Nästa vecka!!

2011-05-31 11:22:52 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

"I don't wanna dream about something that never were"

Nu är ALLTING klart! Förutom lite skit som släpar sen tvåan, men det tar jag sen, efter studenten!Just nu vill jag bara njuta av att det faktiskt är över snart. NÄSTA VECKA TAR JAG STUDENTEN! Det är helt ofattbart och underbart! Studenten är så nära, jag kan nästa ta på den. Det är helt sjukt, studenten kommer blandas med lyckotårar och sorg. Min lilla fina klass ska skiljas åt..det som är mest hemskt är att man vet att man inte kommer hålla kontakten med ens hälften. Tragiskt men sant.

Det är så sjukt, jag minns såväl första dagen i gymnasiet. Gick förbi min gamla skola och var så sjukt nervös inför första dagen, I gymnasiet, i naturlinjen. Hade piffat till mig rätt ordentligt. Kände mig så stor och vuxen. Men vad lite jag visste då. Att livet skulle ta en annan vändning än vad jag väntat mig. Minns när jag satt i aulan och var jätte nervös för att jag inte skulle hamna i samma klass som min grundskoleklasskompis. Såklart hamnade vi inte samma klass och jag blev skitarg, mest nervös. Första anblicken på min klass gav mig hys om att det inte sämnde. Sen träffade jag Mia, vi blev tajta direkt. Klistrade, sjöng i mysrummet till High school musical, dansade och flamsade och spanade på killar nere på järntorget. Minns att vi alltid kastade ner varandras nycklar när några tvåor satt där och dem fick alltid kasta upp dem åt oss. hehe, fan vad nöjda vi var när dem pratade med oss, fast vi inte hade kastat ner några nycklar. Mia sög även på namn så vi gav dem nicknames. Under ettan hade jag och Mia världens killproblem, vi var som två små fjortisungar som spanade på alla. nej men typ. Små och brutala. haha.

Sen kom den dagen, vi bestämde oss för att skita i vår klass och natur. Började därefter i SP08d, min underbara klass som jag har idag. Vi gillade den klassen betydligt bättre än den i natur. Men vi släppte inte natur helt, Vi hängde där ibland, egentligen bara för att vi kunde och kände många kring naturområdet. Våra teknik killar hade blivit treor, och vi var fortfarande ettor. Små ettor. hehe. Vi träffade ida, klickade direkt. Hon var som min tvilling, hon började hänga med mig och Mia på våra rundor mellan lektionerna, pratade med allt och alla. Ååh jag kommer aldrig glömma min gymnasietid. Fått så många vänner som jag kommer hålla fast vid, nya kunskaper, mycket skratt och gråt. Träffat min första seriösa pojkvän, dansat på hemma fester och krogar. Bråkat med vänner, skrattat åt våra bråk och sett massvis med utspring...nu är det min, vår tur att springa ut! Med minnen i bagaget, kunskap och en livserfarenhet. Fyra år senare som Mia och jag brukar säga.




Like the wind over the ocean

2011-05-31 09:20:52 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

Bara för att ingen annan människa i världen kan uppdatera sin blogg, uppdaterar jag min i protest!

Godmorgon förresten. Ligger fortfarande i sängen, hej jag orkar inte göra något alls. Skulle troligen kunna sova i flera timmar till om det inte vore för den jobbiga solen som glipar in mellan rullgardinerna (alltså är det fler än jag som har det problemet? Finns det något mer irriterande?) Eller jo, fåglarna. Gud vad dem tjöööötar hela tiden. Dom är ju förtusan aldrig tysta...morgonproblem jag har.

Skickade in två av tre arbeten igår, bara ett som är försenat med andra ord. Så tänkte ta mig i kragen och göra det nu på måmangen. Lika bra att få det överstökat. Sen ska jag till skolan en snabbis för att få reda på lite slutbetyg. HJÄLP! .....sen ska jag faktiskt rida med Caroline. och sen träna på gymmet, igen. Gillar gymmet, iallafall när man känner skillnad dagen efter. Typ som träningsvärk! hehe
Gud vad jobbigt pratglad, nej skrivglad jag är på morgonen. Typ jätte jobbigt, måste skaffa mig en morgon hobby som inte innehåller bloggning och  internetshopping. hehe


Håller andan en stund, tiden står still...

2011-05-30 19:04:09 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

..jag vill vara här i tystnaden..

