På med mitt riktiga jag, stallkläderna

2011-03-31 17:15:03 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

Snart blir det stallet! Ska försöka rida med träningsvärken jag har i magen från gårdagens gympass. Kan knappt röra magen utan att den bultar så ett ridpass kan bli intressant!
Efter det ska jag göra klart lite små uppgifter. Minst TVÅ. Sen ska jag bara gosa ner mig under täcket i soffan med något gott och en film. SOLA!! Juste, jag ska hinna sola idag! Snart två veckor sen sist. Hur som helst ska jag inte träffa min älskling. Han ska plugga massor inför ett stort prov imorgon så jag är ensammen.

På lördag blir det ridlektion!! Äntligen!!

Time to change clothes.


Mys kväll med mi love

2011-03-31 13:02:01 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

Imorgon blir det troligen bio och stanmys med pojkvännen. Det var längesen vi gjorde något på egen hand. Okej vi är typ alltid ensamma, men vi behöver komma ut och göra något tillsammans. Äta middag i stan, kolla i butiker och sedan sen film på bio! jätte mysigt. Villvillvill!
The black swan blir det nog isåfall. Nästa helg ska jag och lillasyster på bio, eller på lovet blir det nog. Never say never blir det nog då!


Summerplans

2011-03-31 10:52:28 My day
» [ 0 ] Kommentarer «



sitter och gör ett arbete om Grekland just nu. Åh gissa om man blir sugen på att åka dit?
I sommar ska jag åka utomlands iallafall en gång, några tjej kompisar vill dra till Rhodos, dem har redan bokat sina men jag är fortfarande tveksam att dra på en två veckors partyresa. Skulle iochförsig vara ruskigt roligt, men en solsemester med pojken lockar något fruktansvärt också. Men som resmål i sommar står någon destination i Grekland högt upp eller Cypern!


The Byxdress

2011-03-31 10:43:07 My day
» [ 1 ] Kommentarer «

Började min morgon med att klicka hem denna skönhet. Har letat som en tok efter denna. Hoppas att jag kan ha den nu bara. Annars får SötaJenny ta den för hon är beroende av byxdresser.









Blev även denna lillararing, passar perfekt till sommaren när man är brun! Använder mest svarta ringar, men tänkte att den här kanske kan pigga upp en tråkig outfit.



Time to study..



Grattis Sis<3

2011-03-30 22:30:55 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

Det är ingen vanlig dag, nej för det Elinas födelsedag!
Grattis världens sötaste, bästaste, gulligaste, inte jobbiga, och alldeles underbara lillasyster på födelsedagen!!!:D
Hoppas du gillar din birthdaygift;)


Älskar dig gullunge♥


"Det är de här dagarna man minns"

2011-03-30 22:28:08 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

Vill skrika, vill gråta, slå och bara försvinna för en stund.
Orkar inte riktigt med det här just nu.

I don't need you around..


You take me higher...I mean, you did.

2011-03-30 22:21:38 My day
» [ 0 ] Kommentarer «
" So fly away now, cause now i'm the bitch"

Den har dagen varit allt annat än fartfylld. Eller egentligen har jag hunnit med rätt mycket, men inte tillräckligt.
Efter skolan smet jag upp till Centrum med Jenny, fick med mig mitt efterlängtade ( beroendeframkalladnde) vinröda nagellack. Är besatt av det nagellacket patetiskt nog, klarar mig inte utan det. Köpte även nya pärlörhängen då mina ramlade av på något dansgolv i London. Yes crazy night.

Efter det blev det plugg och sedan ett tufft gympass. Direkt vidare in i duschen och fort mot jobbet. Efter jobbet hände det inte så mycket annat än plugg och städning utav rummet. Imorgon kommer städerskan och då får inget finnas på golvet! Så plockade undan så mitt rum kan få sig en redig omgång med dampvippen och skurmedel. Annars brukar hon skippa mitt rum då hon inte kommer innanför dörren..hehe

 

 

 



Det är tur att det finns musik för alla humör..Först arg musik sen sätter man på superlycklig musik efter att man agerat av sig. japp då känns allt bra igen! Älskar musik. Hatar dig,DIG. Du är ful,ful,ful,ful. DRA!

Sådär,, happyface again!!!




Dejt

2011-03-30 09:21:21 My day
» [ 0 ] Kommentarer «
På fredag.
Då händer det grejjer alltså. Jag ska på dejt. En riktigt romantisk dejt, lite läskigt.
Det var sjukt länge sen jag var på dejt eftersom jag haft pojkvän i 20 månader snart, men känner att jag måste ut lite energi och gå på dejt.

 

This is the dejt


Carro<3Einis

2011-03-30 09:12:03 My day
» [ 1 ] Kommentarer «
Gårdagen blev faktiskt bättre än förväntat.
Redovisningen gick förvånansvärt riktigt bra, var inte heller så jätte nervös när det väl gällde. Riktigt skönt!
Fick en high five av läraren också. haha
I stallet blev det ingen ridning för min del, Slängde upp Carro som jag vet har väntat ett tag på att prova min dam. Jag tror Carro var nöjd med tanke på att det tydligen inte står Cassandra Ståhl som ägare utan Caroline Ahlberg. hehe,,sen är hon nu medryttare ( utnämnd av sig själv återigen). Men det gick riktigt bra för Carro och Einis. Efter ett tag gick Einrad exakt så som vi ( jag &ylva) vill ha henne. ALLTSÅ MIN HÄST ÄR GÖ SNYGG!!!
Bäst av allt är att jag vet att Carro kan ta hand om Einis det dagar jag inte kan, för Caroline är BÄST!!

Idag blir det en kort skoldag. En lektion, sen blir det plugg för resten av dagen, ska förbi stallet efter jobbet ikväll. Einis får  alltså vila idag. Onsdagar ska vara hennes vilodagar! För det är min pluggdag och jobb dag. Perfect!



