SEFJAMIIIN

2010-10-30 10:26:42 My day
» [ 1 ] Kommentarer «
godmorgon på er!
Sitter på jobbet just nu och skriver lite kampanjer, slutar klockan fem och då ska jag träffa Sefjamin för lite stall,ridning och flams! Diggar den bruden! och är förjävla AVIS på den bruden just nu! Hon ska få rida i GLOBEN i år!! GLOBEN HORSESHOW!! Men om någon förtjänar det så är det faktiskt hon efter allt strul med häst hit o dit! Är jätteglad för hennes skull!! och är avis, men på ett bra sätt:) hehe..men så ser min dag ut. Skriver sen.

Synd att Ylva inte vet vem jag är, hehe.

I'm Alive

2010-10-28 22:43:58 My day
» [ 0 ] Kommentarer «
Tjatja ( skämt o sido, blev plågad av mina kära klasskompisar om att jag ser ut som en tjej som skulle kunna gå runt och säga tjatja med sån där övertöntig röst, helt normalt, elaka!) men hur som, jag lever men är väldigt upptagen så bloggen blir lite singel för ögonblicket. Hehe.. Men lovar att blogga mycket i veckan för imorgon börjar mitt höstloooov!! Ä N T L I G E N !!

Leave it to the wind in the west

2010-10-25 11:22:43 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

Klest med uppdatering på den här sidan av världen.
Har haft en väldigt lugn och avkopplande helg. Mycket släktmiddagar, bio mys med älsklingen, ridlektion för MalinS ( blev mest en psykolog lektion), hållit ridlektioner och lite annat skoj.

Veckan kommer bara bestå av jobb,pluggpluggplugg och stall. INGET ANNAT! Det låter kanske inte mycket, men det är det! UF ska fixas klart och vi är på ruta 0 och ska till ruta 10, den här veckan. Har ett jätte stort rättskunskapsprov på 6 kapitlen på torsdag och massa inlämningar. Har även fått in lite extra tider i veckan med jobb. Gillas starkt! Har även fått in en extra häst på schemat.
Så ja, det låter inte mycket men för er som har gjort detta eller går samma grejjer som mig vet att det är sjukt tufft! 

Men ska sätta igång med pluggandet nu, har lunchrast.. Fast ingen rast. Måste plugga..på min rast! ( arg-tjej-91)


Älskar postis-per

2010-10-22 12:44:26 My day
» [ 0 ] Kommentarer «
Nu känner jag mig bättre igen, gick ut och lyssnade på musik.
Sen kom min bästa vän, postis-per med brev till mig. LÖÖN!! Den kändes bra att få. Nu är jag inte fattig längre:)

ska rusa till skolan och hämta lite böcker nu, puss
 

Det stavas D A M P !!

2010-10-22 12:29:16 My day
» [ 0 ] Kommentarer «
Gud vad jag blir trött på allting.
Jag skulle inte jobba idag för att jag ska iväg och fira en släkting samt bli firad, ( fyllde ju nitton i JULI, så då tänkte " jaa vi firar henne nu i oktober! suck) vilket jag såg fram emot. Men nej, nu kan inte den som skulle jobba åt mig längre, vilket betyder att jag måste jobba.
Sen ååhh, jag borde verkligen inte blogga nu.


Feels like the first time

2010-10-22 10:21:53 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

Godmorgon.
Vaknade upp och tittade ut " ooooh jävlar" det var ju verkligen vitt ute. Eller det är det fortfarande,
Blev väldans glad för Snö kallar fram så mycket mysiga stunder som tex, ramla ner i snön, bli blöt, massa snöbollar som flyger höger till vänster, sen fryser fossingarna till isbitar för det finns inga skor som klarar av vinterns kyla..men ändå.. så är vintern och snön så underbart vackert och mysigt. Julen närmar sig, man får klä på sig flera tjocka lager kläder med mysiga vantar och mössor, halsdukar som täcker hela ens ansikte. MyyysFaktor10!! ( citerat från Sofia)

Men nog om snön, igår blev det inte mycket mer bloggning.  Behövde en stund för mig själv och det var så skönt.
Satte in tandställningen, tog sisådär en kvart. Elin och jag tappade hakorna när han sa att det bara skulle ta ungefär en kvart, hade räknat med minst två timmar typ..hehe. Men efter att rälsen var på plats åkte vi hem och gjorde...minns faktiskt inte. Eller jo, my mistake. Elin övningskörde på vägen for the first time. Very impresséd. Hon var jätta duktig! Sen åkte jag hem, tog en låångdusch, målade naglar, smörjde in mig i massa goa krämer och avslutade kvällen i min pojkväns famn med varsin tekopp i handen framför tv'n med Paradis hotel.