Åh idag har jag shoppat, i stora staden och via internet. Helt galet shoppingsugen.
Fick med mig ett par höga ljus demin shorts, ååh älska monki♥ två korta toppar som ska få uppgiften att skydda mina boobies på klubbarna i sommar under någon transparent topp, en blå och en corall. hihi. Lyckades till och med få hem en, nej ett. DÖÖSNYGGT LINNE i rosa från Zara. Helt sjukt. Jag äger nu något rosa. Den är dock väldigt snygg,söt med en dragkedja i ryggen, hör och häpna: Hela vägen ner! Den slutar inte halvvägs. `Det är så det ska vara!  och med den blåa toppen under, kanoners. Har helt plötsligt min outfit klar för onsdag natten. 
 
Har klickat hem lite mums också, det kommer väll i veckan. Utöver mina fyra timmar i stora staden hann jag med ett litet pass på gymmet, ytterligare ett är på ingång. All in. Men nu ska jag plugga lite, bara lite. Sen är jag klar. Efter pluggandet tar kvällens planer vid. Nervös av någon anledning. Skumt.

ÅÅÅH jag är SÅHÄR JÄVLA TAGGAD TILLS ONSDAG! Stört!. Höga jeansshorts, rosa linne med blå bandeu under, high heels och converse i väskan. Kvällan låter najs. hehe

Bilder kommer seeeen


Klunka såpa är inte bra för magen.

2011-05-29 22:10:33 My day
» [ 1 ] Kommentarer «


Inleder kvällens inlägg på en LITEN Cassandra, endast 18år. Tyckte jag var fett cool som fyllde arton. Bigtimes.




Fräscha bruden här dåva.
Känner mig hurtig idag, Började min morgon med en tripp till stallet med Caroline. Skrittade ut och pratade om allt mellan himmel och jord, njöt av fina sol/regn vädret. Fortsatte på volten och lyckades få till en riktig snygg tölt i hennes svåra varv. Fick massa beröm av Carro, ( skryter: Lyckades tydligen bättre än Carro i det svåra varvet, blev jätte lycklig. Carro är min förebild typ. Hon är bäst på allt med tottosar. Så när hon berömmer blir jag SÅHÄR Glad!) Efter stallet åkte vi till lillhästen i stav, köpte sadelgjord och stigläder till nya sadeln.

Senare blev det gympass, ensam i stora gymmet. Sen solning (jusste, detta har jag redan sagt i ett tidigare inlägg, randomtjej). Blev sedan en Powerwalk med FinaEnny cirka en mil. Duktiga och hurtiga. Askul hade vi. Garvade åt hur dumma och korkade vi var när vi var små med Madelene. Typ dricka såpa? Alltså WHAT? inte undra på att vi spydde dagen innan. (Observera; Vi var små, små som i typ 12 årsåldern. IQ var på högnvå!).
Nu ska jag pluggeliplugga lite, prata klart med Hanna i telefonen och fortsätta måla naglarna, Måste torka håret och kolla film också. Väldigt viktigt i mitt liv!


Powerkill

2011-05-29 18:50:56 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

Nu är gymmet avklarat. Körde i 1h30min typ. Duktigt tjej (klappar mig själv på axeln).
Körde mycket kondition, sen försökte jag köra triceps nere bland alla muskelknuttar som stönar så fort dem lyfter något. Varför? usch. Killarna stönar all the time, hehe. Men jag låg där med min lilla stång på 12kg, eller 15kg minns inte, och försökte träna triccarna ensam. Brukar alltid ha jakob bakom som passar, men fick klara mig ensam idag vilket gick sådär. Fick tips från någon man om en träning för triceps som jag gillade starkt, så körde på den (enklare att träna ensam när man inte har någon som backarupp en) istället. Lite mage,rumpa och massa springelispring. Nu ska jag ut på en Powerwalk runt i skogarna och efter vägkanten med en vän.

Solade nyss också, 25minuter. Hej tomat face. Cutie! Hanna tyckte iallafall att jag var söt. Ni får stå ut med mina random och nonsens babbel ett tag framöver.

Over And OUT!


Förvirrade tider

2011-05-29 15:27:05 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

Dagarna går förbi, trögt och sakta.
Har spenderat två kvällar med mina underbara Hanna! Bio i fredags och igår hoppade vi utgången som var planerade och böt ut klackarna mot soffan med filmmys. Dock halvsov båda två igenom hela filmen. Har tränat fre och lördag. Blir träning snart igen. Ska upp till gymmet vid halv fem, kvart i fem skulle jag tippa på. Nu ska jag ta tag i lite plugg så jag får det avklarat iallafall! Sista arbetet som ska in. Imorgon är det någon trafiksäkerhetsdag i skolan som är obligatorisk, så ska väll gå på den sen är jag inprencip ledig resten av veckan.

Veckan som kommer har jag inte planerat så fasligt mycket, men träning VARJE dag, sola, stan en dag (måste köpa högajeansshorts, Levis) Ridaranka, träffa vänner och dansa.