Redovisning,,,HJÄLP

2011-03-29 08:21:44 My day
» [ 0 ] Kommentarer «
Usch den här dagen ogillar jag. Längtar tills skoldagen är över! Är så himla sugen på att vara i stallet igen, älskar den känslan. Dock finns det en annan känsla som jag delar med den lyckliga idag. Det är nämligen så att lärarna har bestämt sig för att alla UF-företag ska redovisa för alla kommande UF elever i mini aulan idag. Alltså jag kommer bokstavligen spy och tuppa av. Okej att redovisa för sin egen klass, men alltså inte för FLERA ANDRA KLASSER! Jag tror det blir cirka 6-7 klasser som vi ska redovisa för. Ogilla starkt. Hata är snarare ordet. Alltså jag klarar av uppmärksamhet, jag klarar av att prata inför mycket folk, MEN jag klarar inte av att redovisa. Att berätta om någonting för en folksamling samtidigt som man blir betygsatt. Det fungerar liksom inte i min värld..okej jag pratar väll, eller man hör precis vad jag säger typ, hehe... men jag kan väll harkla mig, pilla konstant i håret, stamma, stå och hoppa på stället..Amen typ så illa är det.

I Feeeeeeel goooood

2011-03-28 16:29:53 My day
» [ 0 ] Kommentarer «
Skoldagen varade inte särskilt länge idag. Kom till skolan och hade en lektion. Den där efter var läraren sjuk och sen den sista blev inställd för att vi inte skulle behöva vänta. Så direkt efter det åkte jag till stallet med Caroline och red ut en sväng, jätteduktiga ryttare alltså,,ehmm eller något.
Efter stallet satte jag mig här, skriver ett turism arbete och chattar med någon Åsa från Apollo. Har en intervju via datorn med henne. Väldigt snäll med riktigt bra frågor!

Nu ska jag fortsätta plugga:) Vi ska tydligen ut och äta med familjen om en timma ringde mami och berättade nyss. Myspys! Måste alltså sätta fart med pluggandet, för senare ikväll ska jag träna och måla naglarna! Det sistnämnda är ytterst viktigt!

Röriiiiig cheey

2011-03-28 09:34:35 My day
» [ 0 ] Kommentarer «
Gooooooodmorgon! Ogillar att bussen va för många timmar sen! Eller var det jag som försov mig i många timmar måntro? Neeejrå. Sitter iallafall på bussen i tryggt förvar och är påväg till plugget, ( hehe plugget,skolan,gymnasiet, sista året, studenten wohi) efter skolan blir det stall, einis måste motioneras! Hon gick som en jädra klocka igår! Så Himla snygg och trevlig! ( haha låter Som om jag snackar om en kille som jag är nykär i) hoppas hon går lika bra idag. Efter stall blir det plugg och gym med Jenny. Vet dock inte i vilken ordning men båda ska hinnas med. Nej nu ska jag tydligen av..

"Sålt min Lillabruna"

2011-03-27 10:54:33
» [ 0 ] Kommentarer «
Godmorgon!
Igår var en händelserik dag! Jag äger inte längre àsta. Nix, hon är inte min längre. En ny liten ryttare är ägare till henne nu som kommer ha flera roliga år framför sig. Men iallafall först jobb som vanligt 9-17:15. Efter det blev det stallet med lillasyster och kusin. Blev en premiär ridning barbacka på Einisen! Måste säga att hon går betydligt bättre barbacka än med sadel. kanske borde kolla upp det där med sadeln nu. Men hur som haver, vi alla körde på barbacka stilen, red ut en sväng med lite inslag av tölt och i vissas fall, galopp rejs.

Efter stallet blev det en dundergod middag, Tacos. Elina firades (vilket hon inte visste om att hon skulle bli). Elina fick antagligen sitt livs överraskning igår när jag började prata lite kort om mitt hjärta osv, sen gav jag henne en present och där i låg Ásta Från Vendel's Pass och ägarebevis. Mitt namn stod inte längre där, utan nu står det Elina Fransson. Alltså Elina Fransson äger nu "min" Lillabruna. Det tog fröken ett tag att förstå vad som faktiskt hänt och hon trodde väl mest att vi skojjade för hela veckan har jag gått och tjatat om att lillabruna alltid ska vara BARA min och ingen annans. hehe Elak syster. Men ja sen kom tårarna och skratten. Ingen kunde längre äta middagen, för allt blev så rörda. Inkls jag. Visst, det känns lite hemskt att jag aldrig kommer kunna säga att hon är MIN häst, men samtidigt så finns det ingen som kommer ta hand om mitt hjärta bättre än Elina. Dem kommer ha det så himla roligt tillsammans. Det är väll det som är nackdelen med att skaffa häst, man växer ifrån dem. Jag hamnade tillslut där jag inte längre kunde komma någonsstans med henne vilket gör att man tappar suget lite. Men för Elina är Augusta perfekt. Dem kan tävla, rida kurser och utvecklas tillsammans och jag har min nya egna häst att tänka på. Nu kommer vi ha dubbelt så kul i stallet eftersom vi faktiskt har en varsin.

Så återigen: GRATTIS VÄRLDENS FINASTE LILLASYSTER!

Byter bild sen när jag är hemma och har en bild på henne och Augusta, nu står totte som häst istället.



hehe erkänn att ni blev lite lurade av rubriken (a)

Men inte okej

2011-03-26 13:53:31 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

Okeeej? Hur i helsike kan man lyckas tjäna 45 MILJONER kronor i månaden?!! Jag vill också....
Japp..det är bestämt! Jag ska bli kändis. Då har man råd med allt..

Hehe..ja just nu sitter jag på lunch och läser S K V A L L E R!! Love it.
Slutar om tre timmar. wihoooo! Fett värdelösa inlägg jag gör idag, lovar ett roligare ikväll.

BYEBYE


....

2011-03-26 09:49:02 My day
» [ 0 ] Kommentarer «



En fin tanke som inte är lika fin i verkligheten.

I never really carde intill I meet you


Wooho

2011-03-26 09:42:34 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

Sitter på jobbet nu, japp min jobbhelg. Great!
Efter jobbet blir det stallet, ridning! Sen taco-Night. Wooho!


Lycklig

2011-03-25 16:09:57 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

Idag känner jag mig lycklig. Vad det beror på vet jag inte.
Kanske att Einrad var helt underbar idag? Eller att jag impulshoppade lite idag för en gångsskull? Eller att jag har underbara vänner och familj? Söt pojkvän? Ingen aning, antagligen lite av varje.