Förresten: Det är ett mysterium hur man äter med tandställning, Det är ett mysterium hur man pussas med den, det är ett mysterium hur jag ska släcka min dödliga hunger just nu när det gör ont i munnen, det finns ingen som helst mat hemma och jag har ingen bil så kan inte ta mig och handla heller. livet är så orättvist...Nejrååå så gnällig ska jag inte vara. hehe


TuffTuff

2010-10-21 10:43:10 My day
» [ 0 ] Kommentarer «
Hooola!
Har precis haft svenska uppsatsskrivning. Satt inte tiden ut, men längre än hälften. Skrev en krönika  eller något liknande, om Nätdejting. Fast jag har ingen som helst aning om jag har skrivit en krönika. Jag kan knappt skillnaden mellan krönika och artikel? Eller alltså jo, kan väl den stora skillnaden men inte den lilla detaljen. Så det kan bli spännande och se vad det blir för betyg på detta.

Snart ska jag hämta bilen och Elin, sen ska vi ÄTA mat. Jag är JÄTTE Hungrig! Sen ska jag till tandläkaren och sätta ni tandställningen, huha vad läskigt! Jag vet, jag är jätte efter. Alla får tandställning mellan 6an och 7an. Men jag skulle få då, hade tid och allt bokat. Men gömde mig toaletten och sa att jag "glömde" bort tiden. Så fick ingen ny tid då men fick det nu. Bara tacka och ta emot. 
 
Hörs efter när jag har en räls i munnen, jag kommer bli nunna efter det här. Bebi kommer inte viljas pussas med mig dåraaa:( buhu.

It's so easy

2010-10-20 12:36:35
» [ 0 ] Kommentarer «

Åh nu är jag helt översprallig! Lyckorus!
Pratade med min ridlärare Malin Schön ( Världens bästa ) om en liten söt häst vid namn Einrad. Och nu är jag ännu mer sugen på att köpa henne. Nu får vi se hur allt blir. Jag hoppas verkligen på det här! Min dröm. Drömhäst. Det kanske händer. Är så glad. Men ska inte ta ut några händelser i förväg. Det kanske inte alls blir så, men hoppas kan man alltid. Och just nu känns det som om det är nära!

En annan bra nyhet: Pojkvännen fick 59 poäng på teoriprovet, så han är godkänd. Snart ska han köra upp och jag håller alla tummar och tår att han klarar det. För det här är en av hans drömmar. Min lilla älskling behöver sitt körkort. För det kommer göra honom så lycklig, och det är allt jag vill att han ska vara. Lycklig.♥ Så ska gå till bussen strax och möta honom i Farsta för att se om han klarat det! Hoppashoppashoppas! Och nu för tiden älskar jag att åka buss, med musik i öronen och alla underbara tankar i huvudet som flyger omkring. Det är underbart enkelt just nu. Efter det ska jag plugga och jobba. Ikväll blir det stallet, ska rida min prinsessa och har Sefjamin med mig! Min dag kommer bli underbar!

 







Snälla Cissi tyckte att jag kunde få dreggla lite mer så hon skickade snällt över lite fler bilder på Einrad..hehe jag är som besatt. UnderbaraVackraHäst♥


Jösses..!

2010-10-19 17:00:20 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

Oj kollade statistiken, ligger runt 100-120 läsare per dag! Känns rikigt roligt:D
Välkommen till min blogg nya läsare! Jätte kul att ni hittat hit! hoppas att ni stannar kvar:)

Det är så roligt att blogga när man ser att folk faktiskt läser och läsarantalet ökar! Keep it going.

Så känner vi ( med vi, menar jag mig själv, hehe) om detta!:D ignorera mössan.

K R A M A R


I don't know how to let you in

2010-10-19 16:51:07 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

Sådär, nu har jag skakat av mig alla snurriga tankar och börjar äntligen tänka klart igen.
Det där med att tänka klart påminner mig om en sak? LillaCassandra ( jaaag, memeI) måste sätta igång med lite plugg som hon har att göra. Eller som jag måste göra, tycker inte alls om att prata i tredje person.
Klockan 7 har vi personalmöte på jobbet, det tar nog två timmar eller något liknande. Ska bli spännande. Det brukar bjudas på lite gottis. hehe. Sen ska jag hem till min pojkis och fira honom med lite vänner.  Så ser min dag ut, har endast jobbat med UF gruppen i några timmar idag, resten var inställt! Och imorgon har jag bara två lektioner, sen sitter jag kvar med UF för att få tag på leverantören och även göra lite left-overs. Sen ni, blir det ridning. men inte idag, imorgon!

Juste, min UF grupp har en affärsidé! Det är en stor lättnad. Tur att min fina vän hjälper oss nu. kommer bli kanon!

"And suddenly everything feels good"



And everything feels like magic.


Millions miles away

2010-10-19 13:18:34 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

"Written in the stars, a million miles away"

Gud ni anar inte hur mycket jag verkligen vill komma bort härifrån. Inte på någon solsemeste, nej. Utan verkligen bort. Flytta långt bort, lämna allt. Börja om på nytt, ett nytt liv med nya kapitler. Börja bygga på det liv som jag drömmer om. Skaffa nya kontakter. Börja om helt från början.  Jag behöver något nytt, ett nytt projekt. Mitt liv känns, just nu, som om varje dag repeteras om och om igen. Ingenting nytt händer. Samma skola, samma människor, samma jobb, samma hus, samma läxor och samma stall. Ingenting nytt.