But your heart wont feel, i cant tell you something that aint real.


Erkänner

2011-05-27 09:58:17 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

Måste erkänna nu: Molly sandén är fan riktigt söt, vacker. Tänker sluta ta illa upp när någon säger att vi är lika. Hon är vacker, har en amazing röst och man kan ju inte låta bli att avundas hennes fina pojkvän. Okej, jag erkänner där med. Han är inte snyggast i världen. Men dem ser perfekta ut tillsammans.

Molly och erik, alltså jag dör av videon. Så vackert. Gud vad sentimental jag blivit. Jävla hormoner. hehe
Många säger att vi är lika dem.


Leaving on the edge

2011-05-27 09:52:54 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

Jag har aldrig känt mig såhär osäker på någon i hela mitt liv.
Antingen vill man ha kakan eller så äter man upp den, Det finns inget mellanting. Mitt huvud är igång på högvarv hela tiden, varenda lediga lilla tanke handlar om det. Så fort jag inte gör något tänker jag på vilken soppa jag hamnat i. Men det finns absolut ingenting jag kan göra åt det, bara hålla tummarna och hoppas.  Antingen allt eller inget.

Har precis fixat mig, lyssnar på lite depp musik. Allt är deppigt idag, skrev ett prov imorse( fick iofs bra), ska på min gammelmormors begravning snart, det regnar och är mörkt, väntar på ett svar som kommer kanske ödelägga en del av mitt liv, men jag lever iallafall vidare. Jag har klarat mig igenom allt hitills, så jag klarar mig troligen igenom denna dag också.
Efter begravningen blir det stall, ska rida min fina prinsesshäst.I regnet. Tänka. Ensam. Bara jag och min einis. och regnet, mörkret. Sortera upp allting. Senare på kvällen ska jag iväg på äventyr med en vän, kanske två. Måste fortsätta leva fast delar av mig verkligen inte vill. Men kvällen kommer bli bra, ´nej Grym. Som alla våra andra kvällar. We now how to play! Play nice girls.

 P U S S


Säger varenda ord

2011-05-26 13:55:56 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

I gave it up

2011-05-26 13:22:24 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

I will fight forever, i will fight with my strenght.
I'm falling and i keep on fighting.
I can't predict what the future holds, but i fight forever to keep you close.
I gave it all up

I'm falling




Visst gillar vi min nya tröja som jag köpte som belöning åt mig själv?


when no one gets me, you do

2011-05-26 13:16:28 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

mitt liv är en enda röra just nu, gillar det inte särskilt mycket.
Skolan är slut efter helgen, sista grejjen ska in på söndag sen är det finito! Ni anar inte vilken stress vi studenter går igenom just nu, det är helt sjukt. Trodde aldrig att ens skolstress kunde tära igenom hela ens liv som det gör. Men ska inte klaga, för snart är skiten slut! Underbart!
Åkte ner till stalle snabbt igår och pussade på min häst, behövde verkligen henne igår. Det finns ingenting i världen som kan trösta och stötta en som en häst. ( hästnörd i know). Brast ut i lite gråt en stund och bara andades där i boxen medans hon åt gräs som jag plockade ( i spöregnet). Kvällen blev inte mycket bättre den, plugg och sen en bomb.

Idag har jag haft prov, sista filosofirprovet, imorgon har jag mitt sista prov! Underbart.
Sen ska jag bara ridaridarida, pussa på min fina (Häst alltså), umgås med vänner, dansa nätterna långa med mina vänner  och glömma allt annat skit.




My lifesaver♥


Sleep tight

2011-05-23 23:36:39 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

Godnatt!
Har pluggat konstant sen jag kom hem från skolan idag. Har lyckats skicka in ett arbete idag och pluggat till provet som är imorgon. Imorgon ska även mitt UF företag har bolagsstämma och avveckla skiten (YEeeaj!!). Ni anar inte vilken lycka det är!
Imorgon ser dagen i princip likadan ut som idag, endast plugg och en promenad för att samla lite energi och smälta det man tar in. Tänk på det ni som pluggar..man måste ta en paus då och då för att orka! Just so u guys no. jag är ändå inte så ung och dum. Gammal och klok passar nog bättre in...fast näe.

Jaja...Sov gott! Ska krypa ner i sängen bredvid min man nu. Sleepy times♥



Lilla ida och jag, småsmå lost childs, ensamma i the big world, 2009.