Stallet gick hur bra som helst, valde att longera Einis. Ååh hon är så fin! Till en början var hon lite stissig och töltade bara omkring, men efter lite flyttande och lyhördsövningar kom även traven och hon släppte allt mot slutet. Min vackra prinsessa. Kan inte sluta le när jag tänker på henne! Hon och jag kommer ha ett underbart liv tillsammans!

Efter stallet åkte jag snabbt upp till Haninge C och köpte nya svarta jeans, hatar dem jag har och dem jag älskar är trasiga. Hittade ett par som var nästan identiska med mina älsklingar. Köpte även en vit vanliga långärmad från Gina för den andra som jag har, ja den hamnade där allting tillslut hamnar. Stallet.

 

Den här låten gör mig alltid SÅHÄR SUPER glad! :D


Ekonomkandidat? Juridik? Marknadsföring?

2011-03-25 09:54:23 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

Nu när jag sitter här och försöker plugga så slår tanken mig hela tiden.
Jag vill så gärna börja plugga nu till hösten. Men jag kan inte. Kan inte söka förrens i september till högskolan för det är inte förrens då jag är fullständigt klar med skolan, gymnasiet.

Jag vill plugga Ekonomi/ marknadsföring. Egentligen vill jag plugga juridik eller civilekonom, men mina betyg räcker tyvärr inte till. Självklart ska jag göra högskoleprovet vid nästa tillfälle ihopp om att komma in på juridik. Men tror tyvärr inte att betygen räcker..varför latade jag mig i ettan kommer jag aldrig sluta fråga mig själv. Tvåan gick jätte bra med tanke på omständigheterna, trean går skitbra! Det är ettan som förstör.
Men frågan är nu hur jag ska kunna välja, ska man plugga upp betygen för att sedan försöka söka in på juridik eller civilekonom eller bara köra på ekonom kandidat? Ett annat alternativ är affärsjuridik, verkar fett roligt! Men det finns inte i stockholm och jag vill inte flytta. Kan inte flytta heller, har inte råd att ha med hästarna då. Dumma jobbiga val och dumma betyg, dumma ettan. Dumma liten cassandra..

Frågorna är många med många svar..


Unrated London

2011-03-25 09:38:59 Bilder
» [ 0 ] Kommentarer «



Börjar med en av Tinys bilder, det här tyckte folk var jätte kul. Johan satte dit en snark grej på min rumpa och den satt där hela dagen, jag var helt omedveten om deta. haha



Me and Tiny, bigben and alots of busses.






Vi var uppdelade i två grupper och hade en fototävling, alla i gruppen skulle ingå på bilden plus vissa olika motiv. I detta fall the tower bridge.



En klassiker, Hej Cassandras ruskigt bra syn



Efter typ fyra försök lyckades vi få en hyfsat bra bild! London♥






Skål för kontraktet!



Sista natten.. ni ser väll hur det gick







Roade gruppen



Partyprincess Eliiiin!!

Dessa bilder är några av dem jag blivit taggade på. Mina trehundraelva bilder kommer senare någongång. Tack SP08d För en grym resa! Den här resan förde klassen tightare. Vi fick se sidor från alla som vi tidigare inte visste om. Smirnoff! hehe
Förutom våra äventyrliga nattbesök på olika klubbar, våra skålningar för kontraktet som gick åt tjotahejti. Våra extrema bra tidspassningar, och våra hemlisar som spårade så lärde jag mig ändå en del. Typ drick inte mer än du klarar av. haha nej men det var en grym resa helt klart och FYFAn vad jag älskar min klass!!

Vi hade självklart dagsuppgifter också, men när dem väl var gjorda så stod det shopping på schemat och sen fiesta. Vi hade halv elva som tidsgräns på kvällen, ni förstår nog själva..


Soon you will shine like the sun

2011-03-25 09:20:36 My day
» [ 0 ] Kommentarer «



För er som undrar om Einrad, så går det bra. Vi håller på att lära känna varandra ytterliggare, hon håller på att installera sig i sitt nya hem. Hon verkar iallafall trivas väldigt bra och jag tror (hoppas) att hon börjar veta vem jag är.. för nu gnäggar hon och springer till mig när jag ropar på henne♥
Ridningen har vi inte gjort något ansträngande utav ännu utan vi tar dagarna som dem kommer, vill inte stressa upp henne i onödan då hon är rätt lättstressad. Jag kan medge att jag prövade att jobba henne för någon dag sedan men jag kände att det var lite väl tidigt att börja därför väntar jag lite till nu tills hon vant sig med sin nya omgivning och sina nya hagpolare.

 

Men måste tilllägga: Hon är det bästa valet jag gjort i mitt liv. Visst det är sjukt mycket pengar för köpet, det är väldigt mycket månadskostnader som jag själv ska betala, men samtidigt kommer det att vara värt det. Hon är värd det! Min finfina häst. Och det bästa utavallt är att hon och lillabruna är bundisar. Lillabruna som är lite av en ensamvarg och ogillar de flesta andra hästarna, men inte einis. Nix, Einis är godkänd!♥


My Days

2011-03-25 09:11:19 My day
» [ 0 ] Kommentarer «
Hemsk uppdatering alltså. Men mina dagar är sjukt intensiva just nu. PLUS att jag inte mår hundra. Huvudvärk, yrsel, illamåeande och skit. Gillar inte när allt kommer på en gång. Påminner mig bara om förra året, och jag operarade ju faktiskt bort det problemet. Men nog om det tråkiga.

Dagar består av ungefär samma saker just nu, skolan ( Förstår inte hur det kunde komma så mycket saker på en gång, vi är människor  vi hinner inte miljoner saker samtidigt), Einrad och Ásta, Träning av olika slag =Powerwalk eller gym. Plugga hemma. Nästa vecka har jag fyra redosvisningar och två prov plus två inlämningar. Damn School. Men träna, rida, skola, plugga gör jag varje dag. Sen jobbar jag någon gång i veckan, och försöker hinna andas däremellan. Nej men jag gillar fartfyllda dagar.