Jag vill påbörja ett nytt kapitel, där allt går efter mina krav. Efter mina drömmar och ingen annans. För just nu lever jag inte i min dröm, utan i någon annans. Min dröm är inte att sitta på något kontor dag ut och dag in. Nej mina drömmar är så mycket större än så. Eller jag vet inte ens om man kan kalla det drömmar för egentligen är det mina mål. Mina krav på vad jag ska göra innan jag lämnar den här världen. Jag vill inte vara en i mängden, jag vill bli någon. Inte kändis som ni kanske tänker på nu, utan jag vill vara någon i mina egna ögon. Jag vill kunna känna att jag lyckats åstakommit något med mitt liv. Livet är för kort för att leva i någon annans drömmar. Min dröm är att göra det som gör mig lycklig. Och det jag gör just nu, gör mig inte lycklig. Jag vill bort, flytta till en ny stad, kanske till och med ett nytt land.

Island, det har alltid varit mitt drömland och jag har länge drömt om att åka dit, men de senaste åren har min nya dröm varit att flytta dit, permanent. Jobba med det jag älskar. Islandshästar. Förr ville jag verkligen inte jobba med hästar eftersom det var min hobby. Så min tanke var att om jag börjar jobba med hästar så kommer jag tappa känslan av att det är min hobby och det skulle bli mer ett jobb-tänkande. Men nu ser jag det ur ett annat perspektiv: jag vill jobba med hästar, att kunna kombinera sin stora livsglädje med jobb vore det ultimala. Hästar, min hobby skulle inte bli jobbet, utan jobbet skulle bli min hobby. Tänk att få, varje dag, hålla på med något som du älskar? Visst vore det toppen? Det är min nya motivation i livet. Att få jobba med det jag älskar. För jag ska säga er, efter att ha genomgång en hjärnoperation har jag börjat se livet ur ett annat perspektiv, en annan synvinkel. Man lever bara en gång. Så därför ska man passa på att njuta och göra det bästa av precis allt. Visst, det är jätte svårt ibland att vara postitiv, eller rättaresagt det är omöjligt. För vi alla är människor som har olika tankar och åsikter. MEN, man ska leva efter sin egna dröm, ha sin egen vision av livet och leva efter den. Man går miste om så mycket om man sitter och tänker på vad man ska göra med livet. Gör det som gör dig lycklig, börja där och så kommer det sluta bra. om inte fantastiskt.

Just nu är min dröm att komma ut på tävlingsbanorna och starta min karriär där. Bilda ett namn för oss ryttare. Se framgången som jag och hästen gör tillsammans. Men vägen dit är lång, jag har en dröm och jag vet hur jag ska ta mig dit. Men det kanske inte räcker? Jag har min älskade häst, men hon kan inte ta mig dit jag vill. Och jag har hittat min drömhäst som kan ta mig dit. Men är jag villig att sälja min prinsessa för det? Nej, absolut inte. Kommer inte fråga. Att sälja Ásta skulle vara som att förlora sin bästa vän, sin familj. Det går inte. Men just nu väger min dröm över allt annat, och jag vet inte vad jag ska ta mig till. Jag vill verkligen nå dit. Med henne. Einrad är perfekt för mig. Jag har aldrig känt den här känslan. Att det verkligen känns rätt. En investering för livet. Kosta vad det kostar, jag vet att det är rätt. Nu ska jag få dem andra att förstå att det är rätt och värt varenda öre.

Operationen har gett mig så mycket- jag vet vad jag vill i livet och jag vill dit nu. Livet är för kort för att vänta. Det kan ta slut på ett ögonblick. Min förra häst fick jag avliva och det är blandannat därför jag aldrig skulle kunna sälja Ásta. Hon har hjälpt mig igenom allt. Hon var min klippa när han försvann., under alla svåra stunder. Under operationstiden så var jag i stallet och bara satt. Satt och lyssnade på hennes frustandet, grät bredvid henne. Hon gjorde allt som var så jobbigt så mycket lättare. Så därför kan jag inte sälja henne, så jag tänker behålla henne. Men hur ska jag göra med Einrad? Jag får leva snålt för att ha råd med ridningen och henne, men samtidigt så vet jag att det kommer vara värt varenda öre. För det är min dröm. Och jag vill leva i den. Alla når inte sin dröm för att dem är för fega för att pröva. Jag ska lyckas. Men inte genom att sälja mitt hjärta, för då har jag inget att ge vidare till Einrad.



Einrad och jag igår, min drömhäst!


Förlåt för mitt virriga inlägg, hade alldeles för mycket i huvudet som behövde komma ut. Kommer blogga mer normalt sen. Men från och med nu så kommer jag börja blogga om mina drömmar och min operation ganska mycket. För jag har inte visat hur det var. Det var hemskt. Det värsta som har hänt och jag vill hjälpa andra genom att berätta om det jag gått igenom. Livet är för kort för att kasta bort.