Morrnmorrn

2011-05-22 09:55:55 My day
» [ 1 ] Kommentarer «

Godmorgon Världen!
Sitter just nu och pluggar, ska snart bege mig till jobbet. Slutar fyra och då ska jag förbi lillaCeciliaLundgren som fyller hela 20 år idag! Efter firandet ska jag troligen träffa Sofie o Elin för lite pluggandet, hade totalt glömt bort att vi ska redovisa i Filosofi imorgon, men tur att dem två har huvudet med sig. Efter pluggandet med dem måste jag hem och plugga. Restuppgifter och massa prov väntas denna vecka. Kommer alltså inte rida mycket i veckan heller, nästa gång jag rider blir troligen fredag. Ska dit på onsdag, men då vilar damen. Caroline har ansvar över träning på Einis denna vecka! ;)



Icecream

2011-05-20 11:57:44 My day
» [ 0 ] Kommentarer «



Förresten, på mitt jobb har vi börjat sälja GB-glass, alltså ni måste smaka filidutten (filur som den egentligen heter) Den är så sjukt god! Bara så ni inte går miste om något liksom..omtänksam jag är!



Ja, detta kallas för tidsfördriv innan bussen går.


Den lilla svarta virkade

2011-05-20 11:50:39 Insperation
» [ 0 ] Kommentarer «

Har pluggat, skrivit mitt svenska tal. Fattas väll typ tre-fyra rader innan jag är klar. Ska liksom skriva slutspurten, den är svårast. Måste avrunda snyggt.
Snart ska jag bege mig till jobbet, ska jobba mellan 12-19:15, sen ikväll blir det antingen middag ute med min prins, eller plugg. Hehe

Fick en ny klänning av mami igår som tack för all hjälp med städningen och middagslagningar denna vecka. Blev så himla glad! Längesen jag bara fick något sådär av min mami, tjänar egna pengar liksom. Hon ger mig allt, hon är bäst! Detta är inte bara en klänning/tunika, har velat haft en liknande länge. Så himla perfekt!



Svart virkad, med ett svart knyte runt midjan( som jag har dolt med ett flätat skärp), måste dock ha ett linne under för annars är den rätt flashiflashi. Har strumpbyxor på eftersom jag ska jobba, annars hade jag gärna gått barbent till för det var riktigt sött!

Så jäkla surt att H&M i Handen inte har trend, finns bara två HM-trend i stockholm, vilket suger. För allt är så fruktansvärt svårt att få tag i då, allt tar slut direkt så är ruskigt lycklig att mamma fick tag på den sista, och i min storlek! Enligt mig har HM-trend dem stilrenaste och finaste kläderna, devided börjar bli lite väl flippat för min del.

 

NÖJD CHEY, Tack världens bästaste Mami♥


By your side

2011-05-19 20:03:38 My day
» [ 0 ] Kommentarer «
Jag hatar när den man älskar, är den som sårar än mest.
Den sista pusselbiten föll bort idag, den sitter inte längre kvar. Den kommer aldrig sättas dit igen.
Jag kan ta mycket, jag tar mycket skit för dem jag älskar och har nära. Om jag gett dig mitt hjärta så har du hela, inte en del. Jag stöttar den som behöver det, jag kämpar ensam ibland. Jag håller tillbaka och när bägaren rinner över, klarar jag det inte längre. Jag vägrar bli behandlad som skit när jag vet att jag förtjänar bättre.


Even when you're gone..i always keep my promises

....

2011-05-19 17:31:37 My day
» [ 0 ] Kommentarer «
Jag hatar människor som är egoistiska.
Människor som klampar ner folk på vägen, bara för att komma fram dit dem vill. -
Sen om dem sårar sina nära o kära på vägen är oväsentligt.

IDIOT

Fridfullt

2011-05-19 17:29:16 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

Vaknad med en sådan fruktansvärt huvudvärk, yrsel och hosta imorse. Halsen var tjockare än en paddas..Stannad därför hemma idag.
Gick runt och städade hela huset, dammsög och skurade. ( med vårat nya skurmedel som luktar liljekonvalj, mycket roligare att städa då!!). Städade mitt rum. Tog en timmes promenad och bara njöt av friheten jag kände då. Fick en sån där fridfull känsla. Väl hemma så pluggade jag ( Där försvann den fridfulla känslan), sen åkte jag till stallet och red med Caroline. Einis var jätte fin idag! Stolt matte:)

Efter det har jag lagat middag till familjen, ska återgå till pluggandet igen. Senare ikväll blir det solning och en PW igen. Köpte en sadel till fröken E idag också, den ska hämtas imorgon i Täby. Mamma får dock hämta den för jag jobbar direkt efter skolan till stägning, Carro får rida E imorgon också. Tur att man har Caroline. Hon är en ängel!