Idag är jag en skolkis igen, eller nääe..jag är faktiskt sjuk. Eller vet inte om man kan kategorisera mig som sjuk, men jag är inte frisk och jag mår dåligt, inte jättedåligt men tillräckligt dåligt för att stanna hemma. Nu ska jag skriva klart två turism arbeten sen blir det stall!



Gammal, mycket gammal bild


BOOOm

2011-03-22 11:21:08 My day
» [ 0 ] Kommentarer «
Nu ska jag skolka för jag är sådär jätte häftig! Eller nääe, fast jag skolkar inte. Jag är en lydig flicka.
Nääråå..nej men igår när jag och Carro tjockade oss med godis i stallet så åt jag en väldigt hårt godis och rätt som det var small det till i munnen, hittade inget fel då. Men nu imorse märkte jag att en av tandställningens plattor har lossnat. Så nu måste jag till Tandis för att åtgärda problemet.
Klant vare hääråå

Power

2011-03-22 08:19:31 My day
» [ 0 ] Kommentarer «
Juste jag har börjat med en sak! En dagsrutin.
POWERWALK!!!

Har gjort det i fyra dagar i rad nu. Powerwalken måste minst vara 45 minuter, men  mina brukar hamna på 1,5-2timmar. Igår fick jag sällskap av Enny och hundarna, blev en riktigt lång promenad!
Men alltså powerwalk är bland de bästa träningssätten enligt mig. Man blir avkopplad och får chansen att släppa allt, bara att trampa på med massa babbel eller musik! Gillar't!

E to the E

2011-03-22 08:09:12
» [ 0 ] Kommentarer «
dumma mig som inte uppdaterat er om mitt liv! Men vårt internet hemma har sagt hejdå. Därav ingen uppdatering.
Men i söndags tog jag hem min lilla Einis till Eriksberg. (Gud vad skönt att ha en lättlastad häst igen!)
Ihop släppet med flocken gick jätte bra, dem rejsade för glatta livet. Åkte ut till stallet senare mot kvällen för att kolla vad Einis tyckte om sin nya box.
Alltså SÅ HIMLA SÖT! Hon stod och åt sitt hö och hade inte alls uppfattat att det fanns mat i krubban, så jag fick stå och locka henne fram till krubban, hihi hon var jätte skeptisk. Hon är van att få kraften på höet och nu låg det i en krubba på väggen, what? Sen när hon väl förstod att det fanns mat där blev hon SÅHÄR lycklig.
Igår inhandlade jag lite saker till henne, såsom en egen ryktväska ( vinröd så det matchar hennes grimma!) Lite olika borstar, som följde ett färgtema. hehe. Sen fick hon två egna Höpåsar, japp i ljusljusgrön. (Jätte äcklig färg till en början, men sen gillade jag den! somrig och fin!)




bilder kommer ikväll, när jag inte använder BAJS APPLE DATOR!!

Grymt bra ridlektion

2011-03-19 00:24:19
» [ 1 ] Kommentarer «
Skriver ett litet nattinlägg dåva.. Ridlektionen idag blev riktigt lyckad! Har aldrig ridit en lektion på Einrad för ylva som har gått såhär bra! Ylva berömde Som aldrig förr och jag kände själv hur bra det gick! Det roliga är att så fort man får beröm blir allt mycket ytterligare, man tar åt sig varenda visdom och suger in all kunskap på ett helt annat sätt än När man får skäll! Är så himla lycklig över den här dagen! Ridlektionen, ja jag kunde inte sluta le efter! Bäst av allt var att Ylva var supernöjd! Det här kommer bli så underbart bra! Nu blir det hårdträning för oss! Snart är vi på tävlingsbanorna! ( hehe keep ob dreaming). Imorgon ska jag rida på mina hästar, hihi lillabruna och einis! Titta på när(mongo)-Cissi rider ylle. Träna osv! Sovgott!:)

HunterBooots

2011-03-18 14:01:59 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

Var nyss ute på en promenad på 40minuter med vovven. Invigde mina nya hunterStövlar som jag köpte i London. Visar resten av shoppingen och resan senare. Nu ska det handlas lite, sen ska jag till MIN häst. Åh kan fortfarande inte förstå att hon är min!♥


Einrad från Fors

2011-03-18 12:39:45
» [ 2 ] Kommentarer «



MinMinMinMinMinMinMinMinMinMinMinMinMinMinMinMinMinMinMin!!

Kom hem från London inatt ( berättar om London senare) och idag halv nio stod jag på ForsGård, nervös som ett as. Veterinären kom ut och besiktningen började. Hon fick ingen anmärkning och JAG skrev på köpekontraktet! Nu är jag alltså ÄGARE TILL EINRAD FRÅN FORS! :D:D:D:D

Köpte en liten present till henne direkt, en ny fin grimma. Hon är inte längre Ylvas eller Forsgårds häst, Hon är MIN HÄST! Gud vad jag är lycklig! Ska snart till Fors igen för att rida lektion för Ylva, hjälpa henne med något random också,hehe. Einrad tar jag hem nästa vecka! ÅÅÅÅÅÅH´BÄSTA VECKAN i MITT LIV!! Bästa dagen. Bästa Allt.! 




Airplane

2011-03-14 10:57:49 My day
» [ 0 ] Kommentarer «
Tjoooooooooba! Sitter på planet nu och ska väll snart lyfta. Till höger om mig har jag super nerviga o flygrädda Elin som för stunden hatar Mig för att jag har igång mobilen. Planet kan störta. Till vänster om mig har nojjiga Sofie som babblar om att hon kanske kan ha glömt något hemma och ja,, parfymer. Sen har vi mig då, sitter här i mitten och har faktiskt glömt saker. Ikväll blir det shopping! Nu blire LOOOONDON!!

Tidsoptemist

2011-03-13 14:27:09 My day
» [ 0 ] Kommentarer «
GUD VAD SKÖNT!
Fick en fem-minuters break för att sitta ner en liten stund. Har stått i kassan medans kollegan varit på lagret, Mina fötter dödar mig och huvudet känns bara som en tung boll!