Kram på er vänner och läsare♥


I don't know how

2010-10-19 10:40:37 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

Gud, jag sitter verkligen fast. Vår Uf grupp rör sig inte framåt, inte det minsta. Vi står still.  Och jag vet inte hur jag som VD ska få fram företaget. Vi har ingen idé eller insperation. Bara massa negativ energi omkring oss. Just nu vill jag bara ge upp, men min hjärna fungerar tyvärr inte så. Jag ger inte upp. Jag ska få upp företaget från botten. Hur vet jag inte, men jag ska lyckas.

" I don't know how, I just know"


Grattis Jakob<3

2010-10-19 07:35:55 My day
» [ 0 ] Kommentarer «
Godmorgon. Ligger fortfarande under täcket och gosar men ska upp..typ NU. Har sjungt fin sång imorse. Japp, Jakob fyller vuxen idag. Myndig. Det var banne mej på tiden:)

Einrad och ForsGård

2010-10-18 21:22:04
» [ 6 ] Kommentarer «

Ååh jag dör! verkligen, jag smälter bort.
Är nyss hemkommen från en kväll på ForsGård. Kollat på massa fina hästar, men framförallt en, Einrad.
Jag blir bara kärare o kärare ju mer jag ser på henne. Såg henne ridas på Ylvas lektion och jag kunde verkligen inte släppa henne med blicken. Hon känns så rätt. Jag är en person som har lätt för att falla men också att släppa. Men Einrad, jag har en helt annan känsla utöver det vanliga för henne. Hon är ett begär, ett måste. Jag är så förälskad i henne, i en häst. Hon har verkligen fastnat i mitt huvud. Måste ha henne!

Efter lektionen iallafalll så stod jag på ride-in och pratade med ryttaren plus Sanne. Pratade mest om Einrad och sen lite om min "kända" häst på Fors, dock inget positivt. Fotade Einrad en massa, pussade på henne ännu mer. Jag tänker inte ge upp utan en fight. Hon SKA bli min. Jag tänker inte ge mig förrens hon är min.
Ska boka en ridlektion för Ylva och fråga om jag får rida Einrad på den då..hoppas! Ska ringa i veckan!

Hon känns så rätt. så felfri. Så Perfekt. Det känns som om hon måste bli min. Det är ett lyckorus i min kropp efter att ha sett henne. Jag är kär. I Einrad. Vackra Underbara Häst.

Förövrigt: är jag sjukt sugen på att flytta till Fors som det var planerat förut. Vill stå där! Det är så underbart!



Mina bilder kommer upp imorgon. Måste rusa till bussen. Peace and Love.


This making me snurrrig.

2010-10-18 15:52:28 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

sådär ja.. tog en liten paus i städningen. Det får man inte göra, absolut inte! Man börjar aldrig igen. Iallafall inte jag. Men jag kanske är ett unikt fall,hehe.  Nejrååå.
Pratar med Sooooofia i telefonen, vi planerar vår kvälls-dejt som ska ske ikväll. mer får ni faktiskt inte veta, sådeså. hehe

TjingTjing


Need you

2010-10-18 14:58:30
» [ 0 ] Kommentarer «
I need you to understand.

Råkade hamna stanna vid datorn, hehe. Var tvungen, hotad!!, att ladda ner låtar till min ipod Av min ipod. Förstå min livshotande situation. Sofias o min stora favvolåt! Helt klart!

I need you to understand

2010-10-18 14:54:28 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

Nemen hörrni.. om man ska ta och sätta igång att göra lite nytta idag kanske? Har inte befunnit mig i skolan idag, har varit ute och flängt på mycket viktiga ärenden och lite annat. Har ingen häst att ta hand om idag, så ska nog sätta igång och städa i mitt rum lite snabbt. Det ser ut som ett jädra bombnedslag. Börjar jobba om lite mer än två timmar, sen rör ( åker) jag mig mot ForsGård med Sofia. Troligen iallafall. Vi ska titta på lite fina hästar och träffa folk. Sånt gillas.

Måste ta tag i plugget ikväll också, massa små saker att göra. Inga prov den här veckan tack o lov. Men mycket att stå i iallafall. Idag är det även sista dagen som Jakob är 17, för imorgon blir han äntligen 18! Min lilla stora plutti♥

Nej men om man ska sätta igång nu då? japp, så får det bli. Städning. Skriver efter. hihi

 


