola sen direkt efter blir det jobb, måste springa in på ett solarium också! Är lika vit som ett vitt lakan. Ganska ovious att det är ett blått lakan iallafall ;). Juste värt att poängtera. Plattade mitt annars spikraka hår, rakare. Plattare. Kram på er

Duktiga jag :)

2010-09-13 14:19:13 My day
» [ 0 ] Kommentarer «
Wooooho:D nu kan jag blogga ifrån mobilen. Illa att jag inte kunnat det tidigare. Otekniks-tjej-91

ZzZzz..WaakaWakkaEhEeh..

2010-09-12 13:34:13 My day
» [ 0 ] Kommentarer «
2,5 timmar kvar att uthärda.
Känner mig lite sådär halvsugen på att åka hem och bara lägga mig i sängen med en film tills jag slocknar.
Men nu slog det mig att det kan jag ju fortsätta drömma om. För fröken Ståhl måste städa sitt förbaskade rum som hon slasch jag inte kan hålla fint. ( andra och tredje person var det va? )

Hugs♥



Förresten: Är det normalt att man blir dåsig av hostmedicin? för jag ser nämligen katastrofalt just nu plus att min kropp är en enda stor geléklump..hmm? Flashbacks.

Hejhopp

2010-09-12 10:49:37 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

Uppdateringen är på botten av en pool, nej en sjö! Eller nej ännu värre, på botten av ett djupt mörkt hav!
Men mina dagar är inte så världsliga, jobbar,pluggar. Eller så är jag i stallet och rider mina ( min och min andra låtsas min ponni) underbara ponnisar, eller så är jag lite galen och håller till på gymmet och tränar. Självklart måste jag umgås med min pojkvän också+ vänner.

Men just nu är jag dödssjuk. ( Lovar att jag hostar snart upp lungorna och allt som finns där inne). Men jag har krigat mig upp nu i helgen-to be continued...-, även då jag legat i feber i en veckas tid,hostar,rapar ( stryk det, hehe skämt! Okej ta det lugnt, Det var ett skämt!!) -fortsätnning...För jag skulle aldrig ge bort mina älskade helger. OB i allas hjärtan.

Måste rusa:D



Juste,glömde..är på jobbet


ÄNTLIGEN! one down,. one to go.

2010-09-09 14:47:04 My day
» [ 1 ] Kommentarer «
I did something today! But i cant tell you guys, not yet. But soon!

Så stolt, Så lycklig, allt känns så bra! FY FAN VAD JAG ÄR BRA!!!!:D

Flowers means that your sorry, Chocolate means I love you.

2010-09-04 15:24:07 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

Oh herremingud! Vilken kväll slasch natt jag hade igår!
Tanken var att jag skulle ha en myskväll med pojkvännen, men fotboll visades på Tv'n och en söt liten Ida ville så gärna dra ut till stora staden för lite fiesta. Så sagt och gjort, bara att dra av pyjamasen och på med en liten svart klänning, hann inte ens fixa håret. Men så kan det bli. Det bästa med kvällen var att jag inte betalade ett öre, Ida bjöd mig på allt, och några andra. hehe.
Vi dansade hela natten, träffade på massa välkända ansikten! Väldigt roligt! En av de roligaste utekvällarna, helt klart!

Idag står det på schemat att vara bakis, check!
Gymma, alldeles strax, ska in på solariet också. Sen ikväll blir det Fiesta igen, först hemmafest, sen blir det troligen Nype igen!


Tävlingar

2010-09-02 10:09:38 My day
» [ 0 ] Kommentarer «



Juste, när jag endå är igång.

Jag har nu anmält mig och Embla till vår första tävling tillsammans. Inga krav, målet är att komma in i ridhuset ( kan ju vara en bonus), rida så bra och avslappnat vi kan, Embla har väldiga nerver så hon blir lätt lite stressad. Så målet är att hon ska gå runt, avslappnat, ren takt och inte bli diskvalificerade. Formen, aktionen är rätt oväsentlig nu första gången.

Har även hittat två andra tävlingar som jag tror att jag ska anmäla oss till. MörsKM, och Luciatävlingen på Forsgård. Blir troligen en Gummikurs i november också. :)


Let me hear your love song

2010-09-02 10:01:51 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

Godmorgon på er. Hoppas allt är bra med er. ( låtsas att någon annan än jag läser den)
Själv är man sjuk, ( skriver man så, egentligen är det väll "idag är jag sjuk") Nåväl, vad gör man en dag som denna då? Jag hade tänkt skriva klart min ansökan om sommarjobb på Island. Har hittat en gård som låter väldigt intressant, de som har gården är även svenskar vilket kommer underlätta det hela!
Ska även städa hela huset, mamma är borta så jag tar rollen som mamma, eller ja. Försöker.
Hunden ska få komma ut på en lååångpromenad ner till ängen och springa av sig. Plugga ska jag väll också orka göra. Är ju inte döende! eller nästan..



Damn SL, Damn Photo!

2010-09-01 14:23:18 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

Vad gör man en dag som denna? När man börjar 8 och slutar 10. Helt meningslöst.
Jo, efter skolan så hade vi klassfoto. Varför kan man då fråga sig. Man blir aldrig riktigt nöjd, eller så blir håret inte alls som man tänkt sig, eller så har man bara inte kläder som passa för ett foto som folk kommer kunna se och minnas så länge dem där hemska skolkatalogerna finns! Oh ja, gud vad jag hatar klassfoto!
Till råga på allt så ramlar nästan jag och min kompis av stolen för dem är så rangliga..Ha-ha, gissa om det satte igång klassen? haha:)

Efter det så hamnade jag i Centrum med Elin, vilket inte alls var planerat. Hade helt andra planer planerat för mig, men SL strulade till det för mig. Damn SL.
Men hur som haver, Vi åt tacobaren, fick även sällskap av Mia och Ida, väldigt trevligt. Sen ni, då köpte jag min efterlängtade Rosring! Den fanns! I min storlek! Det måste vara ödet. haha.
Fick även med ett par örhängen hem. Nu har jag redbullen i högsta hugg och målar naglarna framför tv'n som visar GreysA, OCH sitter vid datorn. Japp, jag är tjej. Kan göra massa saker samtidigt..

Soon: jobb.



Ringen och örhänet. Ska visa resten senare.