Efter jobbet har jag det rätt stressigt.
Ska först hämta lillasyster i stallet och Sofia på terminalen. Sen blir det fors för att rida Einrad. Sen måste jag hem och packa, åka förbi solariet och bli lite brun röd inför London. Hem och packa det sista, vill hinna med en promenad ikväll också!! Sen vill jag andas och Sova också! Fan måste duscha också, elände. Ramlar säkert där också, halkar väll på tvålen och slår på rumpan och bryter svansskotan bara för att jag inte har tid med det...optimist. hmm...


Insperation

2011-03-13 13:42:59 Insperation
» [ 0 ] Kommentarer «

Lauren Conrad signerar sin egna bok i sockersöt klänning från Marchesas underlinje - Notte by Marchesa.


Men dåååra

2011-03-13 10:50:46 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

Pinsam-tjej.91..igår ville jag slänga mitt körkort åt *****!
Så himla pinsam, fail, mobbat, korkat och dumt gjort. SKÄMS!

Ogillar:

- Att jag backade i en bil igår, ( den enda på parkeringen desutom)
- att jag känner dem som äger bilen som jag var tvungen att backa in i.
- att Einrad bestämde sig för att hoppa över mig igår, hej skadad vrist jag kan inte gå.
- att jag inte hittar mitt läppsyl som jag förla mig igår mitt under krock-serien.
- att jag jobbar idag igen.

Gillar:

- att jag snart slutar ( bara fem timmar kvar)
- att Edvin är så överärlig när jag frågar " Tror ni dem blir arga" MM svarar Edvin.
- att sofia kunde klaga minst lika mycket som jag på att en person saknade pedagogik.
- att jag ska rida einrad idag
- Imorgon åker jag till LONDON


Jobbarpoleeers

2011-03-12 13:46:51 My day
» [ 0 ] Kommentarer «
Nej nu vill jag inte utnyttja min lunch längre, Jobbar med Sabina i tre timmar på lördagar sen går hon igen. Träffar inte den saken särskilt ofta. Hon har alltid något nytt och roligt att berätta. Trevligt att prata häst tex på arbetstid.

Ronda.blogg.se ( hennes hästblogg, lärorik faktiskt)

Lasangaaaa

2011-03-12 13:44:25 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

Lunchrast, väldigt skönt att utnyttja den rast man får faktiskt. Förut tog jag aldrig lunch, men börjar faktiskt uppskatta rasten nu. Åt för första gången en "Kartong-lunch". Ja ni vet en såndär färdiglagad mat som man köper i matbutiker. Brukar aldrig gilla sådana, men testade en lasange från Findus. Den var helt okej, den var god liksom. Ska köra på den nästa gång också, billig, god och inte alls lika ontyttigt som annan färdig mat;) typ donken.. hehe



Mums!


Next week

2011-03-12 09:42:16 My day
» [ 0 ] Kommentarer «
Måste bara gilla min kommande vecka.
Mån-Tors är det London.
Fredag kan bli en av dem bästa dagarna i mitt liv. Ledig från skolan,¨Kvällen blir det utgång. ( Ja, vi har planerat långt före)
Helgen: I don't know jet,, men jag är LEDIG!! Bara det är värt att fira!


Vilken underbar kväll

2011-03-12 09:38:57 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

Godmorgon!
Igår blev det ingen update alls, men jag pysslade inte med något värdsligt. Skola, gjorde om mitt rum ( hej, tv med kanaler!!), städade, handlade foder etc. Och sen jobbade jag några timmar. okejråå, bara två.

Faaast okejrå..jag åt ju typ världens godaste middag igår. Inte för att skryta eller så,,men Jakobs pappa grilllade, GRILLADE, oxfilé. Hej ljuva smak av sommaren. det smälte i munnen, älskaar grillat kött! Till det fick vi pompe och bea. Alltså ÄLSKA! Efterrätt, eller ja snacksen för kvällen blev Cuantalopemelon. MMmm..Godkväll!

På dagens schema står: Jobb 9-17:15. Sen blir det eventuellt Fors, har Einrad men vet inte om jag hinner rida henne. Vi får se vad Sefja säger om tiden passar den kräsna damen. Sen måste jag påbörja min packning ( På måndag drar jag till LONDON!!) Och laga middag, Det blir grillat ikväll igen. Promenera vill jag också göra. Jösses.


Monkeys UF

2011-03-10 21:41:28 My day
» [ 0 ] Kommentarer «
Goderkväller:)
Har suttit och pluggat i några timmar nu igen. Skrivit en milslång Loggbok samt lite turism. Nu ska jag hoppa ner under täcket och sussa..eller nej, först ska jag äta en kvällsmacka. Spännde tandsställningen igår vilket resulterar i att jag inte fått i mig särskilt mycket mat varken idag eller igår, jag är hungrig. och tröt..jättetrött!

Vi höres imorgon people!



Monkeys UF!
Vill du göra din nyckelknippa livfullare? Kontakta mig då. Monkeys ger din vardagliga nyckel en färgklick, passar perfekt nu till våren! Nyckeln blir personlig och aporna visar uttryck, anpassa din nyckel efter ditt humör!


Det behövs en liten färgklick här tror jag

2011-03-10 13:19:36 My day
» [ 2 ] Kommentarer «




Gillar den här bilden, vet inte varför för egentligen är den inte så fin? Den bara gillas iallafall.











En video Lillasyster gjorde till mig när jag låg på sjukhuset, nyopererad, livrädd, ledsen och allt. Jag mådde verkligen förjävligt, kände mig så himla svag.Vek, så kom min lillasyster som har ett hjärta av guld och visade mig denna video som hon gjort åt mig. Älskar dig Elina!




Kämpade mig till forsgård med Alexandra tre veckor efter min operation. Kunde knappt röra nacken,hehe

ÅÅH älskar att kolla igenom min gamla blogg. Finns massa inlägg där om min operation och allt det där, så för er som frågat hundra gånger om vad som egentligen hände kan ni läsa Allt där. :)

"Bilder är minnen som man inte alltid minns"


Med dessa bilder säger jag...

2011-03-10 13:14:46 My day
» [ 0 ] Kommentarer «



..Att nu får sommaren ta att komma tillbaka!
gick in och ruffade om i min gamla blogg: http://cassandrasdiary.blogg.se/
Hittade alla söta bilder där, varför kan jag och mina vänner aldrig se normala ut?