Heelgen i massaknasiga(kasngia)ord.. Hehe

2010-10-17 21:32:07 My day
» [ 0 ] Kommentarer «
Heeej! Kära läsare & vänner, förlåt för min tragiskt dåliga uppdatering här. Men min helg har varit full. Lördagen bestod av en underbar ridtur, min häst gick som en klocka och jag fick verkligen känslan som skriker kärlek till henne. Sen jobb och chafför till alkolister. ( okej så dramatisk ska jag inte vara, lugna er. Det var bara några fulla vänner, hehe). Söndagen, idag alltså. Har bestått av att gått upp alldeles för tidigt motsvarande till tiden jag somnade igår. Var i stallet sju på morgonen med fodring, utsläpp utav hästar. Sen hade jag städningen så fick skura och sopa, damma och dona ned städning klockan 8 på morgonen. Kanon start på dagen, verkligen. Hehe. Sen red jag i det iskalla vädret, mest skritt arbete och lite kort trav med övergångar till skritt till ökad trav. Kanon! Sen hem vid 11, dog i soffan till 2. Ut och jobba på tomten till 3 då blev det stallet igen med grannbarnen som fick rida lektion på asta o Embla. Och resten av dagen har bestått av lite tissel och tassel. Lååångt och detaljerat inlägg, ni somnar nog innan ni kommer hit.. Men nu är klockan halv tio och jag har hamnat hos min pojkvän ( vilket inte alls var planerat.. Hehe kan inte vara utan min prins) så ska mysa till det i soffan och somna i hans knä som vanligt. Nattti:)

Freeeedag

2010-10-15 10:53:28 My day
» [ 0 ] Kommentarer «
Sådär, nu har jag en ridlektion bokad nästa lördag. Känns behövligt! Red henne igår och hon var väldans fin i tölten, ok form, taktren och svarade på små hjälper. Sen var hon väääldigt sammarbetsvillig och pigg, det blåste ju faktiskt storm. Slutar skolan om en timma och då vet jag faktiskt inte vad som händer. Antingen får jag komma in och jobba tidigre ( ja tack!) elller stallet. Kommer göra båda sakerna idag men vet inte i vilken ordning.. Hehe. Får långhelg nu, är ledig på måndag! Wiiie:) Byyyye

Kurs & Lektion

2010-10-14 13:36:24 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

Ändrade planer.
Behöver inte jobba idag, väldigt skönt! Då kan jag alltså åka ner tidigare till stallet och träna Ásta idag. Mycket roligare. Men däremot så kommer jag eventuellt behöva hoppa in tidigare på jobbet imorgon´, tydligen så hade vi fått in en hel del leveranser.

Förövrigt så är jag sjukt sugen på att rida en ridlektion! Men det finns ingen i stallet som kan eller vill rida lektion just nu. Så nu ska jag försöka muta min ridlärare att komma ut endast till mig mot extra betalt. hehe..hoppas att jag lyckas. Sen finns det en kurs den 21a november eller var det oktober?! hmm.. måste kolla upp det. Men det är då iallafall för Josefin Birkebo, så det kan bli roligt att pröva på en ny instruktör. Problemet är då bara, hur ska jag ta mig dit med en häst som bara voltar i transsporter? hm..Får fundera på det.


14 okt

2010-10-14 10:54:13 My day
» [ 0 ] Kommentarer «
HolaHola!
Kvällen igår blev inte alls som planerat. Tanken var att jag skulle jobba till 19:15, sen stallet för att sedan åka hem och slappa framför tv'n med något bra tv program och massa gottis. Men det slutade inte i närheten på det. Kom inte ifrån jobbet förrens väldigt sent, fick sitta och prata med polisen i någon timma, sen stallet sent. väldigt sent. 
Mer får ni inte veta, vilken liten hemlighetsmakare jag är;)
Idag ser dagen ungefär lika dan ut. Skola till fyra, sen blir det jobba. Fast idag ska jag inte stå i kassan eller jobba ute på golvet, nejnej. Idag ska jag måla, måla en dörr närmare bestämt. Vi håller på och renoverar butiken och en av dörrarna måste vi måla om, den är mer gul än vit. Så det ska jag göra. Måla! hehe
Sen blir det stall och återigen plugg. Himla roligt. Extremt. 
Men nu börjar min Psykologi lektion med Leszek så ska fixa lite med kategorierna och det..hehe de andra ska få tillbaka sina prov nämligen. Jag är en mes och gör muntliga prov i det här ämnet. 

Mattemattmatte

2010-10-13 13:20:30 My day
» [ 0 ] Kommentarer «
Herremingud.. Det snurrar siffror, x&y,a&b, kvadreringsregler, konjugatregeln, pq-formeln.. Japp bara massa regler i matten. Har suttit och pluggat matte i tre timmar nu, en timme plugg kvar sen två timmars prov i matte c. Inte okeej. Tjaaadåra:)

I made it!

2010-10-13 10:16:42 My day
» [ 0 ] Kommentarer «
I'm happy today!
Pluggade matte en tag inpå natten igår vilket resulterade i att jag overslept today. Missade alltså redovisning&beskattnings lektionen, okej jag hade en lite baktanke i det hela, hehe. Vi fick nämligen tillbaka provet idag. Och hell no att jag skulle klarat av det, Sen hör jag hur en efter en av mina vänner ( läs: smarta) fått ig eller precis g så fanns det ingen chans i världen att jag skulle klara det. Men sen tog min lilla nyfikenhet över och jag traskade dit, och mot alla odds så klarade jag provet! Så himla stolt över mig själv. Okej, ett G är absolut inget man hurrar över, snarare surar över. Men i det här fallet blev jag glad. För jag har bara varit på tre lektioner, inte läst klart företagsekonomiB kursen, alltså inte jobbat med bokföring tidigare, jag har inte heller pluggat ikapp, hade inte gjort alla uppgifter på provet, missade tre frågor för tiden tog slut. Så med detta i släp tycker jag att jag får klappa mig själv på axeln och säga good work! Nu ska jag bannemej gå på lektionerna och få högsta betyg!:)
Mamma har ringt ett samtal, nu är det upp till mig. Ett beslut för min framtid och dröm.
Nu ska jag plugga matteC i fyra timmar, Sen börjar matteC provet. Ligger efter tio sidor så detta kan sluta riktigt illa. Men jag ska klara det! Efter skolan är det jobb som gäller. Sen stallet för att fixa lite, sen plugga hela natten till svenska provet imorgon. Visst är det roligt att gå i skolan så säg?