London here we go,

2011-05-18 16:15:35 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

Gud jag lär mig nya saker hela tiden.
Somnade med blött hår igår, vilket resulterar att mitt hår är fluffigt och lockigt idag. Gillar lockar, STORA lockar, men ogillar när det ser toffsigt ut, lite som mitt gör nu. Det är någon mix av finfina lockar och tuffsar. hehe

Snart ska jag bege mig till jobbet och sen ska jag äta middag med Hanna, sen blir det pluggistimies med damen också.

"Höj volum Cassandra, det är lillfredag imorgon"! Skrek Hanna åt mig i måndags när jag lekte rallyförare. Garva gjorde vi också. Random cheyer.


Måste bara: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAWWWWIIIIIE DET HÄNDE EN GRYM SAK IDAG!!!


Jävlar amanna

2011-05-18 14:39:54 My day
» [ 1 ] Kommentarer «

Måste bara poängtera: Det är jobbigt dagen efter. Alltså..när man ridit två hästar fort på vägen, klättrat i skog och jobbat som ett as på volten. Powerwalka en timme och sedan gymma. Ridningen dödade mage och ben, promenaden dödade benen, gymmet dödade armarna och ryggen..och har skadat mitt psyke totalt.

Det är illa när man måste ta i och typ dör efter ett set med tio kilos stång på triceps. Förut tog jag mellan 15-20. Argh chey. Blev så förbannad på mig själv igår att jag puschade mina tre set med 10 och avslutade med femton kilos. Det var väll lite väl nära att stången skulle planta in mitt ansikte. Men ikväll ska det köttas igen, skam för folket att jag är klen! Har aldrig varit såhär klen! Blir arg! Blyförbannad. aa precis så. GAH!

Powerwalkade imorse för att kroppen är urform,urfunktion. Förbannade lata Cassandra. Sen när blev hyperaktiva Cassandra lat?! Whatafuck? nu är min jävlar imanna hjärna igång. halsen gör ont, men gymmet ska jag till. Dumma kropp att bli sjuk och klen...dumma.


S T U D E N T 2 0 1 1

2011-05-18 14:29:18 My day
» [ 0 ] Kommentarer «



Jag pluggar,pluggar och pluggar. Skrivet arbete efter arbete. Vem fan sa att trean var chill? ( Det var antagligen chill för att du inte var i skolan då, dumming som lurade mig!) Idag har jag skickat in tre stora uppgifter. Ska skriva klart min projektrapport idag också. Ska påbörja och lämna in. Sista i UF, Helt jävla underbart! Har avslutat UF, Turism, Matte än så länge. Nästa vecka sätts betygen, eller ska det sista momenten in,  i Svenska, marknadsföring, Redovisning&beskattning och Internationell ekonomi in. Sen är det lite smått och gott en bit in, men jag vet vart jag ligger till i alla ämnen, så om allt går perfekt på dem sista proven så är mina betyg riktigt bra i år! Stolt över min prestation i år!  Mycket tack vare min underbart vackra vän Sofie som hjälpt mig genom skolan, hon är en pärla!



Jag och fina Sofie. Minpärla!



Det är läskigt.. för på fredag är det exakt tre veckor kvar tills studenten tas!
Pirr i magen, TAGGA FAN! Kommer sakna min underbara klass. Fyra år senare för mig. Sjukt!

Note to myself: Innan studenten måste du lära dig att gå i dina nya ( SUPERSNYGGA) skor.
Du måste faktiskt göra dig snygg...Push IT! Damn IT!

S T U D E N T E N 2 0 1 1 !!


Köttakötta på gymmet

2011-05-18 11:26:43 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

Det åskade igår, tänkte bara uppdatera er om det fenomenet.
Sitter just ni i telefonen med Caroline samtidigt som jag letar efter sadel till Einrad, hon vill få en egen nu. En mindre än augustas. hehe
Dagen kommer bestå av plugg och jobb.

Igår hann jag med rätt mycket, matte nationella i fyra timmar. Sen stallet, red båda hästarna. Sen efter stallet blev det en powerwalk med hunden, ( Stackars vovve som fick först följa med på två uteritter i fullkareta och sen en powerwalk med mig, hehe) Efter det blev det för mig att åka och handla mat, typ mjöl och smör. ( Vuxenpoäng!!) Sen lagade jag middag till familjen (ännu mer vuxenpoäng!). Sen började det åska, myyys. Då åkte jag och solade i solariet. Skönt och välbehövligt. Efter solningen blev det att av att kötta på gymmet med pojkvännen.

Resten av kvällen spenderades i soffan framför halva desperate housewifes, och sedan top geir. Gillar't!


Matte nationella= Done!