Nu har jag haft prov, gick bättre än vad jag först tänkte, nu i efterhand när jag kollat igenom texten i boken känns det betydligt mycket bättre. Snart jag bege mig till skolan igen ( Hade för lång håltimme så åkte hem, hih). Har svenska och Turism kvar. Sen slut! Har tom redan varit i stallet och fixat allt, ibland är håltimmar bra!
Så efter skolan ska jag gymma tror jag, sola och plugga lite till. Om det inte blir gym blir det en promenad.

PÖSSEN

AMEN LÄGGAVRÅÅ!! Bara för att jag sitter och suktar efter sommarne så börjar det spelas värsta sommar låten på radion...men åååååh


Dum School,

2011-03-09 20:30:20 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

Usch och fy..har precis ätit middag och ska sätta igång ordentligt med pluggandet nu.
Men jag är så sjukt trött, vet inte riktigt hur jag ska orka sitta uppe och försöka trycka in saker i mitt huvud just nu? Skulle behöva få en redig sovmorgon. Typ sova i ett dygn, gud vad skönt. fast näääe..gillar inte att missa för mycket timmar av mitt liv.

happ, nu lyckades datorn logga in mig på Itslearning, här ska det antecknas från en powerpoint i Internationell ekonomi. Behöver mitt MVG, och just nu känns det väldigt långt bort. Sista inlägget för kvällen troligen, så sov gott vänner och ni andra stalkers.♥


WIHO

2011-03-09 16:33:49 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

Okejråå..nu är jag på betydligt bättre humör än nyss.
Ska gå till bussen om tio så switchade om från mina unkiga leggins till ett par gamla jeans, kunde knappt knäppa dom för två månader sen! Men nu jädrar sitter dom löst runt midjan! Gillar't starkt! Hoppa glatt fram och hämtade ett skärp! hihi ...Helskotta heller att jag ska stänga av gymkortet, här ska tränas!

Fick ny motivation nu för gymmet. Great! Vårpromenader, kvällsgym, ridning= I'm back people! Wiiho! Det bästa av allt är att jag faktiskt har fått tillbaka min ork. Har varit superduper lat sen operationen, har liksom inte riktigt kommit tillbaka till mitt gamla energiknippe som aldrig kan sitta stilll.. Va det direkt efter operationen typ, men tog ju ut mig för mycket att kroppen sa ifrån och har kämpat länge med att komma tillbaka, men nu den senaste tiden börjar jag känna igen mig själv igen. Högt tempo, fullsmackat schema och jag älskar det! Nu blir det jobb, sen plugg hela natten. Imorgon blir det ridning, träning och sola! Plugga också, prov på fredag igen. Greatness.

 

Inte direkt så mycket. hehe


PUSSSS!!


Carry me

2011-03-09 15:56:50 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

Do you see me as I see you?

Det finns så mycket saker i ens liv som aldrig går att få tillbaka eller ta tillbaka. Ett ord som sårar kan förändra mycket, Ett val kan förändra allt. En tanke och en gång.
En handling, Ett val, Ett ord, något som förstör om det används fel.

I hope somebody hears me tonight..
Allting är inte svart o vitt


Men hej igenråå

2011-03-09 14:54:44 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

Nu har jag faktiskt pluggat i en timma och förtjänar därför en rejäl paus på en timma..ehm okej kanske inte en timma. Men en liten stund. Pratade med Caroline i telefon i lite över en timme, massa tjatter bara. Det vanliga. Städade lite i rummet i samma veva. Två flugor i en smäll liksom?

Nejmen om man ska sätta fart och plugga lite mer då. Då kanske jag får lyxa till det ikväll och sova vid ett iallafall och inte tre? Det hade varit en dröööm typ.



Jätte gammal bild på mig, ettan. Tycker ändå den är lite charmig. eller nått..hehe


Soon I will be in the game

2011-03-09 12:51:26 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

Igår hände det nyheter, idag hände det nyheter! Det händer saker hela tiden, hinner inte smälta det ena innan det andra kommer. Men idag är jag glad! Riktigt jävla glad! Min nyhet gjorde min dag!

Provet idag gick käpp rätt åt helvete..menar allvar. Blev helt ställd och hjärnan slutade fungera. Så aa mitt första IG för trean, here it is! Awsomeness.
Var nyss hos tandläkaren och spännde rälsen, böt ut några grejjer och satte in lite grejjer. Nu väntar en heldaga plugg på mig, får en liten pluggbreak när jag ska jobba i två timmar, sen hem och plugga hela natten. Måste skriva MVG imorgon, och på fredag! Gud, man måste verkligen älska skolan.

Vill ha lov, saknar lov. Då får man göra vad man vill och bara ha det underbart! Nu tappar jag snart allt mitt hår av all jädra stress, hinner knappt med stallet, eller hinner hade jag gjort egentligen, eller nej, eller kanske..men jag prioriterar skolan först o främst just nu. Till hundra procent.


Klump i magen,

2011-03-08 14:13:46 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

HJÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄLP!!!

Nu har jag lite panik, en liten oroande känsla i magen. Har velat detta ett bra tag nu, men gör jag rätt nu då? Det är ju verkligt snart. hjälp....


Tjockisdagen

2011-03-08 12:13:38 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

UF lektionen bestod mest av prat om London resan. På måndag drar vi! Är faktiskt riktigt taggad.
Men nu är det dags för Marknadsföring. woho..not..troligen en av de tråkigaste lektionerna vi har. Suck.

Visste ni förresten att det är Fetisdagen idag?, semladagen, Tjockisdagen,Fettodagen,svullodagen, alla blir feta dagen etc. Är inget stort fan av semlor men om man har turen och hittar wienersemla så går den ner. Så en wienersemla ska jag tjocka mig med idag. Ingen träning= Bara svull.