" Cause in the morning rain, the shadows will still be here"



pic's :)

2010-10-12 18:38:13 Bilder
» [ 0 ] Kommentarer «

För er som inte känner mig så kan jag se ut så här...


..brukar kallas för den gladampersonen...men mössan är en "Dumma lillamössimössa",...



...så jag blev lite lessen för mössan är liiiiten, ogilla...



...Men Den satt bättre..men usch för rooosa...


...men jag kan också ha va  tuff-tjej-langar-pose- 91..hehe



...kan även se lite icke-puss-vänlig,,fast egentligen älskar jag att pussas med världens finaste lillagrå♥



...sen kan jag se riktigt besvärad ut, fast hästen är min och riktigt fiin!

Heeejrååå:D


Höst<3Cassandra

2010-10-12 18:29:44 Insperation
» [ 0 ] Kommentarer «


Tjoho! Är på jobbet, har jobbat några timmar nu. Faktiskt sen 13:00- 19:15.
Och då tänkte jag såhär jätte smart, att om jag nu tjänar lite extra pengar kan jag ju köpa en extra tröja för hösten. Så klickade återigen hem den här mysiga från H&M. Har redan beställt den en gång tidigare men då blev det något fel. och igår låg den inte uppe, men idag när jag kollade så fanns den igen, dock inte i alla storlekar så det blev en storlek större, men det skiljer inte så mycket skillnad på storlekarna så det är lugnt. Men för er som vill köpa den också, den är utsåld nu igen. hehe den gick åt fort.

Efter jobbet ska jag plugga rumpan av mig, mattemattematte. Prov imorgon igen.
Men ska kolla på Paradise hotel också. Ja jag vet, det börjar nu. men pojkvännen spelar in:) hehe.



Guthentag (?)

2010-10-12 07:35:41 My day
» [ 0 ] Kommentarer «
Godmorgon så här på morgonkvisten. Känner mig lite överambitiös angående bloggen idag som ställer sig och bloggar när hon ( men hon menar jag mig jälv, hehe) har 20 minuter på mig att föns håret och sminka mig och lite annat. Gud vad seg jag låter. 20 minuter är en låååång tid! Men hur som helst, skolan, eller vi UF elever ska till Älvsjö mässan idag fram till 12. Sen börjar inviduella 15, varför alla dessa håltimmar?! Men jag tänker iallafall vara lite busig och strunta i inviduella och åka till jobbet istället och tjäna lite pengar. Hehe låååååång mening. Jösses. ( vilket töntigt uttryck. Men jag är lite av en tönt så japp så får det bli, jösses) nu måste jag skynda mig:D

Oh let me see your smile

2010-10-11 21:45:30 My day
» [ 0 ] Kommentarer «
Hooooola!!:). Bloggar från mobilen för jag är hos pojkvännen och orkar inte gå till datarummet. Ska köra ett sånt här tråkigt inlägg som: idag har jag gått i skolan, sen jobbat, sen pluggat och nu ska jag kolla på paradise hotel( spelade in det åt mig och hjärat). Sen väntar en dusch och sussa. Blir Älvsjö mässan imorgon med skolan för uf, sen jobba fem-sex timmar, sen plugg hela natten. Annars då: jag ska få ett föl, idag har den legat i mamma hästens mage i 14 dagar och det är en så sjukt underbar känsla att jag äntligen ska få ett föl med två snygga föräldrar! Hoppas fölet bör en riktig snygging!;) mamma ska ringa ett viktigt samtal i veckan ang en viss sak. Och ytterliggare ett samtal, massa hemlisar! Resten av veckan består av plugg, stall, jobb och en sväng till fors gård. Nu börjat tv'n;) pusssss

14 dagar gammalt föl

2010-10-11 12:33:14
» [ 0 ] Kommentarer «
VET NI????!! 
Jag sa ju förut att Hrisla inte var dräktig och att vi slutat hoppas och som ni vet letar jag häst just nu. Men nu kan jag sluta leta..För Jeanette ringde mig nu och Hrisla är dräktig sen 14 dagar tillbaka! Jag har ett 14 dagar gammalt foster/föl som kommer i sen sommar! Åååh lycka, ren lycka. Äntligen!! 