2011-05-17 10:58:33 My day
» [ 0 ] Kommentarer «
MatteB nationella avklarat. Nu väntar jag spänt på mitt resultat.
Skrev på allt, förutom en 2-poängsfråga. Känner mig rätt nöjd för att ha läst Matteb i endast 2 månader, två timmar i veckan. (Har knappt gått på någon lektion heller). Nu ska jag skriva klart min projektrapport, men den ska jag göra hemma! Ska nog åka till stallet lite tidigare och rida ut, det förtjänar jag efter mitt tre timmars matte prov! :)
Dagens uppgifter är att pluggapluggaplugga. Typ bara plugga och rida min fina ponnibus..eller båda två kanske. Har två hästar att motionera idag ju. Lyx!
Litencheey

It was a fling

2011-05-16 16:12:43 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

Hola!
Ni får överleva med den dåliga uppdateringen, men bloggen blir lite osidosatt just nu.
Ska skriva klart mitt internationella ekonmi arbetet nu, håller på med analysen, det är det sista, sen är den done!
Efter det ska jag till stallet snabbt, ingen ridning dock. Endast fixning. Sen ska jag plugga matte resten av kvällen/natten. Nationella matte prov imorgon.  Kommer att gå...inte så bra.

Köpte studentskor igår, Min studentoutfit är komplett. Väntar bara på klänningarna. Har beställt samma från två olika ställen. Beställde den idag igen. Vågar inte chansa på att jag inte får den ena. Vilken katastrof det hade blivit, eller hur?!

 

Nej men om man ska begrava sig in i ekonomivärlden nurå..Den måste bli klar inom en timme, enligt min mening. Sen måste jag till stallet.


Dansa Kuduro

2011-05-13 13:55:47 My day
» [ 0 ] Kommentarer «
Nu har jag laddat på mig med ny energi för kvällen!
Laddat ner massa ny partymusik, är helt sprallig i kroppen! Måste ut och dansa. Men det får nog bli imorgon kväll efter eurovision. Ikväll blir det middag hos papi med min jakob. Men nu ska jag plugga, ska skriva klart min evighetslånga vetenskapliga uppsats i internationell ekonomi, skriver om ekonomisk tillväxt kontra ändliga resurser. Greatness. Det blir alltså inget stall idag. Skolan måste prioriteras! Men efter dagen i ära idag, fick jag reda på två MVG vilket kändes grymt vilket gör mig mer peppad till att plugga! Ett slutbetyg och ett prov. Blir många fina MVG i år. Måste plugga.

Partymusiken är på i öronen och pluggmodet är igång. Let's do this shit!


Skola och hästar

2011-05-13 10:45:07 My day
» [ 0 ] Kommentarer «
Oljekriser,siffror, olika termer och ekonomi snurrar i mitt huvud konstant.
Känner att min kropp börjar säga ifrån, är ständigt trött och huvudet dödar mig med en oändlig huvudvärk. Om lite exakt fyra veckor tar jag studenten. Det är en sådan sjuk känsla, blandade känslor. Är helt sinnessjukt taggad att få springa ut från skolan med min underbara klass och ta studenten! Men samtidigt är det väldigt läskigt, hur ska man hinna klart med allt vi har kvar på den korta tiden som kvarstår av gymnasietiden. Vad ska jag göra sen? Tänk om jag inte kommer in någonstans. Slår mig lite lätt på huvudet för att jag var en sådan latungjävel i ettan av samåret..varför pluggade jag inte då också? Levde livet..för nuet. Men nu lever jag livet efter att nå min framtid. Varför var jag inte inne på samma kloka tankebana i ettan som nu? Tvåan och trean har gått asbra. Trots att jag missade mer än halva tvåan, jag har lyckats få riktigt bra betyg. Mvg i allt i år. Men vafan, ettan. Patetiskt.
Skolan ger en ångest och tvivel. tvivel på sig själv. Hade gärna stannat i gymnasiet något år till, gått om ettan igen. Pluggat ordentligt från början. Efterklok kallas det va?
Gud vad jag ska peppa alla som börjar gymnasiet efter mig. Jag lyssnade inte på dem äldre som sa till oss att man ska satsa från början. Antagligen kommer inte dem jag säger det till heller lyssna. Men gud. Man borde verkligen inte slösa på gymnasietiden. Ångesten bara växer. Vad händer med mitt liv sen? Vet vart jag vill, vet hur jag BORDE komma dit. Men om det inte går?
..
Djupa tanker, ångest och samtidigt en känsla av välbehag.
......
Igår red jag MIN underbara Einis igen, hon har vilat tre dagar denna vecka för att skolan har dödat mig. Hon fick pedikyr och manikyr av hovslagaren också. Elina och jag red ut och, ja..till en början njöt vi bara av den lugna tillvaron. Den varade dock bara tills vi vände hemåt. Då satte lillabruna fart och försvann med elina, Einrad blev förvirrad och det slutade med att vi stod på åkern. Sen galopperade vi ikapp, eller nej sa jag galoppera? Menade självklart passade ikapp dem, Barbacka. En upplevelse i sig. Hehe. Vilken sinnessjuk pass hon har. Fort och aa..snabb och snygg. Kom ikapp elina som lyckades få stopp på den lilla. Vi töltade tills lillabruna återigen tröttnade och drog IGEN. Men nu drev elina istället på. Great tänkte jag, Einrad återigen= förvirrad. Men ack så underbar. Lyssnade på mig och vi red i en sjukt ökad tölt ikapp dem. Avslutade uteritten med ett galopprejs upp för backen. Gillar att båda lyckades hamna på sniskan när dem bokstavligen tvärnitade högst upp på backen.
Red sedan ett jobbigt pass på volten, inte menat så egentligen. Men hon var så fin, det liksom gick inte annat än att fortsätta. Tränade hennes tölt på en minivolt, jädrar vilka bakben hon fick och hon var så mjuk och stabil hela tiden. Hon har blivit så mycket trevligare att rida den senaste tiden. Avslappnad, mjuk, stabil och balanserad med form. Finfina tjejen. Avslutade med travarbete på liten volt med mycket tempoväxlingar, ungefär samma övning som i tölten. Formen kom och hon var så fin! finner inga ord. Känns så bra att ha henne i mitt liv. Vi passar. Vi är bra ihop! Min underbara häst. Betade i sommarhagen i fem timmar gjorde hon också. Finfina einis. Kärlek. Vilken sommar vi ska ha. ♥
.....
......
Note to myself: Sluta gå på skivor mitt i veckan, har lyckats med en denna vecka också. fail...bakisdag.
Note to myself 2: Ha sadel nästa gång du rider med lillasyster så du går normalt dagen efter.