Godmorgon

2011-03-08 08:22:13 My day
» [ 0 ] Kommentarer «
Godmorgon! Jag är pigg som en nötkärna, sov riktigt gott inatt. Tror inte pojkvännen tyckte jag var så himlans underhållande då vi mest sa hej och sen sa jag godnatt. hehe
Dagen i ära så har jag träningsvärk i ryggen och ljumskarna, benen, armarna osv. Typ hela kroppen. Jädra ridlektion att mörda min kropp ännu mer, inte alls bra att rida med förkorta läder heller. Vaderna bränner och har lite halv ont i höften, beror troligen på att jag spännde mig pga ridläderna. fail.
Snart är det UF lektion, efter skolan blir det pluggpluggplugg.
Har ångest idag, kan inte träna på något sätt alls idag. Har inte tid:(



Ridlektion med träningsvärk. icke bra

2011-03-07 21:24:01
» [ 0 ] Kommentarer «

Ridlektionen är nu avklarad. Hade en redig träningsvärk i armarna sen gårdagens gympass så armarna var inte hundra idag, inte heller benen. Mådde lite halvdåligt innan lektionen, men det gick iallafall bra. Kunde ha gått bättre men också sämre. Så jag är ändå rätt nöjd. Fick beröm från en som red igen i vår grupp i slutet av lektionen. Hon tyckte att Einrad gick så himla bra där i slutet. Blev lite generad men tackade. Vad gör man när man får beröm för sin ridning egentligen? Jag har jätte svårt att ta komplimanger så jag mest svarade att det är hästen som är världens finaste. Det är ju sant det med.
ridlektionens övning var samling, dock kunde vi inte göra särskilt mycket då vi red på utebanan som nu kallas isbana/hockeyrink. Det är glasklar isbana alltså. Så mycket skritt, men lite trav och tölt övergångar hann vi med. Vi tränade på att få igenom halv halten riktigt ordentligt..jobbigt. Synd att Einrad lätt blir stressad av de andras smackande och rejsande..hon kan liksom inte riktigt koppla av när det är fler omkring. Menmen.

Nu ligger jag i min säng i filmposition. Ska sätta på en film här på datorn.  Är så fruktansvärt trött..nåde det inte vara en sjukdom jag känner..usch. Inatt sov jag som en prinsessa. Vaknade lika dant som jag somnat och allt var orört. Hoppas det blir en sådan natt igen. Älskar att jag och Sofia har samma åsikter om mycket..idag är det att vi saknar pedagogi ( om det inte heter så, döpte jag det till det nu, en pedagog.)


Inte en sån väldans smickrande bild på einisen, men blev en klickbild bara, alltså jag kollar inte utan bara klickar på någon. Sov gott!

Note to myself: träna inte armarna och bröst de närmaste dagarna innan ridlektion. hihi


Lyssnar på lugna favoriter när man gymmar...que?

2011-03-07 17:44:47 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

Cred till mig!
Jag har hittat laddaren till datorn. Nu ska jag bege mig ut mot Fors för lite ridlektion och träffa Sofia om jag har tur! Fick glädjande nyheter idag också! Först ett fint MVG på ett prov, och ett annat som ni inte får reda på. hihi hemlig jag är vaaaa?
Efter stallet blir det promenad med hunden för återigen plugga. Har pluggat nu efter skolan och måste fortsätta med det efter stallet också. Vill verkligen få ordning det sista i mitt rum idag också, påbörjat en städning, men kan inte riktigt avsluta det..Vill damma, damsuga och skura också. OCH byta gardiner! Köpte nya i helgen. jättefina! Vuxen poäng till mig!


Måste rusa, tjingtjing!


hejdå brumbrum

2011-03-07 13:35:25 My day
» [ 0 ] Kommentarer «
Såg nu att jag skrev i torsdags att jag skulle vila efter jobbet.
Så blev det icke, det blev hårdträning på gymmet med Elin. Vi körde stenhårt på kondition samtidigt som vi planerade resa! ( Elin om du läser detta så hälsar Zakke i min klass till dig, haha)
pluggade i lördags också, varför glömmer jag att skriva sådan viktig fakta till er som är viktig att veta? Dumma mig


Idag ska jag plugga hela dagen efter skolan, Sofie och satsar hårt nu! Senare ikväll blir det ridlektion på Fors, sen hem för att återigen plugga. ÅÅÅÅH VET NI???!! Lämnade bort min kärlek idag, mitt lilla brumbrum hjärta. Min lilla fiat 500.. nu ska den säljas. tönt som jag är så fällde jag en tår..Men den nya fiaten är också en fiat 500, fast med mer hästkrafter, matt svart istället för glansig, rödskinn klädsel och värsta coola inredningen! Det är en sportigare version som kom i begränsad upplaga. Denna är en kille, han är fett het! Min coola brumbrum. Eller okejrå, han är inte min. Det är min låtsas pappas firmas lånebil, men jag har den när ingen lånar den. Alltså MIN!


Bild kommer senare när jag inte använder DUM ÄCKLIG APPLE DATOR! USCH vilket fruktansvärt hat jag har mot dessa datorer....

Lång update

2011-03-07 13:24:41 My day
» [ 0 ] Kommentarer «
Här vare glest med uppdatering ser jag. Men klantfian själv har lyckats förlagt sin laddare till datorn någonstans där gud vet vart, vilket säger sig själv att jag inte kunnat blogga. Men nu lyckades jag snappa åt mig en dator under filosofilektionen. hehe


Mina dagar har sett relativt lika dana ut hela helgen. Kan dra igenom dem kort, ( mest för mig själv, har min blogg som en dagbok, älskar att bläddra tillbaka och få en liten " Aaaha" upplevelse, hehe)
I fredags var jag på Fors, hos lillabruna, på gymmet, fixade ögonbrynen, gick långpromenad och pluggade med Sofie.
Lördagen börjades med en powerwalk med Veronica, sedan blev det Fors, genomborstning på Einrad. Ryktade henne i säkert en timme och jisses vad hon njöt! Och fin blev hon också. Hon fick genomlida en promenad på 40 minuter också, hon verkade gilla omväxlingen från att bli riden till att bli ledd och bara långborstad. Sen bar det av till andra stallet, red lillabruna en kortis på volten, fokuserade på trav och skritt. Riktigt trevlig och lyssnade väldigt bra! Efter det blev det gym, middag med pojken. Träffade hans kompis på kvällen och ja där tog den dagen slut.