Fast nu kan jag ju inte köpa einrad:/ så det gör lite ont, men jag får mitt föl! :D

Macbook Iphone

2010-10-11 11:52:16 My day
» [ 0 ] Kommentarer «
Wooohoo! Jag har en macbook nu. Eller inte jag, egentligen. Mitt UF-företag har en, och jag ansvarar över den. Den är vit och matchar min Iphone som är vit. Vi ( med vi menar jag mig själv) gillar vitt! Det är fränt. 
Har just nu Rättskunskap och jobbar på för fullrulle..nu ljög jag. igen. Nej men vi är lite skärrade över redovisning och beskattningsprovet som vi hade nyss. Jädrar vad jag sög, bokstavligen. Ska aldrig, ALDRIG missa en redovisning och beskattnings lektion i hela mitt liv igen. 
Juste, den 21 oktober ska jag sätta in rälsen i min mun ( tandställningen ) och jag är livrädd. Rädd för att bli ful, börja läspa och massa annat bajs. Måste plugga nu, ska inte hamna efter i skolan mer än jag redan gör. Den här veckan ska jag endast plugga. Det här är helt sjukt också, läraren säger nu att Rättskunskaps provet är om två veckor på 96 sidor!! Inte okej! Nej! 28 oktober närmare exakt. Döda mig nu..hejråååå:D

Underbara Dag!!

2010-10-09 20:07:09
» [ 0 ] Kommentarer «

Min älskade häst, min bästavän. Mitt hjärta och mitt liv.
Min livsglädje.
Ásta från Vendel. ♥

" some dreams becomes to a reality"




Heeeeeeeeej!! Jag är på superdupermegabrahumör just nu. Allt känns så underbart. Hela dagen har varit perfekt. Började dagen tidigt på Runsten med underbara Sefjamin, Edvin och lillasyster. Kollade på massafina hästar, träffades goa människor och hade det bara allmänt underbart. Efter tävlingarna åkte vi till stallet där allt bara blev ännu bättre. Lillabruna gick bättre än någonsin, dock red inte jag utan Sofia och Edvin. Det är inte ofta jag får se lillabruna i ökad tölt från marken och jädrar mamma vilken flott häst jag faktiskt har! 90 grader al the way in, ok form. dippar ner med huvudet i arbets- till mellantempo tölt med ren takt och tempo. Sen den ökade, woooow. Har aldrig sett henne så, träningen ger verkligen resultat. Hon är så jädra vacker min häst. Både sofia och jag kollade med öppna munnar på henne för det såg inte ut som min lillabruna, utan mer en brun "stjärna" som Sofia kallade henne idag. Helt förbluffande vad hon har förändrats. Och gud vad jag älskar henne och ridning, hästar. Det är verkligen det här jag lever för!

Fler bilder kommer imorgon, ska planera min kväll nu. PUSSSSSS


Lycka, härliga känsla.

2010-10-08 23:12:04 My day
» [ 0 ] Kommentarer «
Ååh fick precis en sån där underbar känsla i hela kroppen. Hela kroppen lättar, lycka tror jag att det kallas.
För en sekund kändes det som hela världen stod stilla, bara att andas in luften och känna en lättnad och lugn. Underbar känsla. Mitt i allt sånt-som-inte-får-nämnas-på-helgerna-grej, så händer det något så härligt att allt jobbigt och stress bara släpper och allt känns så enkelt och underbart. Älskar den här känslan. Vill stanna tiden.
Hoppas allt blir som det kan bli nu, för då kommer allt bli helt perfekt. Verkligen perfekt.

Ska avsluta den här underbara kvällen och sova med den här underbara känslan i kroppen ända tills imorgonbitti. Men först ska jag se en film, eller jaa alltså, iallafall påbörja. Somnar lätt mitt under allt. Om det inte är HarryPotter eller någon annan Cassandra film...åååh nu vill jag se på Harrypotter. Vill..och jag måste! Godnatt. 'Imorgon är det MörsKm. Wiiiie!!:D

 

 



Min ponniplutt som är en stor lycka i mitt liv. Hon stavas L Y C K A


Einrad Från Fors

2010-10-08 16:11:45
» [ 0 ] Kommentarer «

Long time no see..har varit lite frånvarande, alldeles för mycket att göra.
Men some good news..Kollade på ForsGård's hemsida och har länge varit väldigt intresserad av Einrad från fors. Och har ännu längre velat ha henne, och nu har dem såklart lagt ut nya bilder på henne.. Måste, villl, måstemåste ha henne!! Men tyvärr lär hon kosta över 100-ingen:( damn it!!

 

Underbara häst, bli min?!!

http://forsgard.se/index.php/saluhastar

nej sur, och lite besviken på att jag inte har råd med den här vackra underbara drömhästen så åker jag nu mot jobbet för att tjäna in någon 100lapp, haha.


Levande död

2010-10-06 10:06:04 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

Herremingud! Jag har gjort en sak idag.. (låt inte så chockade) jag åkte buss för första gången på en månad!
lite läskigt sådär, eller nejråå.. det var rätt mysigt. Att bara sitta och va. Att inte behöva tänka på allt. Bara sitta och lyssna på musiken och få skjuss till skolan. Det enda som är mindre bra är att man måste anpassa sig efter busstiderna. ogilla tidspressen.