What are words if you don´t really mean when you say them?

2011-05-09 12:38:45 My day
» [ 0 ] Kommentarer «
Nu har jag typ fått klart ett arbete. Ska bara sätta ihop allt med resten av ufgruppens delar.
Ska hoppa in i duschen nu och sen ska jag fortsätta lite innan jag beger mig till stora staden.

Har en tråkig nyhet också, men tar jag sen. handlar om hestar iallafall.

hehe nu har jag hunnit duscha, och nu är pojkisvännen hära och jag vet inte riktigt vad han gör här? hälsar på utan tröja. Sådant besök uppskattas! Nu ska jag vara social och fråga hur hans dag har varit, just so you guys now.

Partypics on Me...

2011-05-09 10:04:31 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

man tar bara studenten en gång....






Bra tänkt med fula strumpbyxor..hmm. hehe




Nedan: Shake that Vivve







Mer får ni inte. nöj er. Älskar min klass dåva. Grym!!


Summertimes

2011-05-09 09:57:50 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

Börjar min morgon med att måla naglarna och beställa hem lite bikinisar. hehe
Kör sommar all in idag. Shortsen ska på, corall färgat nagellack och tre bikinisar är påväg hem till mig. 

Eller okejråå, egentligen började min morgon med att fixa med dampinternet. Men vi låtsas inte om det.
Nu, eller strax, ska jag sätta igång med uppsatsskrivandet. Har två stora arbeten som ska in i veckan och tiden efter skolan räcker inte till, därför blir det no school today. Senare ska jag till stan för att köpa en snygg mask till morgondagens skiva med underbara fina Hanna och två andra vänner till hannapanna. Ska kolla efter jeansshorts snabbt då också. Men nu ska jag plugga och sjunga. Ja, jag sjunger när jag pluggar. HELA TIDEN. sjunger typ alltid. lyssnar alltid på musik. Tom när jag duschar. hehe



Pojkvän är snäll som köper nagellack till mig. Han vet hur man får mig på fall...hehe


Flower

2011-05-07 15:18:41 My day
» [ 1 ] Kommentarer «




Tyckte den var lite söt

2011-05-07 14:57:09 My day
» [ 1 ] Kommentarer «



Like the summer glory.




bildkälla: Google


Fast Five

2011-05-07 14:54:52 My day
» [ 0 ] Kommentarer «
Sitter på jobbet, gör en sommarskylt. Den blir söööt.
Dagen rusar förbi idag, efter jobbet ska jag plugga och springa. Sist umgås med pojkvännen. Vill sola, i ett solarium. Det får nog bli så. Elina red Einis idag, hehe. Lillasyster alltså.