Söndagen, igår då. Ja den dagen såg lika dan ut som lördagen. Långpromenad, denna blev dock betydligt längre och farligare ( Det var ISGATA), hade hunden med som tog tillfället i akt att dra lite då matte inte kunde dra tillbaka, jag gled efter..så mycket var det med den powerwalken liksom. Nej men träning fick jag! Sen fortsatte dagen som lördagen, fors för lite ridning och stall nr 2 för ridning och fixning. Gymmet sen och tv tittande resten av kvällen.
Sen har jag gjort massa småsaker däremellan. Har inte varit still mycket det här lovet. Gilla! 



Lina Valde bilen, fin va?

För er som orkat läsa ändå hit: GOOD WORK! en guldstjärna till dig!

Move that body

2011-03-03 14:29:45 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

Sitter på kontoret och lallar på min lunch.
Brukar inte gilla att ta lunch men idag kände jag att det var väldigt välbehövligt. Spelar musik på högvolym här nu, hehe. Måste göra en ny spellista inför London resan! Vill ha massa party musik, Partymusik blir man peppad av. Man blir glad och pigg!
I vanliga fall gillar jag vanlig lugn musik,eller glad. Typ james blunt är en stor favorit. Men lite hipp musik i ipoden är alltid kul!


Note to myself, låtar att ladda ner:
Enrique Iglesias ft. Usher - Dirty Dancer
enrique iglesias - tonight
LOOK TWICE - Move That Body ( http://www.youtube.com/watch?v=3xIpkkZNOzQ&feature=related) Gymlåt!
Rihanna- S&M
Robyn - Call Your Girlfriend
mike posner - please don`t go
Taio Cruz - Higher ft. Travie McCoy

och lite annat smått och gott..

 


ISCH

2011-03-03 10:18:33 My day
» [ 0 ] Kommentarer «
Känner mig riktigt traschy idag
Varning för noja: Mitt nagellack är inte fint längre!! Det sitter liksom vinrött nagellack på typ halva naglarna, eller kanske mindre, typ en tredjedels nagellack är kvar på vissa. Medans vissa andra är helt målade! PANIK,

Okej nu låter jag som värsta tönten, sån där halvfjollig no-lifer. Men det är en av mina största fobier, fula naglar.
Och nu har jag egna. UISCH!

Summer glory

2011-03-03 10:08:04 My day
» [ 0 ] Kommentarer «
Godmorgon

Sitter på jobbet just nu och är alldeles mör i kroppen. Två ridlektioner på raken och ett hårt gympass tog verkligen. Träninsvärk i varenda kroppsdel och mör är jag väll av mitt kondtionspass igår, och promenad och ridning. Ikväll ska jag faktiskt bara ta det lugnt, Är troligen inte hemma förrens 8 och då blir det först en liten promenad med vovven ( måste röra på mig iallafall en halvtimme-timme idag) Sen blir det bara deg i soffan med film och melon..mm måste köpa melonen också!

Planeringen var att sola också, men äsch, orkar inte idag. Tar allt det imorgon. Imorgon är det gym, ridlektion för Ylva, lillabruna, lunch med Elin och frissören (Ska fixa mina ögonbryn, tre veckor sen dem färgades, dom syns knappt!!). Sola ska tryckas in, mot kvällen blir det middag hos papi och natten, ja den är inte bestämd ännu.


Snart är det LONDON BABY!!!!!!

Screaming out

2011-03-02 23:06:04 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

Idag har jag hunnit med massor..eller inte..eller jo.
Började dagen i stallet, massa mys med lillabruna, Solen sken och vädret var underbart! Hem för några timmars plugg med Sofie och Elin, sen blev det jobb och sen blev det Gym med Elin. Nu sitter jag här nyduschad och ska bädda ner mig under täcket. Dags att sova. Har en lång jobb dag framför mig imorgon. 9-19:15, herregud. Längesen jag jobbade sånt långt pass. 

Nej nu ropar sängen, nu vet ni vart jag håller hus iallafall! Nightiiie! 


Tomorrow...damdamdam

2011-03-02 00:13:01 My day
» [ 0 ] Kommentarer «

Magen knyter sig..är NERVÖS!
Har lyckats städa rummet så här på kvälls, okej nattkvisten bara sådär..Nu tänkte jag lägga mig ner ensam i min STORA säng och kolla på RäddaWilly2, såsötfilmattjagdöör! Men är fortfarande inte tillräckligt trött, är för nervig och mitt vanliga sovsällskap behagar inte att komma ikväll och inte fasen orkar jag pallra mig dit heller..usch nej. Jag är lat och bra på att sova hemma.. Iallafall som idag. Nej sörrni..nu ropar kranen på mig, ja alltså vattenkranen. Jag är tydligen törstig, bäst att sluta vara det då.

Morgondagensplaner ser ut så att:: Stall, gym, plugg med Sofie och Elin och lite jobb. Försöööka sola också!


HJÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄLP!!!

oh crap, nu blev jag hungrig också. dumma middag som inte alls var god.


Cause i'm maybe bad, but i'm perfectly good at it

2011-03-02 00:06:43
» [ 0 ] Kommentarer «

Den här dagen gillar jag, gillar den extremt mycket faktiskt!
Började dagen med att jobba på fors, brist på personal vilket resulterade i att jag och Fialotta fick hoppa in. Efter en massa mockande och trixande åkte jag hem och pluggade med Sofie. Väldigt givande.
Sen var det dags för Fors igen, plockade upp den där konstiga brandbergen bo'n på vägen. Stod där och pekade med tummen..tror att det betyder att man liftar? Så lät den lifta. hehe ( Ja Sofia, du är den/det).

Red lektion idag igen, denna gång på Einrad. Hade samma övningar som gårdagen.
Gick väldigt bra igen, har fortfarande en skänkel som bara dallrar så den fick kämpa idag igen och vi fick till en riktigt bra skänkelvikning i tölt, men fasen vad jag fick rida rumpan av mig. Efter lektionen putsade vi utrustningen med order från Ylva. hehe..Klockan var ju bara tio liksom när vi var klara så Fian och jag hade kul i bilen hem. Älskar våran sjuka idiotiskta humor, magen knöt sig. Vi flippar alltid till musik.

Note to myself: Kör inte bil och hoppa runt som en idiot med Sofia samtidigt. Bilen vinglar och ratten med.





Typ sån här musik flippar vi till..illa!