På tal om tidspress så är det de enda jag har just nu. För lite tid. Varför kan inte dygnen vara längre? och tiden gå saktare? jag har inte tiden som jag behöver till allt! Ska nog resa till månen för där fungerar inte klockan har jag hört..Nej nu pratar jag i nattmössan, är så trött. Jag är,citerar Elin,  en levande död.



Skulle verkligen behöva en sådangodochenergiriksak just nu, Redbull.
Slutar om fem minuter, sen ska jag sitta kvar tills ett för då börjar resursen, om jag orkar så ska jag gå på den. Jobb och promenad ikväll. Ska nog få in massa plugg där emellan sömn och promenad.


The world is standing still

2010-10-06 08:37:49 My day
» [ 0 ] Kommentarer «
Nu är jag en sån där typisk bloggare, som bloggar-när-man-inte-borde. Sitter nämligen på lektion, redovisning och beskattning närmare bestämt. Och eftersom jag har missat en del pga tandläkarbesök osv så ligger jag far way behind och vi har prov nu på måndag.(!!) Hur i helsike ska jag klara av det med ett hyfsat betyg? Har liksom inte ens gjort klart företagsekonomi b kursen. Drag me to hell please,, oh i'm already there! Hehe nej men sä illa ska det väll inte gå..eller? Nervös-tjej-91. Nu kanske ni tänker " men herregud vad är det svåra? Sätt igång att plugga då istället för att klaga" men grejjen är att vi har psykologi prov imorgon ( inte börjat där ännu heller) mattec prov och redovisning o beskattnings prov nästa vecka. Ligger efter i matten också och har inte gått klart matte b ännu.. Vad håller jag på med?! Gaaaah! Bortförklaringar. Måste lyssna nu. Usch o fy.

Don't stop dreaming when you wake up

2010-10-04 12:42:46 My day
» [ 2 ] Kommentarer «

"Cause some dreams stays as it, just dreams"

Sitter i skolan som vanligt, har rättskunskap. Ett av de få ämnen som jag verkligen gillar. Så tummen upp för det.
Efter skolan ska jag sitta kvar och arbeta med ett turism arbete för att sedan jobba 17-19:15. Efter det ska jag äntligen få göra något roligt..Åka och kolla på kläder hos Maili med min älskade och efterlängtade Angelika! Ännu mer Wiie på det. Sedan ska resten av min kväll bestå av plugg, och så kommer resten av veckan också se ut.

Men helgen kommer bli great! Tävlingar på lördagen med Sefjamin. Vi ska bara hejja på våra vänner, för jag och Sefja är små mesar som inte tävlar något alls i år. Väldigt sad but true. Sen ska jag försöka snoka med henne för att kolla på ett sto på söndagen. Aska. Hon finns kvar och jag ska ha henne om hon ser ut som jag önskar.
Men nu börjar nästa lektion. Skriver mer sen när jag slutat.


Lever, nätt o jämnt

2010-10-03 11:33:36 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

Det blev inte så mycket mer uppdatering igår, kan säga som så här. Efter gårdagens bravader så somnade jag direkt efter middagen. Gick upp fem för att åka iväg på tävlingar ute i Ensta på stall Zelus. Såg en hel del fina hästar, Och jag måste säga att jag är riktigt stolt över min vän Erika och hennes häst Lettir som kammade hem en seger i B-final i fyrgång och en tredje placering i A-final i tölt! Nicole fick också hem en B-final seger i tölt, men fick inte fortsätta in i A-finalen då hon redan hade ridit fyra gånger och det får man inte överskrida. Sen red hon även B-final i fyrgången och hamnade på en tredje placering där. Väldigtduktiga tjejer! ¨
Så efter en lång dag med hästar så slocknade jag vid halv nio där någongång. Rolig tjej, hejhej.

Dagens planer ser ut som så att jag ska åka och sola med mami nu, sedan blir stall med lite ridning ( är galet tävlingssugen nu!!) och förhoppningsvis ett litet nödvändigt gympass. Ser ut som en säck potatis. och känner mig betydligt värre än så. Ikväll blir det plugga psykologi och Turism. Nu har jag tre helvettes veckor framför mig i skolan, ska även hinna jobba, rida och ta hand om mig själv-tid.

Ska kila nu. kramar:)

 


Dis- lätta höst på Ensta

2010-10-02 10:50:46 My day
» [ 0 ] Kommentarer «
Godmorgon. Antar att ni andra sover eller precis vaknat, hade iallafall jag gjort om jag kunnat. Men nejråå, är på tävlingar i Ensta med Erika och Elina. Och vet ni vad?! Erika gick till b-final på en andra placering och Nicole kom till b-final på en tredje placering med en hundradel efter Erika. Sen har vi Kajsa som rider sitt föredetta SM-sto och hon hamnade i samma b-final (fyrgång som de andra) med en hundradel över Erika. Så det kommer bli en spännande final senare. Kram på er