Såg världens bästa film igår, fick lite filmmani igår. Så ikväll ska jag ladda ner alla!...vill ni veta vilken jag såg? Det får ni inte..eller jo kanskerå.


Snygga vältränade killar, döheta billar med mycket motor, galen körning och man bara dör. Typ kvävs av sitt dregglande, men usch vad äcklig jag är. Vulgärchey. Nej men filmen var grym! Ny favorit!



Love you, hate you, like me.

2011-05-06 15:05:21 My day
» [ 0 ] Kommentarer «
Hej hej och hej igen.
Just nu gillar jag inte skolan särskilt mycket. Vi får saker över oss hela tiden att ta itu med. Men nu är den här skolveckan över och en helg med jobb väntas. Ska motionera hästarna lite också, ikväll blir det biomys med älskling. Men nu väntar skolböckerna på mig, och om två timmar blir det stall. Men nu plugg...och The O.C. Kan faktiskt göra två saker samtidigt.

Men för er som känner att ni verkligen måste veta vad jag har sysslat med den här veckan...tjatiga människor.
Jag har varit i stallet och halvridit sådär, ridit ordentligt pass på lillabruna en gång, ridit einis på volten och arbetat, rejsat i full galopp på ovalen och vägen, klättrar i skog osv. Själv utan häst har jag motionerat och pluggat som ett jävla as. Skrivet ett Redovisning och beskattningsprov som gick väldigt bra. Sen har jag varit på en och en annan studentskiva. Jag gillar studentskivor. Nästa vecka blir det två mitt i allt pluggkaos.


Whatafuck

2011-05-03 13:57:09 My day
» [ 0 ] Kommentarer «
Dagen rullar på, skolan tar tid. Har just nu en liten hålis så sitter och sippar på en oboy..inte te eller kaffe. Nej oboy, barnsligt gott! Har precis haft redovisning i marknadsföring, hoppas på ett fint betyg med tre bokstäver. Snart är det tre timmars matte som gäller, sen hem för att sitta hela kvällen med redovisning och beskattning, prov imorgon. Pepparpeppar ta i trä..eller något. Visst låter mitt liv roligt?
Har lite panik över studenten också, gick igenom allt idag. Oh yes, min mage krampa. hehe..Men nu beställer jag klänningen som jag skulle fått från Nelly men inte fick, från England istället. Den stavas P E R F E C T I O N och den ska vara min vän på studenten. That's it.
Nej nu ska jag ta hand om min snuskiga lilla kompis som sitter och duttar med en banan i mitt ansikte, jävla perv hon är. Miamin mia. Psyko-sex-beroende barn som kan endast svordomar.

Men aa denna klocka är mitt begär dåva. sluta gnälla gnällollar.

School is out..nej fem veckor kvar

2011-05-02 23:15:09 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

Det är helt sjukt vad lärarna slänger över saker på oss, ända in i det sista. Det är trippelt så mycket än vad det brukar göra. Ständig magvärk kan jag tala om. Man blir klar med ett arbete och får ett, nej två, arbeten över sig. Idag har jag och min fina vän Sofie pluggat sen tre på eftermiddagen till tio på kvällen. Krigare. Sofie åkte hem och jag fortsatte med ett annat ämne i en timma. Nu har jag nyss tagit en snabbdusch och ska måla naglarna väldigt fort och torka håret, sen väntar sängen. (MÅSTE städa rummet, har panik på stökigt rum nu! Men finner ingen tid) Idag fick Caroline rida Einis och hon ska få göra det imorgon igen. Tur att jag har min underbara Caroline som alltid ställer upp♥. Jobbtider rinner in, men måste neka typ alla för att jag måste plugga.

Imorgon har jag två redovisningar, tre timmars mattelektion, Massa stress med annurlering av UF företaget, äntligen. Men Årsredovisning och projektrapport ska in nästa vecka. Samt en vetenskaplig uppsats i internationell ekomonmi, en filosofisk essä, två svenska arbeten, Två prov denna vecka och tre veckan därpå,ytterliggare två veckan därpå. Det där är väll det som jag prioriterar, sen är det massa små inlämningar som jag inte alls lägger lika mycket energi på, alla uppsatser och UF uppgifter ska vara runt 12 dataskriva sidor. Ooooh my life is fun. juste får inte glömma bort, svenska tal nationella,  nationella matte och en svenska uppsats,,nej två. Åååh kill me!

Något positivt med denna vecka och det Stavas: S T U D E N T S K I V A på onsdag! WoopWooop!



Nu har min underbara Onepiece kommit hem, har den på mig just nu. Den är typ ruskigt jävla ful på, men ruskigt underbart mysig. Ser ut som en jätte bebis just nu med turban. hehe